16:00


Och har man inte en toppen fammilj då? Ikväll blir det bio,jag slipper sitta och tråka ihjäl mig hela natten! Inglorious bastards blir det, betyg för den får vi se :) Toppenkväll? Ja

Lollipop lollipop ohh lollipop



Årets tråkigaste dag. Vädret suger getpung,Fredrik är på eckerölinjen, inget alls att göra trött på att kolla på film.
Riktigt riktigt värdelös dag ! Ska försöka sova så mycket som möjligt så att dagen går så fort som möjligt, sen är det mesta av lovet över. Det är ju också kul.

 

 


Saknade!


Träffade de eftersaknade fikagänget i torsdags, äntligen fick vi tummen ur och det blev en fika på vårt stammisställe i ett litet hörn :) Mysigt var det !



Dagen startades med en shoppingrunda till grändby med mammi och inhandlade bla: Jacka + scarf + tröjja + halsduk.





Morgondagen är inte planerad ännu, Fredrik åker med Jonas och Danne till Stockholm för att gå ut så för min del blir det nog filmkväll på egen hand, Kanske plugga lite inför skolstarten också, det behövs.



.

Pappa <3



Memento te mortalem esse


.

Hos Dig Är Jag Underbar






MIN MIN MIN




` Party like a rockstar




Gårdagen spenderades till och börja med hemma hos fredrik med roligt folk för att fira hans mamma födelsedag.
Vi fortsatte sedan iväg till Alva i svartäcken för helgens andra partaj, lite mer drag än maskeraden.
Nice kvväll med skönt folk och massor massor av jacuzzibadande! Klockan blev mkt och alla skulle dra men folk kom på att det var d man skulle vrida tillbaka klockan, sen kunde man festa en timme till. När dom flesta dragit, jag städat köket och bara övernattningsgästerna var kvar skulle vi fixa ner madrasserna från vinden och jag får en pinne i ögat, det var skojj. Har en påörjad blåtira och svinont i ögat. Bättre blev det inte när alla okuperrade rum i huset hade låsta dörrar och hela festen hade förvandlats till ett porrparty. Lyckades inte somna till ljudet så drog täcket över huvet och låg och kramade fredrik hela kvällen istället.










Stuck on you

Maskred igår, skoj tills alla drog . Ganska trött efter gårdagens stress men det är bara tagga till tills ikväll då vi kör igen ! Det blir bada jacuzzi och partajja men innan dess så är vi hos Fredrik och firar hans mamma som fyller år, snart kommer det folk :)
Helgen är fullspäckad som sagt så skönt att lovet startar på måndag !

The sun was just yellow energy







Heldagenisägendag idag , har bakat kladdkaka till min kära lilla klass tills immorn så nu hoppas jag dom blir nöjda och glada och står ut med våran bildlektion immorn. Vi har ju dessutom våran sista engelska lektion någonsin med AnnaKarin och så är det ju lov. Går därimot till 4 vilket suger. Sen blir det massage och ett besök hos Pappas kompis innan jag får skynda hem, missa tjejmiddagen, klä ut mig och iväg på maskeradpartaj . Inte den blekaste vad ja ska klä ut mig till :S

Måste berätta att jag har hittat ett spel (mahjong) som jag totalt avgudar,har legat och spelat hela dagen kan inte sluta. Fick pausa för att göra klart läsdagboken men annars är jag helt besatt!

Pussiheji

Du och jag för våran skull
































Underbara underbara Du <3

När solen går upp är vi långt härifrån

Kort kort dag idag. Matte lektion där vi knappt behövde jobba,satt och drack kaffe i korridoren istället,vi gillar Martin ibland. Sen tog vi bussen till fyrisfjärden och spelade badminton i 2 timmar, kul som fan. Svettades nog hur mycket som helst men roligaste jumpalektionen någonsin!
Gick sedan tillbaka till stan och åt lite uppe hos pappa innan jag skulle ner på stan igen för att åka till Fredrik.
Immorn kommer gubben vi hade teambuildning med i början av terminen tillbaka, ingen aning om vad människan skall göra vet bara att han är dryg som satan. Sen är det fredag och då ska jag på massage, längtar längtar längtar Och sen är det äntligen helg! Helg partaj och ett långt skönt lov , Kunde inte ha suttit bättre än det gör :)

