Söndag

Dagen spenderades på landings med Thailandsgänget + föräldrar. Det blev deatailstalk och planering och nu börjar det bli verkligt, om en vecka sticker vi och F Y F A N vad jag längtar ! Det har blivit lite snålt med update på senaste tiden men har så oitroligt mycket att plugga ikapp och tänka på innan vi sticker, vi har iaf planerat att fixa en resedagbok nere i Thailand så förhoppningsvis kommer det ganska många bilder o uppdateringar från oss när vi är där nere.
seeyya

Lördag

Dagen började tidigt då jag gick upp och gjorde matsaäck till tjejgänget som skulle ut i skogen, det blev korv me bröd, varm oboy, pepparkakor och muffins. Vid 12 var vi uppe på hästryggen allihopa och det blev sedan en 4 timmars ritt med fika på mitten i det såkallade "Narnia landet" .
Mobilbilderna i dess höga kvallite
Och kamera bilderna i dess något bättre kvalite

Fredag

Fredagen spenderade i skolan fram till 11, åkte sedan med Elin och Frida till fyrishov och simmade i mängder. Sedan blev det hem för att sedan åka på massage och fortsätta hem till Frida långt bort i järlåsa. Blev en skojjkväll med roligt folk :)

´

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år 
jag har trampat upp stigar där gränserna går 
och du blir aldrig en vän igen 


Ordet snöstorm har nog slunkit ur de flestas munnar idag


Tjockt med snö ute, har skottat garageuppfarten och har ont i ryggen, visst det är helt underbart att vi fått en vit vinter men nu har den varat i minst 3 månader. Snön kan få ligga kvar tills vi sticker till thailand men det behöver ju inte snöa så vääldans mycket mer innan dess. Sure det kan ju få snöa bäst det vill när vi kommer tillbaka, vad som helst bara jag slipper se slask när jag kliver av planet. Jag njuter gärna , väldigt gärna av 3 veckors underbar värme för att sedan komma tillbaka till ett kristallklart vinterland, ingen slask bara pudersnö och solen som liggger på. Eller så kan det få ha blivit sommar, det är också väldigt välkommet.
Dagen till ära näär jag satt i väntan på att åka till hundkursen kikade jag igenom lite gammla bilder och jag tyckte att det passade ganska bra till detta inlägget att slänga in lite bilder från förra sommaren då vi hade hundvalparna. Otroligt mysigt och jag skulle lätt spendera en sommar till liggandes på baksidan i gräset och njuta av solen, med valparna klättrandes över kroppen.

Tandläkarskräck

Jag har aldrig någonsin i mitt liv tyckt att det vart jobbigt att gå till tandläkaren men efter idag så ska jag aldrig mera skratta åt fredrik när han inte vill gå dit. Jag fick en ny tandhygienist som bara skrapade tandkött o skit. Det gjorde ondare när hon borstade mina tänder än när min förra tandläkare drog ut tänder på mig. Morsan ringde och skälllde så förhoppnnigsvis får hon något att tänka på.
Tonight blir det hundkurs med mami och ett avsnitt av andra avenyn, tänkte försöka slänga in en bild från dagens jumpalektion också då Sanna fick en innebandy boll i pannan som efterlämmnade sig en stor röd fläck.

<3


Jag vill bara ta din hand och kyssa dina röda läppar

Måndag

Dagens lunch var inte en succe så större delen av cultus åt på donken dagen till ära. Sedan följde en lektion med rullning av människor i sängarna på skolan. Mer detaljerat orkar jag inte förklara dagen då jag nu har ett matteprov att lära mig och ett skelett på latin att memorera.. happyface !
Sanna hälsar till alla er som läser btw !

..


Sitter på arbetsmiljön i skolan , suger . som vanligt. Längtar hem , då jag ska plugga matte inför immorgons matte prov och lära mig skelettet på latin (Y)


allians

påväg till alians, frida har match, later

Min prins


Genom tiderna

Det har alltid varit du, Det kommer alltid vara du <3

Torsdag

Jag är för trött för att skriva, orkar inte nånting. Dagens skratt fick vi iallafall när colmen fick en pingisboll rakt i pannan, blev ett litet runt rött märke som dock inte syntes på bilden. Ska nu ta ut kladdkakan ur ugnen (eftersom att ingen annan orkar anstränga sig o baka till klassen imorgon) , äta upp mina chips och somna till scrubs .
natti

skuull


Sitter i skolan , vi har haft 2 & en halv timmes hål, bra planerat där !
Pluggar glosor. Worthless! Colm fick en pingisboll i pannan och har en röd fläck, very funny !
LAter

