Friday, im in love

Gårdagen spenderades i sängen med film och coffee. På kvällskvisten hammnade jag med Chrille och Alex på Tzatziki för lite efterlängtat grekiskt.. Underbart!
Nu vill jag bort, London, New York, Paris? Vad som helst, bara ifrån Sverige...
Trött på att jobba, trött på att inte orka, trött på  att vi aldrig kan få riktig sommar, trött på att bara gå och vänta på att nåt ska hända, trött på att slösa bort min tid på att göra ingenting.



Take me back to the start

Gårdagen spenderades hos Cissan med sällskap av Matilda och en skräckis. Till det inhandlade vi chirre och toppade det hela med lite baileys. Skrattade som tusan igår, idag skrattar jag åt hur patetiskt ont i nacken och huvet jag har, ringa en kiropraktor har stått högst upp på min to-do lista lite för länge nu. 
Känner för att göra nåt vettigt, ta mig till stan och inhandla något behövligt.. Införskaffa mig lite mer vuxenpoäng.
Än så länge har jag inte åstakommit mer än lista några intressanta lägenheter, städat brors rum, fått på mig en nackkrage. Jag önskar att jag kunde säga att jag var bakis, då skulle jag ha ett skäl att må dåligt och en vetskap om att det snart går över..

Mums

Våga inte säga emot! 
Jag överväger för tillfället att byta från att avguda Kinnaman till att leva för denna människa.


.

men tiden har sin rätt att förändras där den går och den är hos dig nu, hos dig och din vän 
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår och aldrig älska dig igen 
aldrig älska dig igen 



Det var du som lät mig gå

Den ända semestern jag har haft i sommar äär bloggsemester. Jag orkar inte att min blogg hatar mig.. Den tar bort min header och den spökar för fullt på andra sätt också.
Är för tillfället ledig några dagr efter en vecka i Jämtland, helt underbart. Jag saknar alla kompisar, jag jobbar för mkt och jag får alldeles för lite sol. Jag vill till Stockholm, jag vill se Lasse, jag saknar Thailand, jag vill ha värme, jag vill ha tid att göra allt jag inte hinner göra, jag vill ha mer tid till att vara kär, jag vill ha en evighet

RSS 2.0