I won't write you a love song

åter igen, jag har världens bästa vänner!

Free fallin


You can't fight the tears that ain't coming


Everything will be okay in the end. If its not okay, its not the end

Sitter i sängen med en stor kopp champagne té och kollar på solsidan, mår ganska bra!
Pappa startade dagen med att spy, familjen går nu och inväntar en kommande kräksjuka.. Lite lagom såhär precis när lovet börjar. Var med mami och bror på ikea och köpte lite presenter, någon fyller 20 inom kort! Har spenderat större delen av kvällen till att slå in alla paket samt ta mig igenom sjätte säsongen av Sex & the city för trehundrade gången. Morgondagen ska jag spendera i sängen hela dagen eftersom att hela familjen är borta. Första lediga dagen på länge..

Du är här, jag är frusen ,du är en av flera tusen

-20 jävla grader! Vore det inte för att solen sken skulle jag ha gått i ide för länge sen.. Saknar mina gubbar och gummor idag, saknar dom 20 gånger mer än förra året. Varför, fem veckors praktik, hur kan man fastna så?? Hoppas på att vara tillbaka redan i Mars.
Dagen har gått långsamt, jobbade några timmar på förmiddagen och har sedan jag kom hem legat under täcket och kollat på filmer i mängder. Klockan är kvart över 8, jag har redan somnat för många gånger..


.

I wish I could carry your smile in my heart
For times when my life seems so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesnt really know...

Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för

.
Tänk hur tiden går, sitter och funderar på när jag blev så gammal. Var jag inte 13 nyss? Det var en sådär lagom ålder, då man bara längtade efter att bli vuxen samtidigt som man inte behövde ta ansvar alls för vad man gjorde. Man var ju trots allt bara 13.. Brukade kicka på att bråka med folk, det höll en igång. Nu för tiden suger det all energi ur en, kanske är det ett beteende som avtar med åldern. Kanske är det på tiden nu..
Samtidigt vill jag inte bli äldre, får jag inte vara 13 längre så vill jag stanna på 17. Jag ansvarar faktiskt inte för mig  själv helt och hållet än, jag har knappt några utgifter, jag bor hemma och gör samtidigt vad jag känner för utan hinder. Varför bli äldre än så liksom? Varför fylla 18? Då ska man börja ta hand om sig själv. Hur fan ska jag lyckas med det..?

Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder

Inte bloggat på länge, känns inte värt. Jusst därför skriver jag ett inlägg idag... 5 veckors praktik är snart avklarade och efter det följer en veckas lov. Saknar mina kycklingar i skolan, annars är det underbart att ha ett litet break från skolan. Jobbar på, iallafall till slutet av februari då det kommer en ny tjej och ska börja. Då blire tomt på jobb fram till i mars då det finns lite smått och gott på hemtjänsten.. Körkortet går framåt, får se när det blir klart.
Hade sovmorgon idag, kunde inte sova.. Gav upp halv 9 och gick upp för att dricka min nya pulverfrukost jag kört på i 1 månad ungefär. Har precis krupit ner under täcket igen och väntar på att klockan ska gå lite fortare. Ska in och fika med min gud, efterlängtat!

RSS 2.0