Loving you is killing me

Precis atit med bror pa hooters, han ar ganska nojd...
Idag blev det vattenscooter langt utav bara helvete ut pa havet, toppen! Har vart ganska daligt vader nagra dagar nu sa det har blivit en del shopping, min planbok ar inte sa glad pa mig nu. Saknar alla kycklingar, ater igen. Saknar faktiskt skolan med, inte for att jag hellre skulle vara dar an har men kan tanka mig att mitt lilla gang ligger och myser i sofforna utan mig.. Onskar att jag kunde flyga hit er alla!
Far dansfeber har nere, vill dansa hela dagarna. Ingen har som vill dansa med mig, eller jag vill inte dansa med dom som vill dansa med mig rattare sagt.
Imorn aker vi upp till Teide, Spaniens hogsta punkt. Blir linbana hela vagen.


Friday, im in love

Kommer på mig själv med att tänka på dig hela tiden, då hatar jag mig själv. Jag vet att det är lönlöst att hoppas men hur kan jag låta bli?

Vårat hotell har tydligen ett soldäck på taket, flera våningar upp har vi idag legat och stekt i timmar. Det resulterade sjålvklart i att jag bränt sonder hela kroppen. Precis som vantat!
Immorn beger vi oss mot europas storsta vattenland vilket innebar bikini hela dagen, det svider sakert lagom !
Vadret ar underbart, finns ingen andledning att ta tag i alla problem, vill aldrig hem...
Nu blir det middag pa stranden i solnedgangen, det borjar bli en vana. älskart!!

And i wonder if i ever cross your mind..

GRATTIS PAPPA På FÖDELSEDAGEN! Idag blir pappsen gammal, eller en liten bit på vag mot gammal..
Idag har vi vart på marknad i costa Verde, varmt som tusan, några skjalar inhandlade som alltid.
Jag är sjuk, det måste jag vara..  ar trÖtt dygnet runt, grinig och fryser konstant. Hatar min kropp, varfÖr kan den inte orka med allting jag vill? Vi har haft det supervarmt, blåsigt men super varmt :) Hade det inte varmt for alla hemma så hade jag gladeligen stannat har resten av livet

I will only tell you once

Har hitta min väg till ett internetcafe, äntligen! Var ganska nöjd på planet hit när jag hittade en partykanal på radion. Hade fest med min kära vän baileys och min trogne vapendragare pringles. Har dragit på mig ett beronde märker jag, fått rejäl big brother abstinens, men min räddare i nöden, Mc Donalds finns som tur var alltid till hands när jag är på väg att ge upp..
Vi har haft underbart väder idag, både bror och jag har bränt oss, precis som det ska va! Idag har vi shoppat satan, har inte hunnit bada under resan än, är en liten badkruka jag... Farmor är neger. Saknar alla där hemma, det trodde ni inte va? Vissa mer än andra, jävligt jobbigt.
Hotellet är underbart, poolen har vi dock inte invigt än, vi har däremot gått en jävla massa mil.
Igår satt vi vid en resturang vid havet i solnedgången, vi beställde in varsin dricka och fick till vår förvåning fick vi bror in en 3 liters coola, jag fick en halv baileys flaska i ett glas, farmor en drink större än en fotboll.. Inte precis vad vi förväntade oss men det var bara till att tacka och ta emot.
Pappa är livrädd att vi ska dö härnere men gårdagen gick bra pappa och vi klarar oss finfint!
Under kommande veckan har vi lite planer på bla, undervattensscooter, vattenland, vulkanbesök och en hel del annat. Jag har bestämt att om jag inte är svart innan planet går så stannar jag kvar här, troligtvis stannar jag ändå. Ganska skönt att slippa tänka på mina små söta problem där hemma.
Har skaffat mig en del pojkvänner här nere, Fernando, Enrice, Carlos och Roberto. Dom gör som jag säger åt dom så jag tar nog med dom hem. Fast dom är ju inte lika bra som mina svenska små pojkar :)
Nu knatar vi ner mot stranden och lever livet. Ciao!

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Helgen har vart fullspäckad men inte fan har jag kommit nån vart med någonting. Precis hemkommen från senaste partajjet, ska packa det absolut sista och om några timmar sticker vi till Teneriffa vilket innebär att om ytterligare några timmar så ligger jag på stranden. Vad fan gör ni då? Jag gissar på att ni har söndagsångest och fryser, inte alls avundsjuk på er. Insåg att jag kommer sakna mina kycklingar nåt otroligt, knappt så att jag överlever tror jag..
Har inte bestämt mig om jag ska sova eller stanna uppe de resterande timmarna, funderar på att njuta av mina sista kalla timmar här i Sverige, göra sånt jag kommer sakna. Kolla mängder med big brother, krama min unerbara säng.
Ska ta en paus i mitt överanalyserande dom här veckorna, ska bara njuta.
Ska låta bli internetcafeerna där nere, loggar in nån gång och skriver till er som förtjänar det. Kanske blir något enstaka inlägg, om jag har tid över. Nu ska jag spendera lite tid på min packning, vi hörs om två veckor era stackare. S P A N I E N nu kommer vi!

