.

I'm contemplating, thinking about thinking
It's overrated, just get another drink and watch me come undone
I'm contemplating, thinking about thinking
It's overrated, just get another drink and watch me come undone.

Samvete nog att sitta vid datorn

Ja, det har vart problemet senaste veckorna. Jusst samvetet över det berg läxor som väntar på att bli gjorda så nej, det har inte funnits varken tid eller ro till så värst mycket dator så jag ber om ursäkt för KASS uppdatering åter igen..
Nåja , imorgon är det valborg. Den mest överskattade dagen i världshistorien. År efter år planerar man för det perfekta firandet av valborg och i slutet av dagen brukar allas så höga förhoppningar på dagen vara som bortblåsta, därför planerar jag att i år inte ha några förväntningar alls på dagen utan blir det dåligt väder så är det inte katastrof, blir det inte bigsize-party hela natten så är det inte katastrof och hinner jag inte träffa alla jag vill träffa så är det inte heller k a t a s t r o f. Så var det med det, planerad champagnefrukost blir det på morgonen med mina små flickor Frida och Elin.
Den senaste veckan har varit hemsk för er som undrar vart jag tagit vägen, sedan vi kom tillbaka från praktiken så förföljer skolarbetet mig vart jag än tar vägen. Denna vecka har vi haft flera prov varje dag och varenda lite rest ligger och knager i huvet. Min hjärna är påväg och kolappsa och det ända som hållit mig uppe under veckan är det extrema kaffedrickandet som börjar ge små spår av huvudvärk så fort jag inte får min dagliga mängd. Trött är jag på vädret också , jag packar ur och i solbrillorna i väskan om vartannat och vårkläderna hinner man knappt plocka fram. Jag vill ha värme , jag vill vara läxfri och jag skulle göra vad som helst för att komma tillbaka till Thailand, vad som helst!
Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder eftersom att det var ganska länge sedan sist, blir några från när klassen var ute vid Wiks slott på brandövning och från i onsdags på Victorias brandstation. Värdelöst att kolla på kanske men känner att det kan vara av större kvalite än denna text. Tack för mig!

<3

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them
Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey


Måndag

..Och som tidigare så är vädret inte mindre än lovely! Har vart kass på att uppdatera senaste månaderna men när vädret är som det är , skolan är kul och livet bara leker så finns det inte mycket tid över för datorn.
Imorgon är jag ledig och planerar att ta en shoppingdag på stan , åka hem och plugga och sedan iväg till stallet för sista gången denna termin. Dock inte sista gången i stallet för i år!
Resten av veckan är också ganska lugn, onsdag åker vi ut till Victorias igen vilket vi saknat lite, Torsdag blir som vanligt och fredagen spenderas med min klass vi Wiiks slott då vi ska vara med och spela in en film där vi blir räddade av massa snygga brandmän , låter de okey eller ?
Nu är jag färdig för dagen iallafall, åkte hem till fredrik och städade hans rum efter en kort dag i skolan som spenderades i största del på bryggan i solen med mina bästaste klasskompisar :) Så mycket mer finns inte att berätta så LATER

Fredag

Dagens

<3

1165 dagar med min prins , love it !

Kär i vädret

Det börjar bli riktigt sommarvärme nu och det finns inte längre någon tvekan om att våren har kommit. Det är tillräckligt varmt för att sitta ute med endast vårjackan och sitter man i solen är det till och med så att man kan sitta utan. Lunchrasten spenderades därför efter en lunch på china garden på bryggan med delar av min underbara klass, det är faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i skolan efter att inte varit där på 2 månader. Nog för att praktiken var kul men jag har saknat allihopa.

Sitter för tillfället ute på min altan med datorn och fullkommligt njuter av det underbara vädret men för att inte ha för dåligt samvete över hur mycket jag slappat idag så tänkte jag plugga lite körkort.
Jag har också rensat ur min garderob idag och det blev chokerande lite kläder kvar så nu krävs det lite vårnyheter om jag skall överleva våren. Jag kommer allvarligt talat inte ihåg senaste gången jag köpte kläder, någon tröjja i Thailand men inte mer. Dötomt på den fronten... Later

Torsdag

Bilder från i Tisdags.

Onsdag

Gårdagen vart skojj ! Startade med en fika med Frida på stan, myspys och följdes av discobowling med Frida Colm och Emil. Vi knatade sedan iväg till Jalla och käkade kebab och sedan begav vi oss iväg till bälinge, grillade och sjöng. Lovely :)
Kort sumering av gårdagens altså.. Today mötte jag upp Johanna och Andrea på stan o tog ännu en sväng förbi cafe 018. Veryy nice !

Måndag

Påsk påsk påsk, trött på påskmat och allt vad påsken innebär. Ge mig bara sommar...
Dagen bjöd på bio med min underbara bästa pojkvän. Blev bounty hunter med Jennifer Aniston , grym. För trött för att skriva mer, behöver ta igen all förlorad sömn.. ZzZZzzzZZ

Lördag

Och tidig morgon är det. Mobilen ringde halv 6 och iväg till arlanda bar det för att släppa av mami och bror som nu är påväg till gran canaria. Jag är inte alls avundsjuk! Skönt ska det bli med sovmorgon resten av lovet iallafall, ett tyst hus och bara lov. Praktiken är slut, har faktiskt haft jätte kul även om jobbet i sig inte är det roligaste.. Men jag har saknat klassen också. I mängder ! Jag tror allvaligt talat att jag ahr den grymmaste klassen i världshistorien,Måste va så. Nu hoppas jag på att jag har tid att uppdatera lite oftare iochmed att praktiken inte stjäl min tid men jag passar mig från att lova något.. Tänkte slänga in bilder från gårdagen då vi var över till Maggan för att gosa med valpisarna igen, det blir dock ingen valp för oss som det var tänkt då sötnosen blivit sjuk men förhoppningsvis blir det en liten rackare innan året är slut iallafall.

Dagens planer är att åka till Fredriks farmor och farfar på påskmiddag , käka sig fet. Åka hem fortsätta äta allt billigt påskgodis som befinenr sig på mitt rum och bli ännu fetare. Great !  Imorgon beger vi oss till min farmor och farfar för ännu en påskmiddag och ännu mer att fylla magen med. Toppen ! Men inte har man dåligt samvete , nejnej . Igår tog jag och fredrik en promenad i skogen med varm oboy och idag var jag ju uppe med tuppen så tog en långpromis runt högby i soluppgången. Mer från mig later. BYE

RSS 2.0