Probis probatum potius quam multis fore



du kände mig när 
åren var terminer 
när sommaren var helig 
och nätterna var allt 
du har vart densamma 
som en klippa genom tiden 
med en hand som 
verkat räcka åt oss alla


Och så har vi svikare nummer 8 i ringen

Dagen var kort precis som våra onsdagar är och skall förbli. Hade matte och gympa med beep-test och step up-test och slutade sedan vid 11. Satt på bussen och njöt av min ensamma och tysta bussresa och precis näär jag börjar tänka på hur skönt det ska bli att komma hem till ett tomt och tyst hus och sätta på en film och somna till den så hoppar bror med kompisar på och tystnaden försvann på nolltid. Innan jag klev innanför dörren hade jag fått huvudvärk och blivit mullad och intefan är det ensamt och tyst hemma nu..

Med egot på första raden under kapitalets regi, vi sjunger Hum hum från Humlegården

Dagen startade dåligt,dagen har fortsatt dåligt. Jag har ont i halsen,jag ska praktisera i gottsunda. Inte nog med att det tar över en timme att ta sig dig inklusive ett bussbyte så kanske jag ska cykla runt där rädd som få att bli nerslagen.  Liksom cykla runt i gottsunda? Javvist sålänge jag får ha en sateffektiv pepparsprej i väskan och en elpistol i bakfickan!
Nu är det också så att jag tyvär inte vet vilka som läser min blogg och vågar därmed inte nämna några namn men vissa saker har vart mer hemska än andra idag, tex ska vi få en ny lärare i datorkunskap och hemskare än så kan det inte bli. Eller det kan, vi har nämligen beep & step up test imorgon och jag har extrema känningar av att jag kommer vara en av dom första som åker ut, pinsamt värre! Och soma att det inte vore nog med att få skämmas så kommer jag ha en jädrans värk efteråt. Har nu funderingar på om jag ska försöka sova redan nu så att min dag slipper bli värre eller om det är värt att stanna uppe för att inte missa andra avenyn och paradise hotel, we will seeeee..

<3

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

" Såg du en pizza på golvet eller "

Dagen har vart konstig, men kul . Tror jag . Startade med en snabb promis upp till pappas jobb för att sedan skynda till skolan, 1 lektion och sedan hande vi 4 timmars hål så frida jag colm o emil bestämde oss för att göra svenskaläxan vilket var att hitta en runsten, ta kort på den och visa för klassen. Jag kommer med det brilljanta förslaget att vi ska åka till gammla uppsala men när vi efter att ha hoppat av försent och gått en promenad till gravhögarna så hittar vi inte en ända jeekla sten ! Vi gick runt , imellan och tamefan överallt men inte en ända jäkla sten. Efter mycket tjat om hur sämst jag är så sätter vi oss på en buss tillbaka till stan, hoppar av för tidigt och springer till bussen som går till ikea där vi hoppade kurragömman och käkade fullt uppe i en diskution om vems fel det var att vi var trötta, blöta och irriterade. Där inhandlades dessutom kockosbollar som jag glömde i väskan men med stor entusiasm stoppade i mig när jag nu på kvällskvisten hittade dom under läxböckerna. Anyway, vi skulle därefter leta efter en buss som förhoppningsvis skulle ta oss direkt från ikea till gränby där emil hade för sig att det fanns en runsten (dock visste han inte riktigt vad en runsten var) men det llyckades vi inte med utan var tvungna att åka tillbaka till stan ännu en gång då vi också lyckades hoppa av försent igen och fick gå en bit till busshållplatsen. Efter lång väntan kom bussen som tog oss till gränby. Vi lyckas åka för långt och delvis åt fel håll eftersom emil inte visste precis vart stenen var så vi fick gå en lång lång LÅNG promenad där vi egentligen inte fick promenera och sedan blev det ytterligare en promenad längs vägkanten pulsande i snön. Blöta , kalla , irriterade och med väldigt djupa skavsår så såg vi iaf det jävla stenhelvetet (ursäkta ordvalet men det var jusst det vi tyckte om stenen för tillfället) . Det blev en bild och ett försök till en kalkylering av texten innan vi begav oss tillbaka den långa vägen till busshållplatsen.Allt detta skall ni veta, allt detta med min svintunga väska på axeln! Vi lyckades även på denna buss åka för långt så kortfattat  så har dagen inte gett så värst mycket mer än skitsnack och skavsår men måste ändå erkänna att vi hade väldigt roligt imellanåt, och är det någonting vi lärt oss idag så är det att nästa gång våran svenskalärare ger oss en läxa så tar vi hellre skäll för att inte gjort den.
Snygg som jag är så slänger jag in bilden från idag..
Nu har jag plåstrat om mina skavsår och lagt mig för resten av kvällen i hopp om att min rygg skall orka hålla mig uppe imorgon men chansen är ganska liten. Jag har gjort de läxor jag borde göra och också de jag inte borde göra. Jag saknar min Fredrik och undrar om jag kommer somna utan lukten av honom men där är nog oddsen också väligt låga.
GOD NATT

