Beginning of the end

Välkomnar mitt nya nyttigare liv som till en början består av att börja äta sallad, sluta missbruka sås, smör, cheddarost, chips och pommes. Tufft jobb...


Good life

Helgens festligheter har vart de bäst på länge, så mycket glädje! Kommer kunna leva på den här lyckan for a while, kanske resten av livet!
Gårdagen var en lång dag av vila, iaf för somliga, själv trivdes jag med att vakna upp nykter och med ett stort leende på läpparna!


Nyponbuskar, Nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar

Sommar hela veckan, jag har fått massor med färg och massor med energi! Snart är det studentdags, börjar kännas ganska hoppfullt med det här vädret, jag njuter!


Måndagslyx


Its nice to see you again

Trädgårsdsdag med bostadsföreningen, blev ca 4 timmars maskrosutrotning, ytterst trevligt sätt att spendera en solig söndag på :)


Life is what you make it

Chockadprovning med Chrillbaby


Tankar är bara tankar, inte verklighet

Jag har en underbar pojkvän. Letade klänning till studenten och den jag ville ha var slut i Uppsala, chrill spenderar en dag på att ringa runt och besöka alla affärer som eventuellt kunde ha klänningen i Väsby, Västerås, Gävle och Stockholm. Tillslut hittades en enda i Västerås så det blev en nattur för inhandling. Hur tur har jag? Hur tur har jag som har en helt otrolig pojkvän? Hur tur?


RSS 2.0