Nu har pappa laddat bössan


Kom hem från stallet för ett tag sedan, riktigt tråkigt idag. Ingen Johanna, trail och k-karoline istället för C-caroline som hade lämnat oss och stuckit till Dubai. Hemma är det toppen stämmning som vanligt... Tog ett varm bad och skulle som jag lovat Martin göra klart hans läxa men ttyvär ade han inte lyckats skicka den till mig så det sket sig .
Sitter nu och väntar på att Andra avenyn ska börja och det hoppas jag att min tre vänner Philip Frida och Ahmed också gör,annars blir jag  hemskare än jag redan är på svenskan. Väntar också på att min sötnos ska sluta träningen och komma hit fort fort fort.

Har nu blivit uppbokad större delen av helgen, på Fredag blir de tjejmiddag och stor maskeradfest, på lördag fyller Fredriks mamma år så då blir det firande av henne på dagen och sedan försvinner jag och Fredrik iväg på kvällen och badar jacuzzi och partajjar.

Idag testade jag och Frida heroin i skolan, det var kul jag ska nog fortsätta.
Nej jag driver bara men har precis fått reda på att papi läser min blogg vilket han har gjort i princip sen jag skaffade den , jätte kul. Du får därimot jätte gäran läsa min blogg kära pappa för skriver ingenting som intresserar dig ihuvudtaget och det lilla jag skriver har du inte mycket att säga till om :) Sov gott

Sagan om en fantasi



Psykbryt hela dagen, Medicinsk grundkurs som startade dagen med ett rollspel var ganska kul då alla i gruppen ville göra en seriös teater förutom Ahmed som ville göra en porrfilm. Det blev tillslut den seriösa vertionen fast utan en biståndsanläggare eftersom gruppen vägrade aceptera att min ide var smart.
Maten smakade sedan skit so vanligt och på svenska lekionen fick min grpp se min "perfektionist sida" då jag ville att våran powerpoint pressentation skulle vara helt perfekt.
Sedan hade vi matte och eftersom dagen blivit värre och värre var självklart matten värst, Martin hjälpte alla a förutom oss, och när han väl skulle sätta sig ner hos oss var det nån som skrek och han reste sig och gick iväg. Vafan?! Fattade ingenting .
Drog sedan hem och käkade och ska nun iväg till stallet. Bilder från lunchrasten nedan visar hur kul alla yckte det var med 3D brillorna som Philip hade med sig till skolan .








Dont bring flowers after im dead

Kom hem halv 12 idag, hade ont i magen och orkade inte sitta på lunch i typ 2 timmar i väntan på klassråd och arbetsmiljö. Har stoppat i mig några mackor och ska snart iväg igen. Det blir en tidig kväll hos Fredrik då jag har planerat att göra klart in läsdagbok som jag så länge skjutit upp, den ska vara inne på fredag tror jag men vill ha det gjort. Killarna i klassen ville inte äta den cornflakes fisk som tydligen serverades i skolan så dom funderade på donken tävling igen, 10 burgare var tror jag och det blir en jäkla massa vatten isåfall då Tim tkr att det ska vara en vatten per burgare. Får se immorn vilka som mår bra och inte.
Imorrn blir det stallet själv utan Johanna som av okänd andledning inte ska komma, tråkigt!
På fredag blir det iaf massage så veckan är inte helt förstörd.
Idag lyckades vi lyxa till det då vi sa till läraren att hon hade lovat att vi skulle få kolla på film idag och hon ursäktade sig så himmla mkt och vi fick kolla på film, lektionen skulle också vara 1 och en halv timme lång men när hon frågar när vi slutar är det klart ingen berättar så vi fick en ca 40 min för kort filmlektion, känns ganska bra asså!
Nu ska jag springa till bussen hejdå

