Underbara älskade




Slö söndag


Glögg pepparkakor och the hobbit. 

Farmor

 
 
 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Idag är en sån dag då det känns som mest lockande att ligga kvar i sängen hela dagen. Det var länge sedan jag hade en sån dag. Inte för att jag inte ville gå upp, men för att utanför fönstret var allt kallt och vitt medans under täcket var det varmt. 
Jag har mutat mig själv med en bra film och nybryggt kaffe för att gå upp, sen en långpromenad för att bli sams med mig själv innan tiden sprungit iväg och det är jobb på idrottsgalan som gäller!
Tummen upp

Livsstatus

November
Aldrig har jag läst såhär mycket i mitt liv, aldrig har jag fått ont i varenda muskel i kroppen endast av att sitta hemma och läsa hela dagarna. På lördag är det tenta, den andra tentan jag skriver under mitt lätta stundentliv. 
Sen är det förberett för att julen skall komma, tomtarna är framme, stjärnorna lyser och julgranen är hittad och väntar på att bli stulen. 
I stallet är det lerigt blött och mörkt, men vad skulle jag göra utan min häst? Underbara häst som förgyller mitt liv. 
Jobben rullar in, det ena efter det andra. Mat och vinstudion på Amandas är underbart, helt underbart. På f16 har jag mina militärer, dom får mig att skratta. Nästa vecka blir det lite nya påhitt, jobb på svandammshallarna samt ett vikariat på dagis framåt jul. Ny bil är också på ingång. Det rullar..

Monday you can fall apart, Tuesday, Wednesday break my heart Oh, Thursday doesn't even start, It's Friday I'm in love

 
 
 
 
Hatar mig själv lite extra när jag är sådär bekväm med livet, när jag inte satsar ordentligt, inte vågar och inte orkar.
Jag älskar mina planer, jag hatar att de styr mitt liv. Ibland vill jag sluta plugga, flytta från uppsala, öppna min inredningsbutik i en helt främmande stad, dansa hela nätterna, skaffa sju barn, bygga ett hus, köpa fem hästar, färga håret rött, resa jorden runt, bo på Island, bli bonde, åka som volontär till Afrika, gifta mig i Paris. Jag hatar att jag bryr mig om folk, att jag känner så mycket, att jag känner allt på samma gång. Trodde att såna här känslor slutade efter att man fyllt 14.. Hatar att jag inte gör allt jag vill med mitt liv, hatar att jag gör det för andras skull. 
Idag är jag vilse

We made love out of nothing




Vem fan bestämde att mänskligheten skulle behöva kärlek?

 

Hade förträngt den roliga delen av studentlivet,












Allt blir klarare när du är kär




Birthday boy




Kärlek gör dig svag

 .

RSS 2.0