When you tuch me like that


Gårdagen var trevlig med bio med farmor och andra släktingar jag inte träffat på länge. Bright star blev det, en berättelse om en döende poet. Inte det bästa jag sett men klar värt att dra en biokväll såhär innan nyår. Blev sedan en fikakväll hos pappas kusiner innan det bar hem för kvällen.

Dagen blir en liggahemmaochdega-dag . Jag orkar inte upp så de blir tv och dator resten av kvällen. När mammas tjat om att jag skulle följa med ut på hundpromenad inte funkade så började pappa med att muta med pengar så jag är nu lite kallare men lite rikare :)

Morgondagen är nu färdigplanerad. Dagen spenderas hemma med la familia och Karin med okänt antal barn och förhoppningsvis hinner jag stoppa i mig lite god mat innan kvällen kommer och det bär av med Fredrik till Jonas & Cissi. Kvällen kommer bli great!




Julshopping


Nu är julafton förbi men ännu har vi ett långt lov. Julafton spenderades iallafall hemma med familjen och farmor och farfar och faster och på kvällen bar det iväg till fredrik. Har nu sparat ganska mycket till Thailand och inte en krona av julklappspengarna går till något annat !
Dagen har spenderats på stan med farmor men inte orkar man trängas i butikerna när man inte ens ska köpa något så vi smet iväg till cafe 018 för grymt god mat och massor med snack. Sitter nu hemma hos Fredrik med massa huvudvärk och väntar på att vi ska åka på Fridas match som jag av Fredriks mummel har förstått är sent i natt (?), tänkte också försöka orka byta tillbaka till min gammla design är så förbannat trött på den här fula "vinterdesignen" nu...
Nu börjar nedräkningen för nyår då, planer folket ? Själv så blir det till att börja det nya året i björklinge med Cissi , Jonas och Fredrik och förhoppningsvis massor med roligt folk :)
Tavla Fredrik fick av sin moster

En av mina julklappar, armband jag fick av Susann :)
.

hare!

Snygging!


Tänkte slänga in lite info om att Brittany Murphy faktiskt har dött för er som inte lagt märke till det än, snyggaste bruden i världen och stor insperationskälla. Vad skulle man inte ge för att se ut som henne ? 32 år btw , lite för tidigt för att dö eller?



Bättre nyheter, min dator är återupplivad (för tillfället) får se hur länge den håller men det verkar ganska stabilt. Granen är klädd, rummet är städat, julskinkan uppäten och julgodis bakat. Är lite depri dock att det inte varit ett ända jjulprogram på tv idag/ikväll. Brorsan och jag brukar alltid pnta granen till sunes sommar som brukar gå dagen innan julafton men icke sa nicke. Det blir väl till att glo på sagan om ringen instead men inte det minsta julkänsla i scenerna så det flyger huvuden åt alla håll. Morgondagen får en tidig start då jag ska hinna fixa massor med stuff innan släkten kommer vid 1 och sen blir det rejält efterlängtad julmat ! Tänkte slänga in en bild från dagen på julpynt och min vackra utstyrsel för dagen som bestog av gult och stickad islandströjja :)



Natti

Min pojkvän kan inte uttala mitt efternamn


Haha efter 3 år så kan fredrik fortfarande inte uttala mitt efternamn , ganska kul faktiskt :)
Today blir det städa rummet och julpynta, äta pepparkakshus och klä granen, lovely.
Blev förföljd igår på gränby, creapy . Tänkte bara slänga in det eftersom jag har så extremt lite att skriva om för tillfället.

Bye


dan före dan före dopparedan

Avslutning idag och äntligen äntligen lov !  Det blev en lite rolig föreställning när våran matte lärare martin kom in som brandman och började strippa och mycket annat. Ville inte lämmna klasskompisarna och vi stog kvar länge efter att alla gått.
Imorgon, dagen före julafton, den mysigaste dagen på året. Dagen då man umgås med familjen, julmusiken spelar i huset och man klär granen tillsammans till sunes sommar som spelas på tv. Jag LÄNGTAR!
Det känns som att denna termin har gått för fort, det känns som att det var nyss vårat sommarlov slutade och vi nervöst begav oss till våra nya skolor och klasskompisar och nu är det redan jul. Galet. Sen är det nyår vad vad händer efter nyår? Jo, vi åker ju till thailand och jag är nu halvt vaccinerad mot hepatit a&b och har fått nåt drickvaccin mot diarre haha så nu är det bara tuta och köra ! Nu ska jag lämna datorn och hoppa in i duschen med Fredrik .
höres

Done!


