En vacker dag blir ingenting som förr

Vet inte riktigt var jag ska börja..
Tisdagen spenderades hemma hos mig med Colmen och Elin och en hel kvälls engelska plugg, tycker att vi var riktigt duktiga för att säga det själv. Det blev också en långpromenad till Bälinge för att lätta lite på det dåliga samvetet för allt chipsätande. Blev även den kvällen en del fisar och hemlissnack.
Onsdag var jag och skrev teorin, körkortet kirrat :D Självklart så spenderades hela onsdagskvällen i bilen, blev en tur i bälinge innan jag åkte till Rasbo och lekte lite med mina småpojkar. Riktiga små fegisar är dom, rädda för spöken, rädda för mörkret. Återvände hem efter några timmars pladder och slocknade så fort jag la mig i sängen..
Idag när jag kommit hem från skolan och lagt mig under täcket med två toast så plingar det på dörren och brorsan öppnar. Han kommer sedan in med en bukett blommor och säger att dom var till mig. Varför har jag aldrig fått blommor vid dörren förut? Det räddade min dag, tack Karin!
Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill

Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt

Dagen har inte riktigt gått som planerat idag..
Emil skrutten hammnade på sjukan, fel på blindtarmen elelr nåt.. Jag och småpojkarna åkte upp och hälsade på honom. Var inget vidare där inte..
Kommer hem med halvt migrän, proppar i mig alvedon för att orka plugga, misslyckas..
Ont som tusan i hela kroppen, ingen som helst ork kvar. Vill bara sova.. Får inte sova!!
Allmännt trött på allt plugg nu, mer blir det! Toppen..
Allmännt trött på att känna mig som en gammal hagga, allmännt trött på det mesta. Tur att jag har välrldens bästa familj och vänner.
Adios!

Will I ever see you smiling back at me?

Helgen har vart bra, riktigt bra. Jag och Mami har pluggat körkort både lördag och söndag och idag har jag och brorsan också träffat farmor för lite förberedelser inför Teneriffa.
Colmen har kommit hem efter en veckas skidåkning, nu blir skolan densamma igen! :)
Elin pirrar med än någonsin, grattis till henne ! För en vecka sedan fick hon mig att kolla på big brother, nu är jag fast. Ska därför plugga gärnet några timmar till och sedan se hur det har gått för de stackars människorna inatt.
Mamma har förklarat för mig att när det är för mycket på gång i våra liv så får i munsår, det är ett tecken på att det är dags att varva ner. Roligt nog så har jag inte tid att varva ner så jag kommer få leva med det äckliga munsåret en vecka!
Nu blir det plugg, resten av veckan blir det plugg.

Det är såna dagar som hela världen sjunger

Jag har kvällssol, älskade kvällssol. Finns nog inte mycket som är bättre än att ligga i sängen med det gula ljuset som sprids i hela rummet och bara känns att livet är bra. För livet är oftast jävligt bra, och när det är bra, då är det bra!  Nog med flummeri.. Funderar på att kirra en till säng och ställa in i rummet, vad blir det? 270. Det vore nice, då kan man breda ut sig ännu mer än nu, värt!
Gårdagen var skojj, hade planerat en hemmakväll med Mami men det blev andra planer under kvällen. Fame blev det, riktigt skojj. Träffade bla halva lärarkåren, kul!  Vi drog till gränby och sov när dom slängde ut oss vid tre, somnade vid halv fem och gick upp halv tio. Mami kom och hämtade mig och vi åkte till inter sport för att införskaffa lite ny träningsutrustning, blev ett par rosa skor och ett par byxor. Tack!
Nu är det dags för plugg i mängder, dags att satsa!! Tänkte hinna med att springa också, blir ju blodomloppet i maj, haha!

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

Det har hänt nåt med mig, tror att jag blivit psykiskt störd eller något liknande.
För några veckor sedan så struntade jag i det mesta som hette plugga, nu sitter jag dag in och dag ut, hela nätter och helger och gör inte så mycket annat än att plugga. Plugga plugga plugga, det är i princip vad som gäller för tillfället...
Det kanske behövs det kanske är dags, skulle ju trots allt börjat mitt nya liv som officiellt vuxen för några veckor sedan, då kanske det är på tiden? Insåg precis att det idag är fredag kväll och jag ser fram emot att sitta hemma och plugga, funderar lite på hur normalt det är.
Å ena sidan är det rysligt skönt att bli av med allt som ligger och släpar samt de miljaders grejjer lärarna har kastat på oss de senaste veckorna... Å andra sidan så vore det inte helt fel att se något annat än dessa böcker.
Har en ide till för er som orkar läsa, tror att jag har ännu en psykisk störning. Det bara kliar i fingrarna och jag måste köpa grejjer, om inte kläder eller smink så nåt ätbart, bara för att liksom. Känner jusst nu att jag MÅSTE följa med Mami och Papi till stan och köpa vad som helst.. Bara spendera pengar. Börjar ni förstå att jag inte har alla hästar hemma nu? Dum fråga.. det har ni förstått för länge sedan.
Min tredje psykiska störning är hemlig, Hansson knows. Vi har gjort en deal, riktigt bra, farligt svårt att hålla den..
Ni ska slippa höra om mina fortsatta problem, sticker ut i solen!

