Det börjar dra ihop sig

Nu är det inte långt kvar, ett par timmars sömn, upplockning av Kalle och en bilfärd till arlanda. Sedan sitter vi på planet och av bär det till efterlängtade Thailand. Det var hemskt att lämna klassen idag, kommer sakna ihjäl med i tre veckor utan 1a, och alla andra.  Det är så många jag kommer sakna ihjäl mig efter men mest av allt kan jag lova er, mest av allt kommer jag sakna mamma och pappa och tomas. Jag är en tönt jag vet, men har faktiskt aldrig vart utan dom såhär länge. Ingen ide att gräva ner sig dock, vi ses ju trots allt om 3 veckor, tid att grina får jag ta imorgon. Nu finns det inte tid.

Jag älskar er! <3

Måndag

Kom hem för ett tag sedan då jag och resten av la familia vart på papis jobb och vägt mina väskor, förvånadsvärt nog hamnade dom på 15 kilo så det finns ännu plats för lite mer. Påvägen hem blev det donken (vilket var för länge sedan jag åt sist) och som jag njöt. Riktigt onyttigt och riktigt underbart.

Nästa gång vi ses är det på flygplatsen i Thailand

Nu räknar jag timmarna, sekunder, ögonblick. Snart snart snart sticker vi. LOVELY.  Nu har jag en dag med plugg framför mig, har redan skjutit upp det så mycket det går. Har två prov att plugga på tills imorgon och två hemskrivningar som räknas som prov som jag måste göra idag om jag ska slippa göra dom i Thailand och sedan ska jag göra klart mitt häfte om mikroorganismer. Dessutom skall jag packa och sova i hyffsad tid. Låter det rimmligt ?
Ibland kommer vårat sanna jag fram. Kärlek till dig, du är underbar. Jag älskar dig !

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Kvällen efterlängtade fika med Cissan blev toppen , me har saknat henne !
Jag måste också tillägga för er som gått miste om den upplevelsen hur skönt, enormt skönt det är att sitta på en tom buss , när man är lite sisådär halvpömsig , lamporna är släkta och det är kolsvart ute. Det är kväll och man får sitta helt själv, ett av dom tillfällena man inte uppskattar nog här i livet. Ha-ha

Friday

Dagen har vart toppen, jag han äta frukost eftersom jag gick upp med Fredrik. Engelskaredovisningen gick bra,jag blev så förvånad och glad när jag insåg att jag kunde en mening utantill att resten bara flöt på. Esteten varade bara i 20 min istället för 3 timmar så det blev en kort dag och sedan jag kom hem har jag försökt packa lite till men något jag kommit på är att det inte är väskan som är liten utan det är jag som försöker packa ner hela mitt rum, kaos. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande, det är min uppgift den här helgen. plugga plugga plugga och plugga. Har skolan någonsin erbjudit såhär mycket läxor? isåfall var det när jag inte existerade , jag har aldri behövt plugga en helg men nu är det böcker som gäller fredag lördag och söndag , i mängder!

Torsdag


Slutar skolan snart, sen blir det en fika med farmor på stan :) Åker sedan hem till Fredrik och tränar på min hemska engelskaredovisning.

Igenom universum för dig


Uptown girl

She's been living in her uptown world 
I bet she never had a back street guy 
I bet her mama never told her why


Dagens: Jag var och hämtade kortet , väldigt sexig bild. flottigt hår , allt smink under ögongen. Därför får ni nöjja er med en oskarp bild. Jag har också strukit en massa saker på min att göra lista, som att växla pengar, köpa comviq amigos inför resan, fixat ny migrän medicin, gjort hälsa provet,pluggat matte, gjort klart större delen av engelska uppsatsen och tagit fram resväskan som redan nu över väldigt för full och ni ska veta att jag inte ens packat en tredjedel. Jag är stolt iaf , jag har lyckats med allt detta , plus gått heldag i skolan.
Gårdagens: Dissikera kolunga med Gunilla, alltid lika trevligt. För att beskriva lukten någolunda så var det en blandning av uppspydda riskakor och rutten död råtta. Och tro mig man kände lukten trots att man andades genom munnen.
Har i princip inte hunnit gjort annat förens nu än att plugga den här veckan, har så äckligt mycket plugg framöver. På måndag skall jag klämma in 2 prov på min lunchrast... Igår fick jag iaf en kort paus från skolvärlden då jag red i 2 timmar men bara för att komma hem till plugg med vetskapen om att det var sista gången jag red på något annat än möjligtvis elefanter på 4 veckor.  Jag kommer sakna ridgänget och funderar nästan på om det är värt att pendla från thailand till sverige bara för att få vara med på våra tisdagsträffar. Anyway det är galet kort tid kvar nu, 6 dagar minus en massa timmar. Förstår ni hur det känns eller ? Ni får ha det så hemskt roligt med snöoväder och förhoppningsvis slask , själv ska jag ligga på stranden , snorkla och shoppa gärnet i 3 veckor, 3 HELA VECKOR JAG FÅR PSYKBRYT !!!!! Ni ska inte behöva höra mer tjat nu för jag måste återgå till min uppsats om Westlife. Höres


<3

We could leave this town and run forever my love

måndag

Inte nog med tid att blogga, ska städa hela rummet, plugga engelska, lära mig skelettet på latin på riktigt den här gången,hinna äta,hinna duscha och hinna andas. Vet inte om jag kommer lyckas och känner att jag inte riktigt får någon ro när jag sitter vid datorn så ska fortsätta slita nu.
Later

RSS 2.0