Söndag

Har vart lite lat på att uppdatera i helgen , har haft ganska fullt upp med att göra ingenting och njuta av livet.
Fredagen var iaf nice, gick i skolan till 11 och gick sedan på stan med Viking och Frida och åkte sedan hem och kröp ner i Fredriks varma säng.
Lördagen blev uppesittarkväll med Thailandsgänget - michelle & calle , massvis med snack och planering och mys med lilla nalle som Denise var hundvakt åt :)
Det var det mesta helgen bjöd på, jag längtar SATAN till Thailand föresten bara så att alla vet !

<3

Det finns ingenting som räcker
Men ändå
Du, min vän I livet
Se hur sommaren blir höst
En enda sak är givet
Du bär min luft
I ditt bröst

Långprommis med Vicky-vire



Torsdag

Igår kväll bestämde jag mig lite impulsivt för att följa med mamma på hundkurs, lite för lite kläder kom på och jag frös sönder! Dagen till ära vaknade jag med migrän, toppen. Kände att jag inte skulle överleva en uppstigning och bussresa till fyrishov och ännu mindre än stojjig sal med hela skolan, så knaprade lite piller och deckade. Har fortfarande hyffsat ont men jag orkar iaf existerar för tillfället. Sitter nu i mitt nästan 30 grader varma rum i väntan på att min granne skall knata förbi med Voffsingen Vicky så att jag kan gå en långpromenad i kylan, det är nästan så att solbrillorna åker på eftersom min vän migränanfall brukar få mig att bli ganska ljuskänslig.
Nu hoppas jag dock att denna mildare kyla som ligger på ca -9 grader idag håller i sig så att det blir en picknincksväng i skogen med pollar och flickor i helgen. Isåfalla är planen att vi packar ner en stor termos med varmvatten korv, bröd, varm oboy och något sött och stannar vid grillplatsen(?) som vanligt för en värmande fika/lunchstund ute i skogen.
Later!

När sommaren kommer..

..Skall du grunda en plats
i hjärtat, ett minnesmärke
för allt som hänt
eller dricker vi ur
och känner att vinden har vänt

Lasse <3


Trötter..

Det blev en toppenstart i skolan då vi började knata hem strax innan 11, kan det bli mer soft ? Morgondagen bjuder på "Cultusmys" på fyrishov då hela skolan av okänd andledning skall trängas i en sal för att troligtvis leka , haha och fredagen blir ett bra avslut på veckan då vi slutar 11 again :)  Börjar tro att jag gjorde ett väldigt klokt val att söka till cultus. Nu tänkte jag gå och lägga mig igen efter att jag var duktig och faktiskt pallrade mig iväg till skolan fast jag endast sovit 3 timmar, eller sova kanske jag väntar med men krypa ner med en kopp varmt kaffe under täcket och kolla på scrubs är ett måste.

Tisdag

Morgonen startade med en mysig fika med Fredrik, för en gångs skull hade vi ork att ta fram någonting mer än mackor. Sedan drog jag ner på stan för att möta upp Johanna innan vi begav oss mot cafe 018 och inväntade Sofia och Andrea. Det blev en halloncheescake as usual och en massa skitsnack .

Onsdag

Vaknade för 30 min sen och väntar på Fredrik som står i duschen. Gårdagen spenderades med bror på stan för inhandling av en massa kläder, kulkul dag . Sen kom mami in och vi gick och kollade på resor och käkade.
Dagens planer blir fika med "fikagänget" och som vanligt kör vi nog på cafe 018, de går ju liksom inte att ändra på sådana rutiner haha !
Fredrik dröjjer och jag behöver också duscha så jag joinar, Höres!

söndag

mina annars så mysiga vovvar löper och är helt tomma i bollen

detta är numera en av deras vardagliga aktiviteter

Iallafalla tills dom blir påkommna och går iväg och skäms

mindre än 1 månad kvar !

