Måndag kväll och klippning på G


Måndag

Helgen har bjudit på mys i mängder, fredag spenderades med Tjojjorna i husvagnen i österbybruk. Det blev långpromenader , fika , grill och snack.  Vi placerade oss under kvällen högst upp i hopptornet för att slippe alla mygg, stolt över min ide som funkade pefekt!
Lördag eftermiddag åker brudsen hem och Fredrik och jag spenderar ett dygn i husvagnen med grill och födelsedagsfirande av kusinvitamin. Underbar helg!
Nu, stallet med Cissan

Fredag

Och jag kommer inte ihåg när jag uppdaterade senast... Tänkte slänga in två bilder eftersom att resten av inlägget troligtvis inte blir så intressant, en från onsdagen då jag fölljde med cissan till stallet och en när Fredrik leker med pappa i garaget. De lät fel, han svettsade.
Snart tar jag mitt pick och pack och beger mig till Tin i väntan på skjuts till österbybruk där vi flickor ska spendera det kommande dygnet med grillning bad och mys! Bilder kan jag garantera kommer inom kort . Nu är det dags att städa rummet och börja packa, har druckit en aning för mycket kaffe och är snäppet mer speedad än vanligt så jag känner mig kreativ idag, funderar till och med på att städa resten av huset.

Söndag


Dagens: Spöregn fick man vakna till, ganska efterlängtat. Ärligt talat, det är underbart med solen men det sitter inte helt fel med en dag då man kan helt utan dåligt samvete ligga inne och kolla på film. Kände mig lite nostalgisk så jag letade upp Ewa & Adam och ha rnu glott sedan pappa och jag kom hem från city gross där vi hälsade på Fredrik. Mitt hår har skaffat sig en ny look för er som inte upptäckt det , ljust och kort. Har inte bildat mig en uppfattning om de tän men allt är bättre än den hemska utväxten!
Bilder från gårdagen som spenderades hos familjen Agerhill med trevligt folk och grillning.

<3

det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

Måndag

Och låt mig säga som alla andra, underbara underbara måndag ! Gick upp imorse när Fredrik åkte härifrån och det blev tomt i sängen och gick sedan ut och la mig i solen som tittade fram. Har kollat igenom ännu en säsong av That '70s Show och färg har jag fått. Låg ute tills 6 då jag fick in för att klä på mig och träffa Erica och Tilda. Vi satt och avnjöt ännu mer tid i solen och det blev en massa snacksnack. Tänkte slänga ut mina bilder från våran grillkväll eftersom jag precis fått tillbaka kameran.





Långhelgen

Har varit underbar förutom att jag har vart sjuk sen i måndags och fortfarande hostar hostar och hostar. Jag har lyckats spendera en kväll hos Erica med Tilda och Cissi där vi grillade för fullt så tänkte slänga ut några bilder nu (från Ericas kamera). Dagen har spenderats på fik med kära farmor med massa snack följt av biltvätt då jag tvättade bilen 3 gånger, för hand också, utan högtryck ! Är jag trött ? Ja.. Och inte var det värt mödan eftersom jag nu ska ut o köra den smutsig igen.


Fredag

Pissregn, pissregn pissregn pissregn! Tänker tröstäta leonardos mat .. Pissregn

Helium


.

Jag har fortfarande inte helt koll på vilken dag det är, inte värt att lokalisera mobilen heller för att se efter.. Jag tänker inte gissa hur många dagar jag legat i sängen nu men det är alltför många, det är jag övertygad om! Dagens föda bestog av ihopmixade jordgubbar och glass , ja tänk er att jag var så hungrig att jag tog mig upp ur sängen. Jag är övertygad om att morgondagen kommer få mig att vilja kliva upp då vi har big plans! Jag vet inte hur det ska gå till men ge mig en spruta okänt innehåll så ska vi se att det går... Dags att tömma kameran innan dess kanske, äe less på dessa mobilbilder jag fått dras med sedan jag kom hem från Thailand. Nu ska jag ägna ännu några timmar av mitt händelserika liv åt That 70's Show.

What to say

Åter igen , gråter mig till söms av saknaden..
Jag saknar oss !


..