Klev upp sent idag, underbart. Det var sol och massor med snö , underbart. Jag hade tid att baka ischoklad och ta det lungt i mängder innan jag tog bussen till skolan , underbart. Jag kom till skolan som var tom på folk förutom Elin johannes och colm , underbart. Jag gjorde båda mina prov på 20 min och klarade dom båda två , underbart. Jag gick till papis jobb och sitter nu här med en kopp varmt kaffe och en dator som inte är seg , underbart. Snart kommer mamma och hämtar mig och vi åker och tar tvinrix sprutan inför thailand, mindre underbart men kort sagt dagen är totally lovely.

skype


Skulle låna brors dator för ett kort inlägg här i bloggen och råkade sätta på mig hörlurarna och höra vad hans vänner sitter och pratar om i skype, det är bla. att tvinga med honom upp till fjällen för att åka skidor (sedan ett långt garv åt hur roligt det skulle se ut) och att han sitter på toa länge( rekordlänge ) och annat skit . Snälla kompisar där , ganska skojj att lyssna dock :) min dator är fortfarande död och jag är ledsen men immorn börjar jag halv 1 så det uppväger det mesta :)

Dagen spenderades hemma med la familia för att städa och sedan gå och käka resturang , fixat manikyr och köpt julklappar i mängder. Gårdagen var skojj, åkte bobb vid willys på ett ickerekomenderat sätt. Ska försöka slänga upp en video ikväll när fredrik kommer hit. Det blev också en trevlig julafton i förtid hos fredriks farmor och farfar i skyttorp :)

seyyaa


Dinner

Sitter här vid fredriks dator i väntan på att åka iväg till skyttorp och en tidig julafton :) Tänkte hoppa in i duschen nu för att hinna i tid och tomorrow blir det städdag för hela slanten med resturang på kvällen .
Hinner inte mer nu men skriver ikväll seeya

kraschh!!


Sitter åter igen vid brors dator då min för 3dje(?) gången har krashat så nu nisse behöver jag hjälp :)
Skoldagen gick fort då vi inte jobbade en ända lektion utan fikade, sov och lallade runt , har nu kommit hem och ska para pack ihop lite stuff för att sedan åka på massage med mami och sedan vidare till gränby för lite julklappshandling och sist men inte minst åka till min salleballe som ligger hemma och sover. Där spenderades också gårdagen med lite torsdagsmys,godis och film :)




Planer för helgen då, immorn åker jag och familjen Salinger till skyttorp för julmiddag med deras farmor och farfar och på söndag blir det pluggpluggplugg inför provet på måndag då jag börjar halv 1 :)

höres!


Snöskottning och novellanalys


Nu har mamma och jag varit ute och skottat lite snö såhär på kvällskvisten i pausen från min novellanalys som för sin del har tagit 3 timmar att skriva.. Happyface.
Är nu helt slut och funderar på om jag orkar gå upp och äta något, finns coola i kylen så ganska sugen. Min dator har kraschat igen, sitter nu med brors medans han är borta , min fick jag ha i 15 min sen dog den igen. Kul att jag åter igen inte kommer kunna somna sins det inte finns ett piss på tv och film på dator är inget alternativ eftersom att jag inte har en.. Och för er som tycker att plugga är nyttig utfyllnad av kvällen så kan jag berätta att jag skrivit klart min engelska uppsatas, novellanalysen, tränat på talet och jag kan nu med gott samvete säga att jag inte har någonting alls kvar att plugga den här terminen! sug på den ni.


