<3

Som en räddare i nöden, hemkörd McDonalds

.

Klump i halsen.. Jag orkar inte kämpa för oss båda

När blev det jul?

Ja när blev det jul? När kom snön? Och vart var jag under tiden detta hände? Jag saknar mina kycklingar i klassen, nästan så man längtar tillbaka till skolan.. Vad händer när gymnasiet är slut? Vart tar jag vägen? Vad ska jag göra?
Jh, du är underbar!

.


Man är inte full om man kan ligga på golvet utan att hålla i sig

Det blev en För tidig start på dagen, jobbade hela dagen för att komma hem och behöva plugga.
Konsekvenserna för min trötthet blev pinsamma. Jag hade en kund på jobbet som inte kunde sluta le så jag log tillbaka och var tyst. Han frågar efter att ha kollat på min tröjja om jag frös, jag svarade ja och drog ett skämt om vår nya istid.. Jag inser efter ett tag att jag glömt att ta på mig en bh dagen till ära... Hur fan är det möjligt??
Saknar min JH, det är tomt här..

.

Jag borde må sämre än vad jag gör med tanke på gårdagen, sitter uppe pigg och huvudvärksfri i väntan på några timmars jobb. Tänker inte försöka förklara gårdagen med ord, förstår nog inte själv vad som hände. Vi är störda hela bunten iallafall. Men jag hade kul och det var på tiden!

Sex

and the city.
Finns det något bättre när man burrat in sig under täcket och är sådär lagom pömsig?

Världens vackraste kvinna har lämnat mig för solen


Jag glider ifrån allt, vad var jag en gång?
Jag förlorar mitt fokus, vad drömde jag om?

Och varför ska vi hälla syra över allt vi trodde på

Vi kan sjunka i virvlande vatten eller vaka oss rakt genom natten
Och ta oss iland igen



Farväl jupiter,adjö

Jag försökte vara bra idag men misslyckades som vanligt. Kaffe till frulle, risifrutti till lunch och nån dum människa ställde fram en godisskål på jobbet. Vad har man för val då? Var inte så hungrig när jag kom hem vilket strafffar sig genom huvudvärk. Toppen! Prov imorgon, lame.

två sekunder...

...efter förra inlägget så sprack bubblan. Jag åt chips till lunch.
Jag kommer aldrig att vara bra

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med

Dagen började med att min körlärare var magsjuk, det blev en tidig start på dagen. Satt på pappas jobb några timmar innan skolan började, luciatåg, lussebulle, svenska redovisning.  Jag är ganska stolt över mig själv idag, första gången på länge. Mitt vanliga jag hade valt att inte sitta kvar på stan imorse utan åkt hem och sovit resten av dagen men jag stannade, mitt vanliga jag hade tackat ja till jobb imorgon och struntat i skolan men jag tackade nej, mitt vanliga jag hade tagit bussen hem till Fredrik efter skolan men jag tog en promenad, mitt vanliga jag hade loggat in på fb och vägrat slita sig men jag pluggade, mitt vanliga jag är inget bra jag har jag insett. Jag ska skaffa mig ett nytt jag tror jag.. Frågan är om jag orkar vara bra varje dag?

Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

Söndag.
Farmor åkte precis hem efter en helg här, blev ganska tomt nu.. Stackarn har lagat mat, städat och gått ut vid 5 med hundarna, blev inte mycket semester det inte. Vi har haft roligt iaf, hunnit med ganska mycket. Igår åkte vi skidor och jag kan tyvär inte säga att jag var snabbast eller i bäst kondition direkt, jag har träningsverk i alla muskler i kroppen. Vaderna är värst, funderar på att sätta på mig inlines och åka runt i huset så att jag slipper lyfta på fötterna. Efter "träningen" gick vi ut och tog en välförtjänt middag hela gänget. Idag funderar jag på att tvinga ut Fredrik på skridskor, om jag motionerar tillräckligt i helgen så kanske mitt dåliga samvete för det ostädade rummet dämpas något..
Mamma och pappa är på ingång när som helst, dom kommer bli chockade att huset fortfarande står upp, det är tillochmed nystädat!

lördag

Ledig, underbart! Farmor är här i helgen, städar, lagar mat, går med hundarna, vem är det som är gäst egentligen? Idag tog jag med henne ut på skidor, kallt och jobbigt med gud så skönt! Träningsvärk överallt, axlar , vader , rygg, mage och rumpan. HEMSKT.... ikväll blir det pizza men fram tills dess så blir det några timmars sex and the city, för vad skulle jag göra utan det??

Älskade älskade du

Jag vore ingenting utan dig

I won't make it without you

Allvarligt, jag fixar det inte utan dig

.

hihi, mina kompisar är bäst! pizza, kort, plåsteerr i pannan . ont. godnattt

You didn't wake up when we died

Riktigt slow idag, sovit dåligt som aldrig förr.. andledning okänd. Gårdagen spenderades med Elin och Viking, mysigt mysigt i kylan. Elin drömmde perversa drömmar om mig, var det därför hon vaknade mitt i natten och lät konstigt?
Idag var jag ledig, blev besök hos doktorn och fick mig en ny migrän medicin, har ett antal olika som ligger hemma nu.. Blev också en sväng med bror på stan och tillslut Huvudvärk hela dagen och snart är det hard work work som gäller efter det hem till Frajjden och sova.
Bror snorar och hostar, tycker lite synd om honom jag.

RSS 2.0