Coffeee

Har precis insett att det är farligt att vara ensam hemma hos Fredrik. Dom har för underbart kaffe, det slinker ner som socker. Efter femte koppen insåg jag att jag är en fara för mig själv. Men som jag konstatereade igår så är jag piggare, mycket piggare. Känner att jag skulle kunna springa 2 varv runt salabacke, svettas ut sommarens unyttigheter och ta en kalldusch. Frestande.
Måste delge er läsare om en riktigt häftig grej btw. Letade runt lite på google earth och hittade något jag aldrig trodde jag skulle få se igen, när vi satt på en speedboat i Thailand påväg från Koh Lanta till Koh Hai så åkte vi förbi en vik och klippor med hus på. Helt underbart och Fredrik och jag konstaterade att ska vi bo någonstans i Thailand så ska vi bo där, och gissa vad jag hittar idag? Den lilla viken, mitt ute i ingenstans. Jag är lycklig, jag vet nu vart jag ska flytta när jag går i pension. Tack och hej
Min bild

Måndag

Och i brist på annat efter uppvaknandet så börjar jag kolla på Thailands bilder, smartass! Nu kommer resten av dagen gå åt till att sakna, längta tillbaka och sakna ännu mer.

Vicky Vire

Det är tomt mellan mig och Fredrik i sängen nu .. Vi behöver en fismaskin

Söndag

eller nåt... Björkis igår. Dagen kan kort sammanfattas som ickevärd, eller delvis iallafall. Jag är för trött för att blogga, har inte haft en gnutta ork till någonting på senaste tiden, värdelöst. Funderar på att börjar knarka riktigt mycket kaffe igen. Värt

Fredag

Och imorgon är Björkis inplanerat men vem fan har lusst? Nu ska jag köra till bälinge och tillbaka hade jag tänkt, i brist på annat...

.

Ny design btw, värdelös men kollar aldrig på min blogg när jag bara skriver och insåg nu hur tråkig min gammla var.. Den här är minst lika ful men värt med lite variation då och då

Worthless

Det är precis vad morgondagen kommer vara. Vännerna har bestämt sig för att sticka till Öregrund men jag har ingen lusst att sova i baksätet på en bil/utomhus eller spy för att jag inte klarar av att ta sista bussen hem , Fredrik ska jobba och därför kommer jag sitta hemma utan någonting alls att göra. Varför ens gå upp då liksom ? Varför ens låtsas som att det är midsommar. Varför varför? Lördagen blir det crossköp i Gävle, troligtvis det ända att se fram emot denna helg. Skit ner er och ha en trevlig midsommar folk

Torsdag

Trött, varm, sur ... Midsommar kommer suga. Tack för den

Lördag

Ny mobil och jag kan nås igen, det tackar vi min Sötnos för !
Gårdagen spenderades hos Cissan där vi planerade sommaren i detalj,åt kladdkaka och snackade i mängder.
Vaknade hos Fredrik och gick upp innan han åkte till jobbet och åt frukost med honom, min första sovmorgon på en månad var det tänkt men icke. Planen för dagen är att städa hans rum, njuta av solen och maybe bara för att.. Kolla på kungabrölloppet haha.

Snart


Torsdag

Och hittils har jag inte gjort mycket annat än att hata vädret men idag kära vänner. Idag är det sommarlov på riktigt! Ligger ute på studsmattan och solar och det bränner i hela kroppen, underbart. Under mig sniffar hundarna runt och letar efter godis och själv är jag påväg att sommna till ljudet av det bästa som finns, Lars Winnerbäck.

Fisbögarna


Onsdag

Det är tur att datorn meddelar vad det är för dag, själv har jag inte den blekaste och det är underbart !
Har inte gjort annat än att lalla runt i trädgården med Vicky om dagarna. Sovmornarna saknar jag dock.. Skulle inte sitta helt fel en regnig dag. Men idag är det fint, någorlunda iallafall så efter Fredriks powernap så blir det en cykeltur med Vicky Vire. Har inte så mycket mer att säga, fredagen bjuder troligtvis på sommarlovets första partaj och det blir nice nice !