All i want for christmas


Min dator funkar , i fem minuter i taget.... bättre än inget. Migrän under morgonen och missade rökdyking på victorias. Vädret är iallafall underbart, bästa på länge och vem tackar nej till snö såhär lagom till jul men kommer den stanna ? Vi hoppas på det. Det börjar dra ihop sig nu och julafton är nära ,det jag längtar mest tll är dagen innan då hela familjen klär granen , tradition sen födseln och aldrig ska den ändras. Ska nu ägna lite tid till allt sista minuten plugg, skriva några uppsatser, novellanalys , träna på talet som ska hållas immorn .





Snö


Vaknade sent och allt var täkt med snö, allt allt och allt. Min dator är fortfarande död så sitter nnu i skolan på en av de segaste datorerna och har swedishlektion som har spenderats hängande ut genom fönstret och snökastning. Tänkte stjäla brors dator ikväll och skriva lite men måste nu logga ut :)


Mammas

snabbt inlägg, min dator har krashat. Har meckat hela dagen och har för närvarande 3 datorer som bara ligger. Inegn av dom funkar så passar på och lånar mamis en snabbis. Gårdagen var underbar! Jag spökade ut mig lite och fixade fika på sängen utklädd till lucia till fredrik och sedan bar det av på Fridas match. Mucho thailand-talk och funderingar på att flytta ner över ett halvår eller så. Gårdagen får sammanfattningen perfekt anyway :)

I brist på dator (min källa till sömn, underhållning, allt) blir kvällen worthless och sömn finns inte längre på min världskarta.

höres


In flames


Tjat tjat dagen har handlat om in flames. Orkar inte höra ordet en gång till det är över nu , get it ?!
Natten/morgonen spenderades i bilen påväg till och från sthlm för att hämta mina Lillabror och pojkvän vid hovet. Omöjligt att itta och vi stog parkerade vid en tunnebana edans killarna gick åt ett helt annat håll. Efter en timmes virrande så hittade vi dom men åkte åt fel håll på hemvägen och hamnade mitt i sthlm centrum och dess betalslussar... Sura, trötta och med två hyperaktiva ,hesa och spyfärdiga pojkar i baksätet hittade vi tillslut efter en lång omväg hem. Är jag trött idag ? svar ja. Har inte inhandlat en ända julklapp än och det känns kaos, dagen blir en ligga hemma dag med paranormal activity (som alla säger är så psykande,jag är imun! ) ,3-rätters middag och myskväll med min underbara pojkvän som nu ligger i sängen brevid mig och sussar med nackspärr och illamående sedan gårdagen. Jag gillar inte min nyna design, för vit. Jag hatar vit bara för intressets skull. Chiao!



Julpyntning


Har nu suttit och ändrat om lite i bloggen, tänkte att det skulle bli lite julfeeling i den men det blev som det blev, inte så värst julig men vit blev den vilket kan behövas eftersom att snön inte verkar komma någon gång.
Anyway , jag ska väl se till att ordna designen efter jul när orken förhoppningsvis kommit tillbaka, nu ska jag orka upp ur sängen och bege mig med papi till sthlm och hämta mina små pojkar som troligtvis är väldigt glada.

Seya

Sommar?






Någon som tycker att detta väder iknar decemberväder? det är julafton om ungefär 2 veckor men gräset är grönt, det ä skinande sol och det liknar mer sensommar/höst. Underbar långpromenad efter en natt med migrän blev det av dagen iallafall, hela hunddagiset i trollskogen och 3 immar ute i friska luften och det uderbarra vädret.
Ikväll har bror stulit min pojkvän och dom lämnar uppsala för att bege sig till hovet och se in flames. Min kväll kommer bli tidig och tråkig...


Torsdag


Kom nyligen hem från en underbar timmes massage och känner mej helt lung och trött. Underbart att lägga sig i sängen och bara glo på tv. Sova är så hemskt underskattat ! väntar nu på att papi ska komma hem med ett pringelsrör som jag tänkte sätta i mig innan det är dags att slockna, ska försöka hålla mig uppe tills den underbara stunden :)

Tomorrow går i till 11 , lovely. Åker sedan hem i väntan på min lilla gubbe och tänkte då klämma in lite plugg och förhoppningsvis ta igen lite missad sömn . Tänkte bara berätta för alla som är intresserade att jag saknar tisdag kvällarna med Johanna i stallet, saknar pållisarna och orkar nog inte vara utan längre, snart få vi köra en ride i skogen igen ! Natti natti







<3




Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig



måste

Måste träna på talet men orkar inte , måste träna på engelska redovisningen men orkar inte , vill sova och kan sängen se mer mjuk och inbjudande ut för tillfället ? nej!  Kan inte motstå snart kommer jag slockna . Godnatt och tänk på mig immorn när jag ska lida inför alla redovisningar och prov...