Mina ögonlock är tunga, snart drömmer jag om dig

Kan ju inte låta bli när den är så grym som den är!

Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha ör man saknar inte sånt som man har

Idag är en bra dag, mycket bra!
Tänkte fira dagens lyckade uppkörning med en pluggfri filmkväll för en gångs skull men kom sedan att tänka på min kära vän Elin som själv suttit och jobbat med våran engelskaredovisning varje lektion. Fick lite dåligt samvete och bestämde mig för att visst plugga idag..
Hade också planer på att ta mig den dagliga löprundan efter skolan men insåg att det inte var en superbra ide då jag fortfarande ser ut som ett miffo i panann efter gårdagens failure..

Once again I´m thinking about taking the easy way out

Det är sådär lagom skönt med en bula och uppskrapad panna såhär på kvällskvisten.
Har allvarliga tankar på att kidnappa Hansson och dra härifrån... Det är lite för mycket på gång nu, det har mamma och pappa förklarat.

everything you say will show me the way

Dålig dag. det är allt jag har att säga.

Jag vet att jag borde gå, men vem har lust att va rationell?

Fryser helt äckligt mycket för tillfället.
Sprang en rekordrunda idag, dock med för mycket kläder så jag var en svettbomb när jag kom hem. Tog därför (kortsigtigt som jag oftast tänker) en mycket kall dusch vilket jag nu ångrar när jag ligger under täcket och skakar..
Har inte bara sprungit rekordrunda idag utan pluggat rekord mycket körkort, några timmar efter skolan och nu blir det ytterligare några.
Elin delade säng med mig inatt vilket resulterade i nackont då jag inte hade hjärta nog att ta tillbaka en utav de kuddarna hon kidnappat av mig, sov därför utan kudde natten till ära.
Vi fick inte så värst mycket gjort, ungefär som vanligt. Vi kom dock fram till att vi har lite liknande problem när det gäller vissa saker, vad tänker jag inte avslöjja.

.

Tell me your secrets
And ask me your questions
Tell me your secrets
And ask me your questions

live like It's heaven on earth

.
.
Har ni vaknat nån gång och vart helt lyckliga? Vaknat och kännt att idag är det min dag, idag klarar jag vad som helst.
Länge sen jag kände så, länge sen jag kände nånting alls.. Men idag är jag lycklig, idag kommer att bli en bra dag!
Hansson, tänker på dig när jag ser bilden. Är vi verkligen lost?
.
Snart kommer Elin, hon ska få en bamsekram! Innan dess ska jag baka en kladdis åt henne och hinna ut och springa lite. Nu ska jag ta igen gårdagens förlorade intag av näring, blir min första frukost på länge.
I wish I could carry your smile in my heart For times when my life seems so low It would make me believe what tomorrow could bring When today doesnt really know, doesnt really know

När du är vilsen i en vinternatt igen, kom ihåg mig då



Jag dansar aldrig nykter

Gårdagen var toppen! Middag hos Colm som fyllt 18, trevligt trevligt, sedan blev det utgång och en jävla massa dans.Tack för allt!  Kort summering av kvällen, grymt! Alla var glada, alla var fulla.  No regrets
Det var däremot inte lika roligt att vakna upp idag.. Vågade inte öppna ögonen för att känna efter hur jag mådde.
Pappa försökte tvinga med mig på en promenad samt försöka få i mig lite mat. Lyckades inte så bra, gämfört med att försöka äta så var en solpromenad inte så illa trots allt..
Min kväll ska jag spendera i sängen med Harry Potter, ni får skratta hur mycket ni vill.
Apropå att skratta så får ni skratta åt den nya designen också om ni märkt den, hemsk. Väldigt seriös..