Ohlala

Vaknade precis upp och har redan stoppat i mig en bit kladdkaka, ont i huvet..
Snart bär det iväg hem för lite oxfile och potatisgratäng :) Kan söndagen bli bättre eller?
Jo den kunde ha varit bättre om jag hade sluppit göra min svenska läsdagbok ikväll men maten uppväger plugget.
Gårdagen var också ganska nice,tittade på Fridas match och åkte sedan på middag hos Fredriks farmor och farfar, gott som alltid. Dom serverade blandannat en rödvinssås och jag börjar fundera på hur mkt vin det var i den efterssom det blev ett lite skrattfyllt fika efter maten då Fredrik hade missuppfattat vad jag trodde en matchstraff var, jag frågade om matchstraff var att andra laget fick ställa sig framför mål och skjuta men det Fredrik hörde var : Får andra laget ställa sig framför mål och skämmas nu . Vilket han hade väldigt rolig åt.
Påvägen hem från Skyttorp hämtade vi upp Tommy och vi ställde oss och bakade en kladdkaka och hade för oss lite knasigheter mitt i natten .
Den kommande veckan hoppas jag på bättre väder och mindre plugg. Haydoe

00:00 igen

Kladdkaka , MUMS! vispa grädde, jobbigt, klockan e mitt i natten ja vara trött. Vi ha roligt i Fredriks kök :)

00.00



Snygg ny design, eller inte. Kul att testa iaf det kommer nog nåt annat snart om jag någonsin har en lika tråkig dag som jag haft idag. Sitter iallafall och väntar på min spelnörd som har haft hockeykväll med Jonas och Danne och som nu tvingas ta bussen hit (vilket han hatar) för att han var dum nog att dricka några öl, men kommer gör han iallafall :) Funderar på om jag orkar hoppa in i duschen innan han kommer men det är nog inte värt, måste städa rummet så vi får plats att sova är och måste käka något, mamma har bakat bullar så jag tror måltiden är förutsagd. Känner också att den förlorade sömnen från inatt börjar ta över mitt medvetande så ska börja avrunda mitt nu. Sweet dreams

Our house, in the middle of our street



Har Precis pluggat klart för dagen äntligen ledig.
Gcik i skolan 2 timmar idag, slutade halv 11 sjjukt underbart, åkte hem och han knappt sätta på datorn innan jag ade tid hos frisörn. Nu är håre slingat och mkt mkt blondare men saknar långa året från förut.. Kollade bilder från då och vill ha så igen!
Funderar på vad jag ska göra hela kvällen det bli förmodligen ligga hemma och pilla med datorn helt själv.. Kul det ! Förstå hur depp de e o ligga hemma en hel fredag och plugga och somna tidigt. Får väl göra klart svenska läsdagboken och glo på tv men e bara idol och piratebay har legat nere hela dagen så alternativ finns det ju inte.

Alallalallalong

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan , ganska kul dag därimot, sovmorgon och inget jobb på svnskan, åt för första gången riktigt mkt mat i skolan , på medicinsk grundkurs fick jag och Frida förstoppning kan man säga.
Gick sen hem till Fredrik och har nu legat och glott simpsons ett tag och har planer på att baka kladdkaka med Frajdrish :)Imorrn slutar vi 11 och sen en efterlängtad helg.
Killarnas vardagliga rutin att köra pingis med smacsh gick lite överstyr idag när Ahmed inte ville prickas av bollen och fick lite smått psykbryt och alla var vi framme med kamerorna.

Do you remember when

Tänkte börja med att lägga upp bild från gårdagen på Martin som Frida så fint lyckades göra mittbena på
mkt fint.
Idag var det en planerad sovmorgon till 9 men väcks först halv 8 av Fredrik som inte går upp när alarmet ringer.
Ligger sedan och halvsover till ljudet av datorn men lyckas somna om ganska snart.
Sen till min stora glädje vaknar jag igen av ett samtal från mamma som frågar hur länge vi ska sälja salami för klassen. Försöker somna om efter en lång diskussion om vrf vi valde just salami som ingen verkar vilja ha men lyckas inte så sitter nu här vid dator och försöker döda tiden tills jag ska iväg till skolan.
Måste bara berätta att igår så gjorde Fredrik mat ( första gången om man räknar bort pannkaka) , det blev köttfärsås och spagetti utan alla ingredienser men det var supergott. Tror därimot att han har tränat i smyg det var onormalt bra för att vara första gången. Fick en bild på min sötnos som kock så tänkte slänga ut den också :)

