.

Skolan. Jag älskar skolan


..

Min kära moppe går så sakta så för att fördriva tiden det tar att åka till stallet varje dag så sjunger jag så högt jag kan i kapp med Lasse. Har nu börjat inse att dom jag åker förbi stirrar. Men låt dom stirra, jag skiter it.
.
Det känns som att det händer aningen för mycket i mitt liv nu, jobbar helg och kväll, går i skolan när jag inte jobbar och jobbar när jag inte går i skolan. Vart är min lediga tid? jo, det är där min moppe kommer in i bilden. Den går så jävla sakta så där kan jag sitta, vetandes om att jag inte kan göra bättre än så här. Jag har gasen i botten och gör allt jag kan för att komma fram i tid. Där är min fritid.

Trötter

Börjat skolan, jag älskar skolan
Ursäka, hur ful är inte bilden ? jag ser helt uppblåst och skräckslagen ut. Tänkte också visa hur dålig min cam är, upptäckte inte det förens nu.

Last

Jag har förträngt bloggen under sommaren. Delvis. Jag har inte gjort någonting annat än att vara sjuk under lovet och ändå tycker jag att tiden inte räcker till för datorn. Funderar på att stänga av mitt facebookkonto. Värt?
Imorgon blir det skolan och för första gången i mitt liv kan jag säga att jag verkligen har längtat. Kort uppdatering av lovet behövs kanske? Har spenderat en oförglömmlig natt i stockholm med Johanna och Sara i värsta tänkbara spöregn men det var underbart. Lasse är underbar. En vecka i stallet med ännu mer regn, knasigheter och de tre musketörerna Johanna Cissi och Andrea. Jag har bytt rum, från det minsta i världen på ca 7 kvadratmeter till vardagsrummet  som är ungefär 5 gånger större. Jag får nu ( 5 år försent kanske ) plats att sova i en dubbelsäng. Underbart! Jag har kirrat jobb, hur perfekt när skolan börjar? Två kvällar i veckan och lördagar kommer jag spendera i stallet. Lite lagom med extra pengar när en resa är planerad om ca ett halvår. Hade det inte vart för att värdet är hemskt hade jag kunnat springa 2 varv i lövstalöt på denna energi. Sommarlovet har vart underbart helt enkelt. För lite träffa kompisar och för mycket sjuk ,men what to do ? Bokat en månads körlektioner också, intensivt blir det i september men körkortet ska vara kirrat när jag fyller 18!

Överdos

Som rubriken lyder så har dagen bestått av en rejäl överdos av det som får mig att må som bäst. Älskade Lasse i mängder. På lördag blir det live, mindre än en vecka. Vart tar tiden vägen? Vem är du vem är jag ?

.

Och när jag lagt mig ner hos dig inatt, säg att allt är bra

RSS 2.0