För dig, för dig, för dig

Mitt hjärta slår i 280. Johanna har lärt mig att det inte är mitt fel att jag är störd, vi tjejer vi föddes såhär. Vi överanalyserar allt, verkligen ALLT.
Jävligt jobbigt har jag kommit på.. tar enormt mycket energi. Försöker varje dag, eller försöker nog 1000 gånger per dag men det är galet mycket svårare än det låter, tror det eller ej pojkar. Galet svårt!
Har tänkt så mycket idag att huvet är påväg att sprängas, har tänk så mycket sen förra helgen så att hjärnan håller på att exploderar , har tänkt så jävla mycket senaste veckorna att hela jag går sönder snart.
Men efter idags tänkande så tror jag att jag tänk klart, eller jag är en bra bit på väg till klar. Vet nog iaf vad jag vill, eller nej. Jag har ingen aning, men jag tänker köra ändå!! Sen får det bli pannkaka av alltihop, det är upp till dig nu
Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Everyone knows you're my one weakness

Har sovit i 13 timmar nu. Död var ordet....
Bestämde mig på en tiondelssekund att jag skulle på friskolekampen med kycklingarna och hoppade upp.
Fit for fight again!

Du säger väl till om jag ska gå?

Har satt på mig tofflorna, svept en filt runt mig och knatat ut på altanen med en semla och kaffe.
Insett att livet är jävligt bra, riktigt jävla bra

Morning

Sovmorgon in my ass...
Har suttit uppe större delen av natten och pluggat, jag har sagt till mig själv att "Du har sovmorgon imorgon, du kan lika gärna sitta en timme till...".  Sovmorgonen stördes av fem sms som rullade in med 10 minutersintervall sådär vid 7 följt av att någon försöker ta sig in i huset.
Tar täcket runt mig och går upp helt yrvaken och ringer mamma, det var rörmokaren som var här. Dom borrar nu för fullt och huset skakar, ingen ide att ens ge sömnen en tanke... så mycket för den lediga dagen!
Tänkte göra något vettigt utav dagen nu när jag väl är uppe, plugga ännu mer, ut och springa en lång runda, äta lite nyttigt, in till stan och köra lite. Rörmokaren har stängt av toaletterna och inte nog med det, vi har varken vatten eller dusch...

kanske ljög vi hela tiden för att vinet skulle kännas lite dyrare och smaka lite mer

Dagens inköp

Jag tror att du har fastnat mer för tvåsamhet som grej än för mig, trots allt

.
Har gett mig själv datorförbud. Eftersom att jag nu officiellt ansvarar för mig själv så måste jag också bestraffa mig själv. Blockerade facebook för några timmar sen och ska inte in där igen förens imorgon, nu är det fortsätta plugga som gäller.. Dagen har vart underbar annars, jag och Elin kuckilurade lite på psykologin. Fnatt i hela kroppen... Tvingade sedan med henne på en rundtur på stan för lite inköp, har ju inkasserat lite cash i helgen som jag måste göra av med. Med mig hem fick jag inte Elin, dock några kära påsar som snart skall packas upp för granskning av innehåll. Blir lika glad och överraskad när jag öppnar påsarna jag köpt under dagen och ser vad jag köpt. Tror att jag lider av köpblackout. Bara köper allt som kommer i min väg, dock ingen aning om vad. Impulsköp är alltid de bästa köpen!
.
"Jag tror att du har fastnat mer för tvåsamhet som grej
än för mig, trots allt
Det är så skönt när allt fungerar
Det skulle varit vackert, starkt och varmt
men det känns fult och kalt och kallt
Det är så trist när allt stagnerar
Och ingen vill förlora, vara den som fick ett tack
Vara den som inte stack
när tankar blev för stora, och sprack
Det var jag med allt mitt snack om större ensamhet och plats att tänka på
Det var du och dina vänner

Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, hurså
Det blir fel hur man än känner
Det är så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar
Så befängt att leta svar
Finns ingen eld som orkar brinna
Inga röda mattor ingen stolt fanfar

Men stjärnor glittrar vackert och det vimlar
av passioner kan det tyckas
Men inga stjärnor, inga himlar
över dom som inte lyckas

Som en skymt i varandras blickar, innan allting faller loss
Som ett konstgjort litet bloss
Som en pacemaker som tickar, för oss"

FUCKING 18 !

Så var det med det, ett år äldre och ett år klokare. Ska starta mitt nya liv som vuxen med att .. äh, vuxen låter inte bra. Kommer aldrig bli vuxen. Ska fortsätta mitt liv som evig ungdom med att sluta äta chips, börja springa , slösa mer, leva vildare och skita fullständigt i vad som händer om 10 år. Tror att jag ska börja skita i vad andra tycke roch tänker också, inte helt, men tillräckligt mkt för att det inte ska hindra mig från att ha kul. Ska börja göra saker jag älskar, som jag glömt att jag älskar..
Jag ska börja leva på riktig nu, uppskatta mer och inte lägga onödig energi på småsaker.
Jag ska sluta överanalysera, det är vad jag ska göra. Sluta analysera sönder hela mitt jävla liv.