Min näsa är trasig, vet inte hur det har gått till men antaglien genom alla snytningar och allt kliandes, ni får en väldans intressant bild bara för att ja e så kass på att skriva om intressanta saker..

Onsdag?

Har tappat räkningen, vet inte riktigt vilken dag det är... Det ända jag har koll på för tillfället är vilken säsong av That 70's Show jag är inne på. Det känns som evigheter sen jag var i skolan men har inte ork att tänka ut hur länge sedan det verkligen var. Dagen spenderas i sängen med mitt mupp linne tomas kom hem med från Gran Canaria. Han tyckte det passade  mig... När pappa kommer hem har han lovat att plugga med mig och vi ska ta i tu med läsdagboken som skall skrivas om från skratch, novellanalysen att döda ett barn, och en bokfördjupning jga har noll koll på och mitt senaste matteprov jag fick ta hem och fixa till. Sen blir det back to bed för att slockna av ansträngningen att ha pluggat, förhoppningsvis med ett pringlesrör brevid mig ... Åhh sweet onsdag

Oh boy, you make me feel like No boy, can make me feel like you




Min prins kom hit inatt med en påse donken mat i ena handen, den behövdes. Tack bästaste du!

Måndag

Och jag är inget annat än förkyld, satförkyld dessutom. Har inte en gnutta till ork , jag ahr ont i huvet, känner mig febrig , känns som att jag sväljer ett rivjärn varje gång jag försöker äta, jag hostar så att jag nästan spyr och jag är täppt och snorig om vartannat... Orkar inte, inte nu när det börjar bli varmt o fint väder, inte nu när vi ändå har de ganska lungt i skolan. Okey en vecka då vi går långa dagar , har massa läxor. Men nu liksom? Idag pallrade jag mig upp och iväg till skolan trots att rösten var påväg bort under morgonkvisten och vad har vi ? Jo en lektion då vi mäter lite blodtryck på varandra, springer runt och knackar på varandras stetoskop för att höra den andra skrika av det höga ljudet, jag målade också lite blommor på våran planch till grupparbetet då jag nästan var helt ensam i min grupp. Vi var sammanlagt 11 personer på den lektionen eftersom att resten av klassen spelade skol dm eller var publik. Varför gick man upp liksom. Yr är jag också, så yr att det bara snurrar i skallen så fort jag rör den. Immorn blir ingen bra dag. Blir troligtvis hemma imorgon för att vila, vilket behövs då jag är totalt ofokuserad... Nu bör jag plugga till de två prov jag ändå tänker åka in och försöka mig på att skriva imorgon men som sagt, inte helt på topp ikväll så vi får se hur det går med läsningen. Jag försöker göra mig själv lite gladare genom att boka tid för slingning och klippning av håret nästa vecka eftersom att det ser Horrible ut ! Nu ska jag gå och dricka min tredje c-vitamin för dagen och den femtioelfte alvedonen... Seyaa

Söndag


Gårdagen spenderades i lägenhet på stan med Cissan Tilda Erica Jonas och Fredrik, vi fick även besök senare på kvällen av födelsedagsbarnet Holmberg med följeslagare. Lagom lungn kväll blev det, bilden var en av de få som knäppptes igår och känner att det blir ett himmla värdelöst inlägg utan bilder. Mysigt hade vi och bra mådde jag tills för några timmar sen när jag känner efter och inser att jag har väldigt ont i ryggen. Vid närmare eftertanke var det dock inte ryggen det gjorde ont i utan höften (?) där Erica placerade sin rumpa med vädig kraft under gårdagen och det knakade på ett lite lustigt sätt.... Jag ligger nu stel som en pinne i sängen och undrar när jag kommer lyckas ta mig upp. Munken till frukost gjorde dock att jag mådde lite bättre :)

Mysan




torsdag

Immorn vill jag bara att ni ska veta att jag går i skolan i 80 min. Känns inte riktigt värt att gå upp då men vafan, de e ju fredag och det innebär att jag och mamma drar på massage på kvällen. Värt!

Det lindrar smärtan

hahaha

..................................................................................................................