Godmorgon världen vilken underbar dag


Dagen va nice, gick upp sent och klädde i princip bara på mig. Åkte till skolan och fick för en gångs skull sittplats på bussen. Vi hade teori på jumpan och slutade en halvtimme för tidigt. Åkte hem innan känslan av att dagen ens startat kommit. Ladda ner Winnerbäcks film "solen i ögonen" och den var lovely.


Skall försöka få tummen ur och fixa till mitt tal men det måste ändå var det värsta med dagen annars har den varit toppen :) julen börjar dra sig närmare och jag har inte en krona att lägga på julklappar. Kul!





Äckel

Idag skulle alla i våran klass hålla ett 3 minuters tal inför alla, vi har varit nervösa och stressade i ca 3 veckor och ingen var lugn innan vi gick in på lektionen idag. Vi höll våra tal, vi var röda vi var nervösa, vi stammade men jösses vad bra talen var. Det tyckte emma också , alla hade enligt henne skrivit utmärkta tal. Men eftersom att bara Angelicas tal var längre än 3 minuter ( det var 3.02 ) så fick hela klassen göra om sina tal. Vi skall nu alltså öva ännu mer, vara nervösa ännu längre och hålla ett tal  inför klassen och skämmas till döds ännu en gång. Gissa hur långt mitt tal var ? Det var 2.49 !!!!! jag var 11 sekunder ifrån att slippa göra om det!  Hur många är det inte som känner sig sugna att hoppa av skolan ? Och no way att jag väljer svenska B i hela mitt liv...

Efter skolan stack jag ner på stan för en fika med Jojjo och Sofia och jag kände mig ganska mycket gladare men så fort jag kom hem och tanken på mitt tal som jag nu ska öva på att läsa i slow motion började komma tillbaka vill jag bara sova. Tänker nu lägga mig efter en lång dag , ta en lussebulle och kolla  på andra avenyn och sen kanske någon gång i framtiden ska jag sätta mig och plugga. Kanske kanske kanske inte.

Morgondagen bjuder iallafall på ett tidigt avslut. Sista lektionen slutar 12 och då blir det hem och ta igen den sömn jag gick miste om imorse då jag än en gång glömde att viv hade sovmorgon och jag som har omöjligt svårt att somna om fick sitta uppe och glo på tv större delen av morgonen..

Tänkte slänga in lite bilder från i lördags också, inte mycket att hänga i julgranen men bevis på att vi kan göra vad vi vill om vi bara ger oss fan på det :)






jippie

Glömde sovmorgonen igen , så här sitter jag med evigheter att göra apsorlut nada. Han skriva klart mitt tal igår iaf men har inte orkar eller hunnit memorera in det så ska väl ägna denna tid åt att försöka få det att sitta. Gårdagen var stressig, sllutade sent och skulle sedan hem till Fredrik och plugga plugga plugga på dom 2 proven jag ska ha idag och mitt tal som jag skulle skriva och lära mig utantill och min engelska travel guide jag ska presentera för klassen och jag har ingen aning om hur våran power point ser ut eller hur vi ska lägga upp allt, det är nice :)
Bilder från i lördags har inte flaxat upp än men kommer hem ikväll och har då lovat mig själv att slänga ut dom. Men innan dess så blir det en fika med stallgänget !

det finns idioter och så finns det jubelidioter


Gårdagens middag blev lite försenad men lovely, det bjöds på kyckling och kroketter med underbar sås och förätt + efterrätt. Bilder kommer när jag bakat klart mina lussebullar jag för tillfället håller på med och när jag får tummen ur och laddar över dom till datorn.