Jag vill gå hem med dig, innan eftertänksamheten har raserat hela natten

Idag smäller det, jävlarns asså! Städar för fullt, lagar mat, gömmer allt som kan gå sönder,
 svara för fullt på sms, planerar outfit, försöker få lite struktur..


Om vi förlorar varandra här i vimmlet så minns att jag står bakom dig

Lite gladare nu, elelr ska inte kalla det glad. Är inte lika förbannad.. Hade lite mysigt inatt med mina kycklingar, får tydligen plats fyra pers i min säng med lite vilja. Lite fis, lite snarkningar och lite hostande, Toppen! Sommnade dock inte så tidigt och det blev knappt nån sömn alls. Var alltså L I T E trött idag men hotellfrukost på Gillet med damerna gjorde susen. Funderar på om jag ska chansa på att försöka ta mig ut idag eller om jag ska vila halsen, lite ont efter nattens besök. Funderar också på att skona mina ben från att brytas i denna halka.
Har miljader saker att göra nu.. Ska ta körkort, plugga teori, ha fest, göra klart alla grejjer jag ligger efter med i skolan samt börja på de miljader vi fick denna vecka, ska fixa jobb, bestämma vad jag ska göra med mitt liv blahablaha... Immorn ska jag krama mina kycklingar extra hårt, har vart hemsk idag.

känner efter om livet kan va lite mer

Hordag! Inte haft en så pissig jävla dag som idag. Arg på allt och alla, hatar det mest. Dö..

When today doesn´t really know

Har vart ute och sprungit, pluggat och ska kolla på halv 8 hos mig. Känner med väldigt mogen. Nej.
Ont i benen, orkar inte städa, halkis immorn. Go natt

haha...

Grannen drar igång motorsågen utanför fönstret och mamma ger brorsan en jävla blick.. "stäng av din förbannade musik"

somna inte osams med dig själv

Benen existerar inte... ligger i sängen helt dösvettig med min proteinshake och försöker att överleva. Fick för mig att ta en joggingrunda med brorsan, att börja lite lugnt hade inte vart en dålig ide!
Har bestämt mig för att börja skriva dagbok igen, ni vet som när man var riktigt liten och hade tid till ingenting.
Otroligt kortfattat, varken tid eller ork. Slänger in en riktigt äcklig bild så att ni får se hur hemskt det är..
"Det fanns stunder när man visste hur det skulle va, men det är som om man glömt vad som var så bra.
Har för länge sen tappat lusten, har för länge sedan glömt vad som var värt nånting"

I want someone who realizes that half the decisions i make are usually ones i regret

.
Har precis vart ute och pratat med alla grannar och förvarnat om helgens kommande bravader. Ganska lungt för några som inte ens är hemma, mindre lungt för dom andra som har en liten bebis som försöker sova men det fixar vi!

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Helgen har vart dunder! Fredag förmiddag spenderades på fyrishov med klassen då jumpalektionen bestod av lite vattenlivräddning. Resultatet av all simmning slog till när frida och jag vaknade i lördags..
Fredagkväll spenderades med Elin, Frida, Anton och Crille och god mat. Blev en riktigt lyckad kväll!
Lördagen vaknade vi som sagt, inte för pigga och med rejält ont i kroppen och lyckades hammna med Anton och Crille i gottröra. Det blev en heldag ute på sjön med bil och skoter, fan så underbart!

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

Ont i magen, riktigt nervös. Pluggar körkort för fullt, funderar på att dra några kaffeshots för att hålla mig uppe hela natten och plugga men, nej.
Immorn har jag utbildningskontroll på morronen, har en sån där riktigt dålig känsla i magen. Fan...
Jag längtar till min fest, kommer bli dunder. Pretty much det ända jag ser fram emot nu exept Teneriffa, men inte fan ska man deppa.. Helgen blir nog också skojj, känner dock att jag är ganska fullbokad varenda sekund av mitt liv nu, hinner inte riktigt med att varken tänka eller vara.
Jag har en ide om att mitt liv skulle gå under om jag inte hade Lasse, tror iden är den bästa jag nånsin haft. Orkar liksom inte tänka utan honom

Bananpizza med bror på g


Hansson

Enormt behov av lite Jh nu, behöver lite vett. Vi drar en stockholm snart och lever rövare, visst??
Fyller snart, då blire fest. Längtar! Körkortet är på g, utbildningskontroll på torsdag och halkbana på onsdag.
Jh, blir din nr1 fyllechaufför. Slutat jobba för er som inte visste, bara en utav tusen saker som inte är som de brukar i mitt liv. Snart blire ordning på saker och ting, det är vad jag försöker intala mig..

RSS 2.0