Du är allt jag ber om <3


Måndag

Startar med migrän , blev en filmdag under täcket. Dagen slutade i Maggans soffa med små hundvalparna , underbart !

Jag är för orklös för att skriva mer men lördagen spenderades för er som är intresserade hos Wiveca med fikagänget. Myspys!

Det kanske finns hopp för framtiden


5 minuter senare

Och nu har sidan jag andvänder dagligen,min räddare i nöden, mitt vardagsintresse och det som kan göra vardagen värd att inte sova bort, tankafett.com lagt ner. Varför ? för att jag inte alls ska ha något att göra på min fritid? vad är grejjen  ? Nu finns inte längre minsta gnutta hopp om att dagen , veckan eller ens året kommer bli en succe... Fuck off

Torsdag

Hela dagen har jag gått och inbillat mig att det var fredag, lagom besviken jag blev när jag insåg mitt misstag ?  Dessutom har jag ont i hela kroppen efter att antagligen legat och spänt mig hela natten, då jag inte sov så värst mycket.. svårt att somna , vaknade med huvudvärk efter någon timmes sömn och knatade upp för att stoppa i mig alvedon , back to sleep några timmar och vaknar av ett sms, skyhög puls då jag hade högsta volym på mobilen och sedan omöjligt att somna om så jag bestämde mig för att kika på scrubs i några timmar och inte en blund mer fick jag. Så idag har mitt humör inte varit på topp, jag vaknade ensam , kom hem från jobbet och var ensam, käkade ensam och tänker inom kort i brist på annat gå och lägga mig ... ensam. Rent utsagt dagen har inte varit annat än skit.

<3


Lillebror, bli inte som jag när du blir stor Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag Lillebror, bli aldrig som jag

Onsdag

På rosa moln svävar jag omkring
o ja njuter av alla vackra ting
o ja tänker aldrig mer komma ner
tänker stanna här
för evigt, evigt, evigt
Om du vill va me
är de bara att räkna till tre
så kommer ja o hämtar dig o vi får de
så trevligt, trevligt, trevligt.

Vet inte vart jag ska börja, har vart över till grannen som precis fått hem små valpar. 
Suttit och myst med dom små krabaterna i famnen i en evighet och tyvär har jag en kass mobilkamera vilket syns.
Det blir inte heller en valp för oss vilket var planerat eftersom honan i kullen var sjuk, very trååkigt!!
Det är sleepy time nu så slänger in några bilder på valpisarna och på min egen prinsessa , Goodnight!
Suttit och myst med dom små krabaterna i famnen i en evighet och tyvär har jag en kass mobilkamera vilket syns.

LASSE BOKAT

Nu är det klappat o klart,Johanna underbar Hansson,Lars Winnerbäck och jag i sommar på långholmen! L O V E L Y <3 Jag har också ägnat hela min lediga dag åt att städa rummet vilket inte gjorts på alltför länge så nu känns allting dubbelt så bra.
Slänger in en låt till mitt gullefjun Hansson som har en dålig dag. Keep it up !

Tisdag (eller?)

Har inte riktigt koll på tid eller dag, lever kvar i thailandsminnet.. Jag bara längtar , saknar och bara hoppas att det blir en resa snart igen. Det är ett måste! Nog om det, i guess att det är helt ointressant för er.
Det plingade precis på dörren här hemma och en gubbe i en vit audi kom in, han sa att han kom för att hämta en nyckel så jag plockar av min från nyckelknippan och ger den till honom. När han går ut igen och åker iväg så kommer brorsan ut ur sitt rum och frågar " vem var det där" jag tänker efter och kommer på att jag faktiskt inte har den blekaste aning om vem faen gubben var.. Som jag försökt förklara tidigare så känner jag mig helt slut i huvet och detta är nog ett starkt bevis på det. Mamma kom nu hem och förklarade att det antagligen var snickaren som vart här.
Tonight åker jag till stallet iallafall, något måste jag ju göra bra här i livet. Träffa Johanna och försöka bli lite normal kanske ? sounds good! något mer som låter bra är Winnerbäck för er som inte greppat det än och förhoppningsvis blir det ett besök på hans turne i sommar. Linköping maybe ?
Mer får jag inte fram , jag är allt för ofokuserad... / Marie

Söndag

Gårdagen var toppen ! musikalen great, maten great, sällskapet great. Jobb idag med, jag har ingen ork kvar i kroppen, fick reda på att det var två veckor kvar av praktiken också. Jag som trodde det var två.. men jag är glad, det äe grymt kul ! bara man får sova imellanåt..