Måndag

Till och börja med vill jag säga att huvudvärken inte gått över, och den galna åskan igår gjorde inte saken bätttre. Fredrik och jag satt och kikade ut när det blixtrade och kort efter det så mullrade det så högt att fönstrena vibrerade. Livrädd att något skulle börja brinna sitter jag och väntar på att skiten ska gå över men icke. Det blev därför ingen gräsklippning utan det är planerat för dagen. Bio blev det istället, vi såg späck efter lång väntan med nådde den upp till mina förväntningar? Nej. Dög gjorde den ändå, det sitter ju aldrig fel med bio.
Jusst sitter jag och väntar på att Fredrik ska vakna till ljudet av Vicky vire som är i full färd med att slita huvudet av en stackars tomte. Det känns inte som sommarlov, verkligen inte. Det har regnat konstant sedan i fredags och inte har jag fått en sovmorgon på 2 veckor inte. Jag vill shoppa, jag vill sola. Jag vill gå på stan i ballerina och skavsår, det ska vara dövarmt på bussen hem och man ska kunna sova med fönstret öppet. Dessutom har jag ont i halsen. Så jävla ont i halsen ! Jag saknar min underbara klass och skulle gärna byta ut denna dag mot en lunch på ikea med gänget. Håller det här vädret i sig finns det ingen andledning att gå utanför dörren, möjligtvis om man skulle köra en sista minuten långt bort åt helvete.. Nu vill jag bara att dagrna flyger förbi tills vi sticker upp till stugan och slipper allt och alla.

Söndag

Ont i nacken ont i huvet. Hundvakt i 2 veckor framöver så inte en enda sovmorgon på länge. Trött. sur hej!

Spriten var billig men fylllan dyr, det är ett hårt liv

Kvällen :
Spenderades ingenstans och överallt. Cissan och jag slog oss ner vid fyris där Andreas anslöt sig lite senare. Även Tin och Erica tog sig dit och det blev en massa strunt som vanligt. Den sista medlemmen dök upp efter några timmar då vi fortfarande inte lyckats få tummen ur och ta oss från fyris så vi stannde ett tag till. Efter mycket tjat så gick vi till ekonomicum trots rejäla skavsår men när vi väl kom dit så var det i onödan då vi inte träffade en enda människa vi skulle ha träffat.. Alva och Liza blev det dock en pratstund med, underbara människor. Lätt höjdpunkten på kvällen ! Blev en tidigare hemfärd än väntat , fick skjuts med Jonas och kom hem vid 1. Efter 4 (!!!) timmars sömn ringer alarmet och jag kliver upp, utan att ha insett misstaget att ställa mobilen på en timme för tidigt. Jag väntar i en timme, börjar kika sms från gårdagen och insåg att jag Markus skulle komma förbi och lämna sin hund vid halv 7 och inte 5.. Dagen har med andra ord inte startat bättre än gårdagen.


Gårdagen :
Alarmet ringer kvar över 5 och jag går upp, bakar tårta, duschar, sminkar mig. Allt i slow motion.
Mamma skjutsar ut mig till Victorias där vi ska ha våran sommaravslutning, vi byter om och gör i ordning allt. Det mesta är som ett stort dagis. Med en simpel mening gårdagen bjöd inte på den glädje som sommarlovet brukar föra med sig... 160 pers skulle komma och iklädda poliskläder gick jag och Sussi runt och spärrade av området(efter en tvärnit med golfbilen).

Du är underbar


Torsdag

Det känndes riktigt surt att gå upp imorse, knappt någon sömn och en huvudvärk som heter duga. Väl i skolan planerade vi lite för dom kommande ettorna i en halvtimme sedan drog vi till stan. Känndes ännu surare att man gått upp för något sånt men fick ju umgås med mina lovely vännner iallafall. Åkte hem för att städa rummet vilket var allt för länge sedan, baka tårta och fota brorsan innan balen. Tänkte slänga in nån bild på hans rosa skjorta sen.
Imorgon har vi avslutning ute på Victorias, blir uppvisning med trafikolycka, bilolycka och själv är jag polis, ska bli ganska grymt !


Tisdag

och gissa vart jag spenderade natten? Akuten. Hjärnskakning, dunkande huvudvärk och illamående, yrsel och omöjligt att fokusera. Ig kommer jag få också i vård och omsorg. Allt pågrund av en uppgift som inte är inlämmnad och det säger dom nu? Jodå, 2 dagar innan vi slutar och inte kan jag fixa det för som hon sa " oavsett om jag lämnar in den så står det ig i betyget " kul. Idag är det inte mycket som går åt rätt håll...