Om jag inte var deppig nyss så är jag definitivt det nu.. Jag har precis sett det sista och med sista menar jag det sista avsnitt som någonsin kommer göras av andra avenyn. Vad ska jag göra på onsdagar? Vad kan man följa som är ens hälften så bra som andra avenyn. En av meningarna med livet är jusst andra avenyn!  Varför går allt utför ? Varför ?

Thailand

Jag har försökt ett tag nu och verkligen lyckats, lyckats med att inte längta mig till döds efter Thailand. Jag har lyckats tro mig, men jusst nu bara brister det... Det kan bero på att jag knappt fått i mig nån näring idag och fortfarande är påverkad av migrän medicinen men jag kan inte hålla tillbaka tårarna. De  tre veckorna i Thailand var de bästa i mitt liv, jag har aldrig mått så underbart som då . Detta är patetiskt, jag vet så om ni inte redan har slutat läsa detta inlägg så är det dags nu för det kommer inte att bli mycket bättre..
Om jag sluter ögonen för någon sekund kan jag föreställa mig själv sitta på en solstol på koh hi med en fruitchake i handen, blickandes ut mot horisonten. Troligtvis slinker en banana pancake ner till lunch. Solen bränner i huden och kläder är överflödigt. Det kalla vattnet serverat i en ishink är det som håller oss ifrån att somna där vi ligger i värmen. Promenaderna på stan om kvällarna påväg till sabaibeach resturang. Kännslan av att tiden stod still och det enda som existerade var nuet. Friheten att kunna göra vad som helst och bara tänka på sig själv, varken behöva anpassa sig efter någon eller anstränga sig i onödan. Jag skulle kunna leva på den känslan så länge jorden existerar och jag skulle göra vad som helst för att få vara tillbaka där jusst nu, i samma solstol på samma strand, på gatorna i phuket, på longbeach på Ko Lanta med Fredriks hands i min, på papas resurang ovanför vattnet, på vattenscootern lång ute på havet med armarna runt Fredrik eller sittta i baren och lyssna på gittarerna som spelar i kör. Vad som helst, Fan i helvete vad jag längtar tillbaka...

Woho

Måste skryta lite nu eftersom det senaste inlägget endast bestog av klagomål.. Jag och pappa har precis vart ute och kört bil, och från att bara kunna starta och köra runt runt på en parkering så har jag nu kört ut ur lövstalöt , kört 60 utanför högby, saktat in för en korsning , kört igenom korsningen, kört över ett farthinder, mött en bil där det var trång, vänt på bälinge badet och kört hem på samma sätt. JAG ÄR LYCKLIG!

Söndag

jag känner för att klaga men har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska klaga på än så tills jag kommer på någonting bättre så tänkte jag klaga lite över att Fredrik precis åka  hem. Mitt rum är helt tyst, jag fryser och kännner mig alone in the dark och jag kommer aldrig aldrig aldrig kunna somna utan honom. Jag tycker att efter så här många år borde jag ha vant mig eller i allafall ha lärt mig att försöka att inte sakna honom men tyvär, jag har försökt men misslyckats. För många gånger. Jag saknar saknar saknar honom nåt så otroligt varenda gång han åker.  Vill åter säga till dom som missat det att han är det bästa som finns!


Jag har dock ett ganska bra botemedel för detta. That '70s Show. Det känns som ett svek mot scrubs, min dagliga syssla men jag kan inte låta bli. Efter att sett alla säsonger år ut och år in så har jag nu hittat något som nästan når upp till scrubs nivå. Åh det finns inte tid till annat. Har följt programmet sen jag var 9 men aldrig riktigt såhär.. Nu sitter jag dag efter dag och tittar på säsong efter säsong åh jag bara älskart!

Jag har precis insett efter att ha skrivit klart detta att det nog var ett av de mest värdelösa inläggen hittils men orkar jag yttra mig om något vikigare? Nej

Valborg

Dagen spenderades i engelska parken med flickor och pojkar från klassen med champagnefrukost och sedan i stadsparken där jag inte blev så långvarig. Cissan kom hit under dagen och vi babblade strunt, sen bagav jag mig till Fredrik för att städa lite innan det kom folk. Lite lagom partaj blev det till klockan 3 för det flesta, dock var det folk som var uppe till tidigt på morgonen. Ha-ha!
Idag mår jag toppen, precis som det ska vara.

RSS 2.0