Jag blir nog aldrig den som vågar tro igen














snöoew





Vaknade imorse och satt på tvn, blev nyhetsmorgon till sminkningen och vädret förklarade att idag skulle det bli sol och uppehåll. Tittar ut genom fönstret och se på fan, det snöar. Ont i magen och ingen lusst alls att gå ut ,vädret och engelska redovisningen avskräckar lagom.. Kom iaf iväg och dagen gick hyffsat fort även fast hela klassen satt och hoppades på att dagen skulle gå segt så att vi fick vänta så länge som möjligt med redovisningen. Den gick ju som den gick , totalt värdelöst.

Kom precis hem och ligger nu helt slut i sängen och funderar på om jag orkar gå pp och klä på mig för att åka iväg till stallet. Är det värt att gå ut när vädret jävlas? Och på det så är de ju scrubs på tv och min säng känns nu varmare och mysigar än någonsin. Men vaddå Johanna i stallet de e klar jag åker.

Immorn blir det klippa bilar på smo:n och Tobbe sa åt oss att ta med en penna till idrotten så håller tummara för att de blir mer skrivande än springa. Efter det så tar ja min fullpackade väska och beger mig mot salabacke till familjen Salinger för att träffa ärldens bästa pojkvän,tänte också parkera mig där tills veckans slut.
Sovmorgon på torsdag också, de e ju alltid något.

Hajdoe

Jag älskar när du visar att du vet att du har rätt

Har i 3-4 timmar suttit med " My favorite thing" nu, det står helt still i huvet för tillfället oc jag hoppas och ber att något får våran engelska lektion inställd imorgon. Jag orkar inte mer läxor och det kommer gå så fel immorn så det finns inte. Redovisningen är ju sista lektionen iaf så kan sedan springa därifrån raka vägen till stationen och möta Johanna.

Är rädd för att om jag stänger igen datorn och kryper ner under täcket nu så kommer jag somna på stört!
Nu är slingning bokad på fredag efter skolan så slipper snart utväxten :)

Sweetdreams

Jag älskar när du visar att du vet att du har rätt

Har i 3-4 timmar suttit med " My favorite thing" nu, det står helt still i huvet för tillfället oc jag hoppas och ber att något får våran engelska lektion inställd imorgon. Jag orkar inte mer läxor och det kommer gå så fel immorn så det finns inte. Redovisningen är ju sista lektionen iaf så kan sedan springa därifrån raka vägen till stationen och möta Johanna.

Är rädd för att om jag stänger igen datorn och kryper ner under täcket nu så kommer jag somna på stört!
Nu är slingning bokad på fredag efter skolan så slipper snart utväxten :)

Sweetdreams

19:05



De regnar , måste plugga , orkar inte , ont i huvet , vill inte , cp





Slow sunday

Seg dag, vaknade för några timmar sen med 34 grader i husvagnen där Fredrik och jag parkerade oss efter att ha hämtat mammi och papi på Arlanda mitt i natten. De e kul !
Hem fick dom med sig BjörnBorg trosor , godis och lite mera :)

Vet att jag måste plugga idag men orkar inte, så skoltrött nu så det finns inte men är väl så illa tvungen att anstränga mig lite så ledigheten beviljas till Thailand... Har 5 miljoner grejjer som ligegr och ska göras känns det som, Läsa ut engelska boken skriva recention på den men har inte ens börjat läsa, svenskaboken ska också läsas ut och läsdagbok ska göras på den. Matten ligger jag efter i så borde plugga ikapp några sidor men somnar när jag öppnar boken, " My favorite thing" ska skrivas klart och resumeras till tisdag då jag också ska ha gjort klart och tränat på min muntliga redovisning på engelskan, har ett häfte i medicinsk grundkurs som skulle vart klart förra veckan som jag inte ens har tittat på och säkert 25 grejjer till jag lyckats förträngt...
Dessutom borde jag städa rummet och slänga allt i tvätten så jag ahr lite ren skit tills i veckan men orkar man ? Nej