Tomt


Snart är huset tomt , eller tomt och tomt, mami och papi åker till örebro och me fredrik och tomas har huset elt själva. Kan ha musik på hösa volym och ingen som klagar ? kan äta chips till lunch ingen som klagar ?
Fredrik hjälper papi att sätta på vinterdäcken och jag sitter och funderar på vad jag ska göra hela förmiddagen .
Om några timmar kommer Cissi och Jonas och det blir underbar 3-rätters middag för att sedan åka och hyra oss nån film, jag hoppas på skräck men jag brukar bli nedröstad. Kvällen kommer altså bli mys :)  bilder slänger jag upp ikäll/immorn nu ska jag göra ett sista försök att städa rummet , hay!


Syre





Underbart underbart underbart! Första leendet , efter några låtar... Obetalbart! Grymt grymt grymt ! Golvet som fick en att studsa... galet galet galet! Elegi... meningen med livet ! Stämmningen när inledningen var slut och draperiet föll... åhhh får psykrbryt vill tillbaka vill tillbaka. Bara hela han , bara hela publiken som sjunger med och kroppen som inte kan stå still. Underbar känsla! I sommar har jag planer, STORA planer.



Nu kan jag dö lycklig




Finner inte ord, ingen röst kvar, ingen ork kvar, Jag är lycklig lycklig lycklig!

Det här kan jag leva länge på


Taggning till 100!

Nu är det snart dags ! ledig från skolan idag så spenderade dagen på at städa rummet och plugga. Det börjar blli dax att göra sig iordning och det är nog första gången på veckan jag sätter mej för att fixa mig.

Ciaoo


Det hade ju varit roligt om man hade bara lite mer ork


Ligger i sängen och hatar att den är tom, Fredrik är också sjuk och jag kan inte sova. Rummet är för varmt, det finns inget bra på tv, jag kan inte ligga still i tanken på morgondagen och jag saknar saknar SAKNAR min Fredrik!
Funderar på om det är värt att gå upp och städa rummet, borde ha gjorts tidigare i veckan liksom mitt tal som borde ha påbörjats... men eftersom att mitt mellannamn är latmask vet jag inte vart tiden har tagit vägen. Känner mig iallafall bra mycket piggare än jag gjorde för en vecka sen och dom här dagarna hemmaliggandes i sängen har gjort susen!

Imorgon är jag ledig och planerar på förmimddagen att hinna plugga lite innan det är time to go.

Natti


Julkänsla


Äntligen och inte en dag försent börjar julkänslan komma. Minusgrader och helt vitt av frost ute och solen som får allt att skina lite gulaktigt. Vet inte när det var sol senast men att vakna upp i ett solupplyst rum var en perfekt start på dagen. Börjar känna mig lite bättre nu, orkar vara uppe och är inte lika trött vilket är tur eftersom immorn måste vi orka tagga till 100! Winnerbäck kommer bli toppen och jag hoppas på att rösten håller såpass att jag orkar sjunga hela kvällen.
Ligger nu här i väntan på att mami ska komma hem med mina chips som jag tycker att jag gjort mig väldigt förtjänt av efter mycket plugg och måste ju säga att en kortvarig men rejäl hosta antagligen är bättre träning än situps för magen , man börjar skymta lite magrutor nu efter dessa jobbiga nätter haha!





Men hej snygging


Lever på kaffe med toblerone och Johan Falk filmerna för tillfället och vem kan säga imot mig om jag säger att Fank Wagner (Joel Kinnaman) måste vara den snyggaste skådisen på länge ?! Men inget går upp emot min lilla gubbe som nu precis som jag ligger hemma och är sjuk även om det är svår att titta på något annat i filmerna. Haha,  men det känns som att det är dags att bli frisk snart, måste göra smo-provet immorn och kan ju för fasiken inte missa Winnerbäck på torsdag, men är ledig hela dagen så får väl försöka vila upp mig.
Nu skiker mamma att det finns lussebullar framme men har sån kramp i magen efter nattens uppesittande med hostattack så funderar på om det är värt att gå upp?  It might be..






RSS 2.0