Look into your heart and you'll find that the sky is yours


För att jag aldrig nämnde att det du gör är bra
Förlåt, tusen felsteg

.

Colm - säger
men herregud   blir ju itne många   typ du jag emil och ngn lr ngra till
Orkar inte med mig själv, orkar inte med någonting annat heller för övrigt. För en gångs skull så hatar jag killar mer än tjejjer, brukar inte va såhär.
Känner inte igen mig själv, kommer knappt ihåg hur jag brukar va. Jag vill ha sommar, sol och massvis med hästar. Vill ha en Johanna och springa runt i ravinen, vill ha ork till en massa skitsnack. 
Pappa, snälla.. låt mig bara klaga i ett inlägg. Immorn mår jag bra, det måste jag ju göra.

Seems like just yesterday, you were a part of me.
Unbreakable, like nothing could go wrong

Sex on fire

Det där "årets första dopp" var ingen höjdare.. Frida och jag har blivit smått sjuka. Så långvarig var den glädjen!
Gårdagen spnderades vid Wiks slott med pojkarna mina då emil precis tagit körkort, orkade drygt en timme sen blev det hemfärd och värmekudde..

Idag var det s-hlr kurs i skolan så inga lektioner, orkar knappt kompremera två set men andvända deffibrilator har jag nu lärt mig. Knatade med Frida på stan efter skolan och införskaffade lite småmys till altanen (mitt andra rum).Nu blir det bb på ren rutin, har för många pojkvänner nu.

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Var jag tydlig nog med hur lycklig jag är? Missade ni det i förra inlägget?
Borde jag må såhär bra? Vet inte riktigt om jag förtjänat det, går det över lika fort som det kom? Tänker hålla fast vid tanken på att jag kan åstakomma precis vad jag vill, vad jag känner för. Tänker sitta ute tills solen lämnar mig ensam här. 


Use somebody

Ger mig själv lite extra beröm och kärlek idag, första gången på länge jag är nöjd med det mesta. Med mig själv..
Helgen har vart underbar, moment med Cissan i fredags. Mycket välbehövligt att utbyta lite kloka ord kärringar emellan. 
Lördag spenderade jag med min minifamilj, Frida, Anton och Chrille. Kvällen bjöd på lite Malibu, oxfile och nattbad en bit bort, följt av en evighets varmdusch för att få upp värmen. Frida har också lärt mig hur man andvänder raklödder på hennes egna vis. 
Vaknade tidigt idag så efter frullen tog vi en powernap allihopa, sen blev det en del vattenkrig, donken samt en sväng förbi akuten. Helgen har gått så fort.. fast det är väl så dom säger? Tiden går fort när man har roligt!
I torsdags var jag ut en sväng i skogen med pollen min, sist jag var ute var det snö.. Saknat det nåt så otroligt.
Tror att mitt liv börjar ordna upp sig nu, saker börjar klarna helt utan hjälp av kära Lasse. 
Det mesta i livet är otroligt enkelt om man inte väljer att göra det svårt. Jag har planer på att säga adjö till de komplicerade sakerna i mitt liv, börja leva lite enklare. 
Med en islatte i handen och solen i ögonen är det lätt att säga, jag älskar mitt liv.

I´m too proud to lose

Har ni någon gång funderat över karma? "What you give is what you get", är det så enkelt? Får man vad man förtjänar? Jag har alltid trott det, förr eller senare slår nog karma tillbaka på dom som verkligen förtjänar det. Idag fick jag bevis för att allt jag tror på är sant, Karma is bitch.
I big brother studion fortsätter också snacket om hur man får tjejjer. "Bästa sättet är att vara elak och otrevlig" , nästan så att jag tror på det själv. Är det alltid svinen som tillslut vinner? Isåfall varför?
Är det för att vi tjejjer är så jävla självdestrutiva och tycker att vi inte förtjänar bättre än svinen? Är det bad guysen vi vill ha? 
Hur vi än försöker så kommer det alltid finnas svin, frågan är varför vi vill ha dom..?

You had me at hello

Godmorgon världen, dagen har vart toppen. Helgen har vart toppen, jag är trött som ett svin men jag skiter i det. Livet rockasr på, snart är det sommarlov. Jag saknar alla mina kompisar, har ingen tid över. Jag saknar min polle, måste ut i veckan! 
Har lyckats bra med mina mål, kaffet är nedtrappat, Lasse har inte spelats på många dagar, pluggat som tusan och fått en hel hög gjord, ansträngt mig till det maximala för att inte hata, älskat alla lite extra. 
Om det finns en gud, låt mig då inte växa upp för fort. Låt mig stanna i den här åldern för alltid? Låt mig orka

Underbar


Can you feel the love tonight?