Brukar på söndagar sitta och tänka ut allt roligt jag ska göra i veckan men kommer faktiskt inte på ett skit mer än stallet med Johanna på tisdag. Anyway nu ska jag lämna papis dator och börja kolla lite på läxorna innan jag beger mig till Fredrik efter våran 4 timmars paus denna vecka . Shallo

En skål för livet



Dagen startades med allsång till Roger pontare i bilen påväg till skolan vilket följdes med en engelska lektion då jag fick Mvg på provet vi gjorde sista, vilket INTE betyder att jag kan prata engelska för er som tror det. Totalt värdelös verkligen... Men måste ju bara säga att bilden nedanför fick mig att reagera lite , känns inte som något jag skulle skriva . Eller? Meningen känns något gramatiskt okorrekt men.
Anyway idag smiter fredrik och jag ut i husvagnen så jag får min första sovmorgon på länge, lördag kväll kommer inte inehålla mkt sömn då vi ska upp 2 på söndag morgon/lördag natt och hämta mamma och pappa på Arlanda.

Måste ju berätta att i skolan har jag , frida , kolm och tim uppfunnit den nya sporten sittpingis. En ganska lat variant av vanlig pingis där man får sitta på stolen och knappt behöver röra på sig. Ganska soft.
Måste också påpeka att Philip i gruppen va lagom grymm på gitarr, själv ka ja spela smoke on the water lite halvdant . Nu har vi tankat lite film och tänkte gå ut i husvagnen o glo. byebbye



Man är inte full om man kan ligga på golvet utan att hålla i sig

Cp dag idag, doggarna vaknade halv 3 och trodde det var morgon sen låg dom vakna och gnällde fram till 6 då ja va tvungen att gå upp. Skolan gick segt, alkoholtestet på datorkunskapen blev helt misslyckat. Kollade på film sista timmen , 1 timmes sittande på en bänk helt snevriden för att se på "tobakens barn" , trodde jag skulle svimma så gick hem. Hammnade på samma buss som Cissi så vi åkte hem till mig där Jonas och Fredrik satt fullt upptagna med att spela hockey och vi käkade lite. Drog sen iväg en snabbis till Tilda och snackade lite graaenn . nice det .

Ikväll blir det plugga hela natten så kommer probablyyy inte sova ett piss men det finns ju värre saker, typ falska idioter och halsont. Cissi och me fick vara med om både och idag, värre människor får man leta efter asså...

Tänkte slänga in dagens smygbild också så killarna i klassen har något att kika på.




Emil & Philip & philip


Baby we are burning


Idag körde vi rökdykning i discorök på smo:n. Kul att springa runt, inte kunna andas och försöka hitta dockorna på 1 ton nånstans i dimman. Vi släckte oljefat med bensin och testade alla olika brandsläckare.
Kolsyresläckaren sprutade ut nåt som liknade snö och det brände sönder i fingrarna när ja tog upp det.
Matte prov efter det då, sög ju. Kommer kugga på vartenda matteprov..

Efter skolan mötte jag upp Jonas cissi och Fredrik då vi hade planer på att hjälpa jonas lilla bil som stog i bälinge utan bensin. Så vi åkte till bälinge hämtade en bensindunk, åkte till svista , betalade bensin med kort åt en gubbe som bara hade kontanter och när vi väl skulle köpa våran egen bensin funkade inte kortet. Lyckat! Vi åkte till högsta för att tanka i dunken och sedan vidare till bälinge och bilen. Väl färdigtankat så är batteriet slut så vi står mitt ute på iskalla och blåsiga åkern och har ingen aning om hur man andväder startkablar. Det är roligt med pojkvänner som inte kan sina egna bilar :) Vi ringde runt och fick lite olika direktiv på hur vi skulle göra och bestämde oss efter att det slagit lite gnistor från kablarna att göra som 3 av 4 personer sagt. Efter 30 min och mkt jobb lyckades vi och kunde åka hem.
ligger nu och tänker kolla på andra avenyn och somna tidigt så har förhoppningsvis huvudvärken försvunnit tills immorn.








