Härlig helg











Underbar helg! Middag, stand up med Betnér & Ismail samt hotell med Chrille

Fint sällskap i stallet




Senaste dagarnas underhållning











Motivation ja..

Det är svårt att hitta motivation att plugga när jag vet att så fort jag suttit dag och natt och äntligen blivit klar med våra äckliga skrivuppgifter om estetik, så börjar ångesten över de miljarder böcker jag måste hinna läsa på de få dagr vi har på oss innan tentan på språkkursen. Jag vill ha ledighet, sömn, mat, festande, ork och lusst. Varför skjuter jag alltid upp saker in i det sista? Varför lär jag mig ALDRIG?

Snygghet

Jag blir förvirrad.. 
För en timme sedan hörde jag att någon försökte låsa upp min dörr, men efter många misslyckade försök att vrida om nyckeln gick jag och kikade i dörrhålet för att se vad det var för idiot som störde mig i pluggandet. Utanför dörren står det en kille, en snygg kille. Jag öppnar dörren och frågar vad han håller på med och när han inser att han inte alls försöker låsa upp sin egen lägenhet utan till och med gått till fel hus ber han så hemskt mycket om ursäkt och går generat därifrån. Skulle jag bjudit in honom på en kaffe för att slippa plugga?? 
Jag återgår till pluggandet men när jag reser mig för att hämta nåt att dricka ser jag att i lägenheten mitt emot mig står grannen och lagar mat i bara kallingarna. Tyvär är han minst lika snygg som killen som försökte bryta sig in hos mig. Nu har jag suttit och studerat grannens matlagning ca 25 min och önskar att han kunde sluta så att jag får plugga ifred.
Varför kan inte folk gå och gömma sig där de hör hemma och vara snygga i sin ensamhet? Varför måste jag involveras i deras snygghet?

Då var det höst








Då var det höst, en riktig hästhöst! Kolsvarta och iskalla kvällar i stallet. Åh andra sidan är jag berättigad att ta på overallen och rida långpromenader i det underbara höstvädret. Mina små kompisar i hagen bredvid trivs också bra i kylan ett tag till.
Nyvaccinerad häst, nytt jobb och ny bil på gång. 


RSS 2.0