.

You got a fast car 
And I got a plan to get us out of here
You got a fast car 
But is it fast enough so we can fly away 
We gotta make a decision 
We leave tonight or live and die this way


Morgondagen

Morgondagen bjuder på musikal eller rättare sagt mamma bjuder på musikal så tåget tar oss till stockholm där vi går och äter lunch för att sedan knata iväg till göta lejon för att kolla på grease. Jag har hört allt möjligt om den, har låga förväntningar på Marie Sernholt men Sebastian därimot är nog grym ! Hade också vart ganska nice om låtarna hade sjungits på orginalspråk men icke.. Men nog med kritik , morgon dagen kommer bli toppen !

Fredag

Dålig update på senaste tiden men det finns helt enkelt varken ork eller tid, praktiken tar nästan kål på mig, dock är grymt kul men det tar på en..

Tisdag

Jag är trött. god natt

Måndag

Och illamående... Det blev 2 timmars praktik idag och därmed min första frånvaro men jag är stolt änå. Jag lyckades med att inte spy och har haft hyffsad kontroll på magen sedan jag kom hem.
Födelsedagen spenderades iaf i nyby efter att det vart folk här och i fredags lyxade fredrik och jag till det sen vi kom hem från Thailand o körde pizza i sängen. Det har också blivit en titt på snabba cash som inte nådde mina förväntningar..
Nu väntar en kväll med plugg då jag ska till skolan imorgon för att skriva prov, känner dock att det inte riktigt är min dag idag så det blir nog som det blir.
Go natt

.

Varför ska regnet sjunga
Att jag måste sluta blunda
Och varför ska vi hälla syra
Över allt vi trodde på
Kom lilla vän och skänk mig
En blick av allt du hade tänkt dig
Ge mig en våg av längtan
Sjung en annan sång för mig

Riktigt otaggad på att fylla år

Då är det helg och färdigjobbat för veckan, skönt då jag fyller år imorgon och är i behov av sömn innan dess. Hemma är stämmningen inte på topp, så har planer på att följa med min prins hem för att få mötas av glada miner när jag vaknar imorgon. Planer på partaj finns det också, Cissan , Jonas Fredrik och jag tänkte dra ihop ett tjohejj för att fira att jag fyller år (och att det var väldans länge sen sist) och passar samtidigt på att fira förlovningen vilket inte har hunnits med än , har ni planer för helgen är det bara höra av er vi är öppna för förslag (hehe).
Praktiken går iallafall superbra, min handledare Eva och jag har ganska kul ibland, tex i onsdags så fastnade vi i ett gupp. Jag förstår själv inte riktigt hur man kan fastna i ett gupp men det var en vattenläcka vi var nyfikna på så mitt på upphöjjningen i marken så stannar vi bilen för att se vad isen kom ifrån och sen sitter vi fast. Som tur var kom det en gubbe från varje sida och dom hjälptes åt att spätta loss oss.
Har som sagt fått en toppen praktikplats och en toppen handledare!

Idag är en bra dag

Jag vet inte varför men det är det,det är en helt underbart fantastisk dag. Solen skiner och det känns som att det finns lite hopp om att våren kommer tillslut. Det känns som att jag kan göra vad som helst idag och lyckas, det är inte ofta det känns så! Jag vill spendera resten av dagen utomhus så det blir nog en långpromenad med doggsen i solen. Sovmorgon har jag också , eller rättare sagt så börjar jag halv 5 och jobbar till 10. Känns också ganska skönt att inte gå miste om hela dagen. Dagen är alltså perfekt , Solen skiner och jag vaknade med ett stort leende på läpparna. Jag hoppas det smittar av sig .

Tisdag

Sitter i köket för tillfället i väntan på mina muffins som skall bli klara och det är än en gång dags för mina favvisar cookiemonsterna.  Gårdagen spenderades på Gullögla med Sandra ,tilda och baldur i skogen då vi nästan blev påkörda av en idiotisk gubbe i bil, tildra sprang rakt in i en snövall och nockade mig när huvet for upp och Baldur tvärnitade med sandra mitt på vägen och vad gör gubben i bilen då? jo han gasar. Någon får gärna förklara för mig hur han är funtad i huvet. Dagen till ära känns det som att jag blivit påkörd av en buss då jag har ont i varenda kroppsdel och som om inte det var nog så ska jag rida dubbelpass ikväll, Johanna save me ?!
Jag är iaf hyffsat utvilad efter en ledig måndag och tisdag och imorgon börjar praktiken klockan 4 så jag får då ännu en sovmorgon. Ni kanske hör mer ifrån mig efter dagens lång pass om jag orkar mig igenom det. LATER