Jag ger dig en sekund, så ge mig lite mer än blickar


<3


Lillebror, bli inte som jag när du blir stor



What if I wanted to break

Idag har vart en bra dag, bestämde mig för det redan i morse.
Hade föreläsning i mickaelskyrkan utav en tjej som amputerat ett ben, intressant faktiskt. Man insåg fort hur bortskämd man verkligen är..
Det blev sedan en värdelös lektion om spelberoende följt av ett yogapass. Riktigt kul, tog någon sekund för mig att sommna på avslappningen. Lite hälsosam har jag altså vart idag.
Åkte sedan till bälinge för att skriva på lite papper så att jag kan jobba i helgen, kom hem med 50 papper som nu väntar på att bli lästa och påskrivna.
Min hals säger att Elin har smittat mig, håller tummarna för att jag håller mig frisk till Teneriffa. Lilla pyret ligger hemma med scharlakansfeber, tycker attans synd om henne!
Immorgon fortsätter hälsoveckan i skolan, det blir bla föreläsningar om sömn, stress och kost. Toppen! Efter det åker jag och mami på massage, underbart. Kvällen avslutas troligtvis med en öl tillsammans med fröken Hansson.
Jag vet att jag tjatar jämt och ständigt, men fy fan va skönt. Snart drar vi till Teneriffa...

You didn't wake up when we died

Mamma kom in och ville ha lite "deep talk" idag, hon sa att enligt min blogg mådde jag inte riktigt bra. Läste igenom de senaste inläggen och insåg att den är jävligt depri, hoppas att ingen läser den!
Jag lovar, jag är bara en vanlig liten tonårstjej med för mycket tankar.
Kära Hansson och jag har peppat varandra idag, försökt iallafall. Tur att vi är lika egocentriska du och jag, vi skulle inte funka annars.

Djupet är vackert men gränsen tunn

Gårdagen var supermysig, blev filmkväll i siggtuna. Hyffsat trött imorse efter en lite sen hemkomst. Nu blir det gränby med bror i det underbara vädret.  Rekordlångt inlägg idag!

.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.

So while I'm still healing, just try and have a little patience.


I ett myller utav vägskäl har man rest ett monument för alla idioter som gick vilse i sin tro

Dagen har spenderats med pojkarna i stan, impulsköpte en kjol och ett linne i sista sekunden. Impulsköp är alltid de bästa köpen. Är lite börbanand på bb, lägg ut programmen nån gång så att jag slipper ligga uppe hela nätterna och vänta på dom!
Immorn tar jag bilen till skolan, galet skönt med körkort! Känner mig nästan lite vuxen..
Immorn blir en bra dag, det har jag lovat :)

I cant stay on the ground

Så fort jag satt på mig träningskläder och joggingskor så sätter spöregnet igång.. Tack för det!
Har legat under täcket större delen utan dagen, måste göra någonting! Funderar på om jag ska försöka locka någon stackare från cultus att leka med mig, vi är ju lediga immorn liksom. Värt.
Är sugen på bio, var år sedan känns det som. Känns dock inte som en superbra ide att bege sig ut i det här vädret..
Funderar på att stanna kvar under täcket och glo igenom alla American pie.

If you dont know me by now

Jag önskar att jag inte brydde mig, helt ärligt. Jag önskar att jag kunde koppla bort alla tankar för en dag, gärna resten av livet.
Jag är riktigt trött på mig själv, kan liksom aldrig bestämma mig för hur jag fungerar. Orkar inte riktigt med mig själv nu, låt mig försvinna.
Funderar på att ta mig en sväng med bilen, min nya terapi. Vrida upp volymen och skrika lite till låtarna på Bandit, lätt den bästa iden idag.
Ska nog åka hela natten isåfall, åka vilse. Orkar inte vara ensam nu, då måste man tänka så mycket.  Har bokat in en fika med fröken Hansson och fröken Lundin på onsdag, välbehövligt.
Ska försöka ta mig ut och springa, har dock fått ont i benet. Eller har haft ont i en vecka, pappa tror att det är benhinnorna? Låter knas, ont som ont. Men... Måste ut, börjar få syrebrist. Det kom inget big brother avsnitt i natt, blev ledsen.

Faller

Gårdagen var kass.. kul med nattliga blogginlägg!
Ska dra på mig skorna och springa längre än aldrig förr, tänker bättre då. Inte för att jag behöver tänka mer än jag göra, tänker rätt så mycket ändå.
Börjat packa till Teneriffa nu i hopp om att de två kommande veckorna ska rusa förbi, orkar inte Sverige jusst nu.
Har lyssnat på Lasse hela dagen, han är klok. Jag önskar att jag vore som honom, han är vettig.
för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa
jag fattar alltihop
förlåt,tusen felsteg
det enda som jag kunde vara
för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa
jag fattar alltihop
förlåt,tusen felsteg
det enda som jag kunde vara

Life is short

jag skulle gärna ha din kärlek men jag vänder här förlåt.
Vad fan är det för fel på uppsala? Varför vill man ständigt härifrån, uppnå något? Få ut någonting mer i livet än det här? Förbannat trött på allt nu, förbannat trött på den här jävla stan. Trött på att det inte finns något att hämta här, trött på er, trött på mig.
Ska ta med mig min kära fröken J på lite äventyr, skita i allt.
Drastiska förändringar är det enda alternativet, snart sticker jag. Ska stanna på Teneriffa resten av mitt liv, det finns inte mycket jag skulle sakna här..

jag skulle gärna ha din kärlek men jag vänder här, förlåt.

RSS 2.0