Måndag

Jag tänkte börja med att slänga ut lite bilder som legat och väntat i mobilen och vi börjar med några bilder från i torsdags då "klassen" skulle träffas och grilla i stadsparken. Dock var det nästan inte en människa som dök upp, tack för det.
Tänkte sedan slänga upp en från lördagen då jag och Cissan tog en sväng runt badet och från söndagen då jag och Andrea tog en fika i spöregnet bland pollarna.
Nu har bloggen fått lite färg och detta blir precis som alla andra inlägg nu för tiden väldigt ointressant.
Dagen har rullat på ganska fort, bussarna går tydligen inte samma tider som vanligt så jag missade bussen vilket dock uppvägdes av att Amos körde bussen och plötsligt fick mitt humör att stiga till topp. Skolan bjöd inte på mycket, en evighets väntan på kaffemaskinen som skriker att spillhinken skall tömmas, alla kurser skall utvärderas såhär i slutet av terminen vilket innebär att lektionerna inte bestod av mer än att fylla i papper och strosa runt i klassrummet. Sanna och Ida bjöd på tårta, det tackar vi för och det blev sedan en tidig hemfärd till Fredrik som fortfarande låg och sov. Cissan och Jonas kom förbi och jag har nu klippt båda parterna. Kul kul.

Söndag

Gårdagen spenderades mestadels utomhus, började med att klippa Cissan. Tror det blev ganska bra, inte jätte skillnad men jag är nöjd! Vi bestämmde oss senare för att åka o köpa chirre och satte oss nere vid badet och snackade sönder kvällen. När jag kom hem insåg jag att jag inte hade hunnit baka inför söndagsfikat med flickorna i stallet så jag ställde mig och bakade en kladdkaka mitt i natten. Vaknar sedan några timmar senare av ett sms av Andrea där det sår att Jojjo inte kommer och fem minuter senare skriver Cissan och har blivit sjuk så nu har jag en hel kladdkaka till övers bara för Andrea och mig. Men det fixar vi, right? För tillfället ligger jag och försöker plugga, läser en artikel om abort i USA men jag förstår ingenting! Har läst den femtioelva gånger nu både på svenska och Engelska men det står helt still i huvudet. Planen är att jag ska ta mig upp ur sängen, dricka kaffe, ta mig iväg till Andrea, snacka skit o äta kladdis, komma hem och skriva en GRYM uppsats. Men vi får se hur det går med det.
Jag måste också försöka uttrycka min kärlek för livet jusst nu. Det senaste året har varit perfekt, och har vi inte haft tur med vädret ? Vintern var iskall och helt glittrande underbar, snön höll i sig in i det sista och när vi började förbereda oss på månader med slask, då kommer sommaren och sedan dess har det varit strålande sol! Vad ska man kalla det ? Mirakel? Sommar är det i höögsta grad iallafall och snart är skolan slut, ettan har gått så otroligt fort. Känns som igår man lärde känna alla nya klasskompisar. Men icke, efter all denna studenthysteri så hoppas jag faktiskt att jag aldrig kommer gå ut skolan. Att gymnasiet aldrig tar slut.Första året har bara försvunnit och jga är rädd att dom två resterande åren går lika fort. Jag älskar min klass, vill aldrig börja jobba. Jag älskar livet!

Lördag

Tog Susanns bilder från facebook.
Fredrik kom ranglandes ut ur taxin vid 3 utanför mig och kom in med slippsen knuten runt huvet. Lyckad kväll sa han och sedan somnade han. Jusst nu ligger han brevid mig i sängen och sussar, trött efter en lång dag med firandes. Idag kommer det bli en del plugg då jag pratade med min engelska lärare om att göra en kompletering och kanske få mvg ( Hoppas hoppas hoppas) så tänkte ägna lite tid år det. Cissan kommer hit i tron om att hon ska bli fin i håret, jag hoppas hon har rätt! Har blivit mycket klippning på sistonde, pratade också med Tomas kompis igår som hade hört från jag vet inte var att jag piercade folk och hon ville ha hål i tungan så funderar på att ta tag i iden att börja tjäna lite extra cash till sommarn.
Fredrik började precis snarka väldigt högt för er som är intresserade, jag önskar att ni kunde hör hur det lät... sängen vibrerar och jag kan inte för mitt liv förstå hur han lyckas med att inte väcka sig själv utan snarkningarna!

För du har tagit studenten . Fy fan va du är bra !

Min älskling har blivit stor, det går så fort. Det känndes konstigt att på facebook skapa ett album som heter Fredriks student men det är vad det är, Fredriks student. Min lilla ponk som aldrig mera kommer gå i skolan. Underbar dag som inte hade kunnat bli bättre! Är för tillfället för trött för att mer detaljerat beskriva dagen vilket börjar bli något av en vana nu för tiden så jag ska skärpa mig.. Men inte förens imorgon! Bilder bjuder jag på nu , fler finns på facebook.

RSS 2.0