Fredag

Men ännu inte helg för min del, blir jobb både lördag och söndag men är därimot ledig på måndag och tisdag och en ledig måndag , hur skönt är inte det liksom ?
Idag har jag iaf dushat en människa för första gången jag var också tvungen (trots min hemska fotfobi) att sätta på en stödstrumpa och ett par tjockare strumpor på ett par fötter. Men varför böla det kommer ju bli mer av sådant i framtiden... Ligger nu och väntar på att fredrik ska komma hit, hoppas att han skyndar sig så jag får lite värme. Kännns som att mitt rum har samma temperatur som utomhus. Väntar också på att pappsen komemr hem från örebro där han vart några dagar. Nu är orken slut så det blir ett kort inlägg idag för resten av dagen skall tillbringas med att ta igen all förlorad sömn, Later!

Torsdag

Gårdgen spenderades med Cissan o Jonas hemma hos Fredrik där jag fick spendera en efterlängtad natts sömn eftersom jag var ledig idag. Praktik är det som gäller i 5 veckor framöver, bälinges hemtjänst. Ganska skönt då det vi gör mest är att åka bill mellan jumkil,bälinge,åkerlänna och stan och några korta besök där jag hittils inte fårr chansen att göra mer än att diska , köra rullstol och slänga sopor.
Ni kanske undrar hur jag haft det i Thailand men som jag redan skrivit så är det inte värt att försöka återge någonting vi varit med om, det kommer liksom inte lyckas... men slänger upp lite bilder nu (fler finns på fejjan) med någon bildtext till det mesta så får ni se en del utav paradiset.
Btw, idag har anticimex varit hos oss pågrund av en vattenläcka jag orsakade för någon dag sedan genom att släppa ut allt vatten ur badkaret utan att märka att det kom upp ur ett annat hål och golvet var täckt med 5 cm vatten som rann ut i hallen och sedan ner i källaren genom golvet.... kul! Därimot kanske vi får en familjemedlemm till, fredrik och jag har väntat länge nu och vi är ju faktiskt förlovade. Karin, Farmor, Faster och ni andra som läser bloggen bli inte för oroliga det var bara ett skämt. Men det blir troligtvis en hundvalp om några veckor :) Jag saknar klassen och det känns overkligt med 5 veckors praktik då jag skall vara utan dom.. Tänkte slänga in ett tack också till alla gratulationer till förlovningen , ibland märker man vilka som verkligen stödjer en.
Första stranden vi var på, Kata beach dit vi åkte i ungefär 4 dagar.

Fixade inför första middagen på stan


Jag hade planer på att åka fallskärm men det blev dåligt väder efter att jag bestämt mig


Den andra stranden vi åkte till , Surin beach


Surin Beach

Thaimassage


Fredrik i vattnet på Surin beach

Jag och Fredrik på stranden


Phi Phi-Island

Phi Phi-Island


Utsikt över stranden och sollnedgången från våran favoritresturang Saibay i Patong.


Fredrik och Jag på stranden där vi förlovade oss


Nyförlovade


Hotellet vi bodde i på Koh Lanta

Fredriks och mitt drömmställe

Fredrik och Lize

Lunch under snorklingdagen på Koh rok


Jag med min andra familj på Koh Hi


Utsikten från resturangen på Koh Hi


Jag och Fredrik på stranden på Koh Hi


Gittarrkväll med våran servitris Samath och en svenska Tom som vi träffade


Utsikt på Koh hi


Inne i Emerald Cave


Emerald cave


Fredrik efter snorkling vid emerald cave

Vatten  scooter på Patong beach


Trollslända, stolt fotograf :)


Eight-Ball , en hund vi kärade ner oss i som bodde på resturangen Cheap Charlie


Fredriks första tatuering, tog 3 timmar att göra .


Hela gänget utanför den mexikanska resturangen där vi åt våran sista middag på resan.


Våran taxichaufför med sin familj och hela gänget.




landat

kom för några timmar sedan hem från arlanda efter en lång flygfärd. Resan har vart underbar och jag tänker inte ens försöka beskriva den med ord... packar för tillfället upp lite stuff jag köpt och tänkte sedan slänga in lite bilder om jag orkar under eftermiddagen men jag är nu alltför trött. Fredrik och resten av gänget har precis landat på arlanda så han väntas komma hit om några timmar, me like !
Mer från mig när jag har skaffat mer ork , bye !

RSS 2.0