My man

Skoldagen startades med en lång föreläsning om sjukdomen kool då 2 gubbar med sjukdomen berättade om hur det var att leva med nedsatt lungkapacitet.
Lyckades ta mig iväg till stallet på eftermiddagen iaf trots alla om och men. Träffade på våran gammla ridlärare Susanne , kul att rida för henne.
Blev hoppning med Vinur , super super :)

Fredrik och jag har för veckan okuperat mamma och pappas stora säng istället för min lilla 90 så nu ligger vi här och myser och njuter av utrymmet! byebye



MY MAN


Kladdis



kom precis hem från stan efter en efterlängtad fika med Fialottan :) Käkade kladdkaka och snackade , hade ganska mkt att ta igen efter att inte ha träffats på några månader. Kul att äntligen träffas iaf:) pappa mailade ännu mer bilder från turkiet idag så längtar mer och mer till Thailandsresan nu! Nu ska jag springa iväg och göra lite mat och ta en långprommis med hundarna sen blir det ut och träffa flickorna en stund för att planer våran månadsträff med Wiveca. Funderar på att dra med Erica ut till stallet immorn så får hon fota oss, nån som vet hur vädret blir ?




Cant get enough of you baby










3 år sedan <3

Forever by your side



Gårdagen med regn och huvudvärk blev hyffsat bra tillslut när Cissi och Jonas kom hit och tog en kvällsfika. Somnade sent inatt och vaknade 7 imorse utan en tanke på de extra grejjer som behövdes göra på morgonen när inte mamma och pappa var hemma. Gå ut med hundarna, ge hundarna mat, släppa ut katterna, ge katterna mat, rensa kattlådor, byta vatten till hundar & katter , släppa ut hundarna igen efter maten och fast jag släppte ut hundarna sent igår kväll hittade jag skit på golvet. Allt som allt tog detta en timme så planerade att bli minst en timme sen till skolan men spydde senare så det blir en dag hemma i sängen. Pappa mailade igåår och skickade bilder från Turkiet, han berättade också att idag ska dom t med åt och kanske bada med delfiner . Laaagggom avundsjuk man blir! nu ska jag stoppa i mig nåt och se om det stannar kvar i magen sen sleeppyyy time

Like deja vu im standing here with you

Massage i fredags efter skolan , behövdes verkligen efter en lång vecka. Träffade fredriks farmor för första gången i Fredags , kul det :)
I lördags åkte vi och lämnade mami och papi på arlanda så nu sitter dom på hotell i Turkiet medans vi sitter här hemma i spöregn , men en vecka med huset själv är inte fel det heller ! Igår var farmor här och vi gick och käkade på Leonardos så nu är vi mättaoch belåtna en vecka framöver,och imorse hade hon gjort frukost åt oss :) ikväll hoppas jag att jag får med mig fredrik hem annars får jag sova själv i huset.    byebye





Let me be the one you call







Gårdagen blev kort, somnade tidigt och skönt var det.
Lång dag i skolan today men kinabuffe till lunch gjorde dagen super :)
Kunde inte låta bli att knäppa kort är Viking och Kyle slos, Vikings kallingar är inte hela längre.
Sitter oc väntar på att pappsen ska komma hem så så han kan hjälpa min med matten och förhoppingsvis kommer han så snart att jag hinner åka till Fredrik ikväll!
Helgen kommer spenderas hemma då mami & papi åker till Turkiet en vecka och jag ska va hund och husvakt,de låter ju toppen men nejdå vi ska ha barnvakt vi :) så låt mig slippa höra allt jag går miste om i helgen!

På måndag blir det fika med Fialotta, för länge sen vi träffades nu så något possitivt finns det ju att tänka på :)





RSS 2.0