Bus

Idag har pricken haft ett och annat hyss för sig, först stoppade han ner hela huvet i vattenkannan och drack, sen är hela lägenheten full med små leravtryck...


Ponken

Orken är tillbaka, tentan är strax klar, äckliga jävla skithemtena. Tror att jag har spenderat över 100 timmar av mitt liv till den skiten, 100 timmar som jag aldrig någonsin kommer få igen. Morgondagens 8 timmar får bli dom sista (i hopp om att jag inte kugagr och behöver göra om hela..) timamrna jag lägger ner på den, sedan tänker jag inte skänka den en tanke för resten av livet. 
Nu skall jag snabba mig ut till stallet och Ivar ponken och försöka få den sista timmen sol.

 

 

 

 


Älskade saknade vän

 

Alltid trevligt med lite pluggsällskap i all forskning från helvetet


Saknade sagovärld

Det är för taskigt med frisk luft här i lilla Uppsala, brist på frisk luft och friska tankar.

Till famor:
Tänk dig en kopp nybrygg kaffe som avnjuts på rosegardens ståtliga träbänk. Tänk dig sedan en långpromenad till Thorens, och på det en flaska iskallt druttens och lite nyplockade hjortron.
Är man inte mätt på livet efter det så kan man alltid ta sig en promenad genom skogen ner till byn och köpa en hemmagjord räkmacka och passa på att avnjuta den friska luften.
Är man fortfarande inte mätt på livet kan man röka en nyfiskad aborre eller två och avnjuta dessa i lugnet av båthellan.
Tacka vet jag Jämtland....





Helgens

Ivarponken är fortfarande sjuk så det blir dagar med kvällsmys i stallet, och vad kan få en att glömma alla bekymmer bättre än att borra ner ansiktet i manen, bara blunda och känna lukten?


Hos dig är jag underbar


Djuren <3


Vi myser i solen!


Söndagsfrulle


Vår, åh fina vår!

Snart har vintern gjort sitt, ge mig bara några dagars sol till! Sen är det dags för blommor och buskar, dags för förra årets sådda frön att visa att de överlevt vintern. In that case kommer det blomstra ordentligt här om bara några månader!
Nyttighetsdagarna fortsätter, hemskt.... Hade såna cravings efter flott igår, hade med enkelhet svept några cheddardiper på ett ögonblicket, svept ner det hela med en jordgubbsmilkshake och toppat det hela med en flottig pizza..., men icke! Keson är min bästa vän


RSS 2.0