Tänkte bara påpeka det för er som missat att jag sticker till Thailand med familjen Salinger och Höglund om mindre än en månad. Skolan (och ja min skola är typ den ända som börjar då eftersom att vi är bäst) börjar på onsdag då jag endast har två lektioner och slutar vid 12 och sedan går jag i skolan hela torsdagen och slutar 11 på fredag. Nice? Sedan är det 3 veckor i skolan kvar innan det bär av iväg på ett flyg till paradiset i 12 timmar med Kalle som jag hoppas att jag har hunnit träffa ett antal gånger innan vi åker och sen väntar Phuket med minst 40 grader, (vilket är 60 grader varmare än det för tillfället är utomhus i Sverige) underbar mat, värme sol och en massa snorkling och utflykter .  Är ni avundsjuka än? Det underbara fortsätter och skoluppehållet slutar inte bara för att jag kommer hem från Thailand utan när jag kommer hem går vi ut på 5 (?) veckors praktik, LOVELY!




Dagens

Underbar dag ! Det blev en heldag ute på Agersta då det var öppet hus med bla, visning av saluhästar,barnridning,rea i schoppen och mycket mer. Jag Andrea och Sanna (som jag inte lyckades fånga på bild) ansvarade för grillning och puben och jag fick dagens enda värme från den elden. Fullt med folk och en allmännt bara tokmysig utedag med trevligt människor. Den ända som saknades var Johannablond som satt inne i värmen och jobbade, men du ska veta att jag tänkte på dig när känseln i mina fingrar inte längre existerade i dom vackra älskade 20-graderna!   När stallplanen började tömmas på folk bestämmde jag och Andrea oss för en sväng ut i skogen och andrea på lockur och jag på my man Vinur så red vi kalla men glada ut på en kvällsprommis. Trevlans där!

Fredag

Äntligen hemma efter en lång dag på stan då vi bla, fixat visa kort och vaccineringen till thailand. Bror är sur för att mamma tvingade honom att vaccinera sig mot svininfluensan så nu är basen hög och musiken högre från rummet intill, Men inte länge till för snart drar jag proppen. Måste också säga att jag är sjukt glad över nya datorn, kom precis på att jag glömt ladda ner spotify men inget problem, tog ca 20 sek från att jag kom på detta tills att det började spela winnerbäck ur högtalarna, är det inte underbart eller ?!
Morgondagen kommer spenderas på agersta där det blir jobba och umgås med Sofia andrea och sanna och många mer , tänkte slänga in några bilder bara för känslans skull :) Det kommer vara Freezziinng så blir till att packa på sig 5 lager kläder däribland ullstrumpor , ulltröjjan och ullmössan .
Nu drar mor och jag iväg på massage :)

22:00

Klockan är 10 och det borde kännas som kväll men det känns som eftermiddag då jag gick upp för bara några timmar sen. Nu har vi gjort det igen , jag och Fredrik. Vi är professionella, vi har vänt totalt på dygnet. Vi går och lägger oss tidig morgon och går upp vid typ 3 på dagen. Och jag trodde verkligen jag hade kommit ur den fasen för ett antal år sedan men icke.... Anyway nu återstår några timmars tv-tittande i väntan på att Fredrik ska komma hem från gymmet och tomorrow åker jag och mami först till banken och fixaar visa kort till mig inför thailand och sedan åker vi på efterlängtad massage!
Later

Nyårskören !

Haha, här kommer en film från nyår då Cissan o jag fick lite nostalgikänsla av att lyssna på gammla goda Good Charlotte. Det pinsamma roliga är att jag helt nykter (även om så inte verkar) sjunger, faktiskt sjunger och dessutom inför publik.

21:30

Klockan är halv 10 och jag ligger i sängen och kollar på Two and a half men med min nya dator mina chips min underbara pojkvän och njuter av lovet som inte är slut än och det mesta rullar på och strax,väldigt strax så sticker vi till Thailand . I feel good !

God natt salleballe och majsan :)


Pics nyår 09-10


Ny dator !

Som sagt, nytt år och ny dator. Hitils har det nya året bara kommit med trevligheter och var det inte på tiden med en ny dator ? jo , tack mami och papi. Satt och fiffla lite och insåg att jag hade en inbyggd kamera, denna kommer jag tillbringa mina tråkiga kvällar framför och skratta åt efekterna.
Nyår blev iallafall toppen , tänkte försöka slänga upp lite bilder ikväll men vet inte om jag orkar installera kameran på den här datorn , har förövrigt inga bilder på denna än så det får bli 2 fjollbilder. Allmänt då, jag är trött och orkar inte skriva , har ätit upp ett pringles själv och har ont i magen , väntar på att fredrik ska lämna brors rum och star wars för att ansluta sig till min nerbäddning.
Natttiii!

RSS 2.0