Huvudvärk, måste gå över. Idag blir det grillning hos mig, först en hel hög med plugg! Pepp på att plugga idag, tro det eller ej.
Blev en lång dag på jobbet igår efter en lovely dag i skolan. Fick jobba ute och provköra jobbbilarna för första gången. Jag kom på mig själv mitt i körningen med att undra när jag blev så gammal, var jag inte 7 nyss? 14? Nu jobbar jag och kör bil, förstår inte riktigt när det hände.. Fortsätter livet i samma takt hinner jag ju dö innan jag vet ordet av. 
Vädret är hemskt, jag är lycklig.

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Underbar dag, underbart väder, underbara vänner underbara familj. Kan man vara annat än lycklig nu?
Precis hittat det bästa möjliga motionssättet för mig, brorsan springer och jag cycklar brevid. Jag Känner mig ganska snabb samtidigt som jag har sällskap med mig. Har inte riktigt fått in snittsen på att springa och prata samtidigt, fullt upp med att andas. 

Idag var vi och kikade på skol dm, lika dålig kolla som förra året hade vi. Tycker ändå att dom var riktigt duktiga mina flickor och pojkar! 
Immorn blir det studiebesök på krematoriet, ser verkligen fram emot detta. Skolan kväver oss alla för tillfället, inte nog med de rester man ska kirra innan sommarlovet utan mer och mer att jobba med för varje dag får vi. Fast med lite vilja ska det nog gå.

Saknar min polle, saknar stallet, saknar att vara ensam för en stund. Snart ska jag ut, så snart jag har tid..
Saknar också min Fialotta, blev en sväng på flustret i måndags. Måste ha vart första gången vi sett på ett år? Jag blir altid lika förvånad över hur fort tiden går...
Immorn blir också en bra dag, vädret får G Ä R N A hålla i sig ett tag till!

Heaven is a place on earth

Har efter lite diskussioner med far min bestämt mig för att försöka fylla min vardag med så många bra dagar som möjligt. Jag ska leva på mina villkor så att jag kan vara nöjd med mig själv.
Ska lyssna lite mindre på Lasse, han är klok. Dock lite för klok för mig, jag behöver tänka mindre.
Jag ska åter igen sluta med kaffet, det där jävla kaffet..
Jag ska jobba mindre, plugga mer, hata mindre, älska mer.

Ljug om du behöver, det gör ingenting

Tyck synd om mig idag, jag behöver någon som åtminstonde kan tycka lite synd om mig, om så bara för idag. Har mått riktigt dåligt, ont i huvet har jag haft för länge, gå upp ur sängen känns överskattat.
Bloggen andvänds bara när jag har dåliga stunder, jag är alltså inte såhär deppig HELA tiden. När jag väl är glad och mår bra så orkar jag inte spendera tid på att skriva, dåliga stunder har jag inget annat för mig. Det ända som vart bra idag har vart vädret, solen ger mig sommarnostalgi.. Saknar våra galna sommrar, ibland saknar jag gammalt folk, gammla ställen, saknar stunderna då vi sket i vad vi gjorde eller vart livet skulle ta oss. Man struntade i allt som ansvar innebär och vi levde för stunden. Mina minnen kommer ingen att ta ifrån mig, dom är de finaste jag har.
Ska nog ta mig en långrunda till bälinge, försöka gå vilse. Helgen blir grym, jag har världens bästa!

Du måste förstå
Jag orkar inte förklara, försök och se det ändå


Allt jag skriver blir samma skit, det handlar om dig

Lite för mkt på g nu, väldigt mycket. Jävla massa plugg, jävla massa jobb, vill hinna med så mycket. Knappt tid att skriva, nu blir det plugg.
.
You tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again

Say that you love me, go on and fool me

Nyligen hemkommen från värmen och vilken kyla man möttes av!
Insåg när vi började närma oss Sverige att det inte kan finnas mycket som är finare än Stockholms skärgård i solnedgången, det dröjjer nog ett tag innan jag klagar på Sverige igen. Efter sommaren kanske, det brukar inte finnas så mycket att se fram emot då. Tänk så mycket jag faktiskt saknat Sverige, mina finisar här hemma. Saknat skogen, saknat bilen, saknat min säng och den torra luften, luften, maten. Insett att jag troligtvis inte skulle fixa att stanna borta längre än någon månad. Borta bra men hemma bäst, så sant så, och fy tusan va jag är glad att jag bor i Sverige!
Vi har haft det underbart dom här veckorna, bilder kommer upp immorgon om orken räcker till. Tack till Farmor och bror som stått ut med mig, ni är bäst!
Kom hem med mängder av smaskigheter inhandlade i taxfreen men det får vänta tills morgondagen, nu blir det Big brother för hela slanten.
.
Baby I would climb the Andes solely to count the freckles on your body 
Never could imagine there were only too many ways to love somebody

RSS 2.0