Senaste veckan i bild

Tillbaks i skolan innebär också tillbaka på katte
Snuttis börjar bo in sig, fortfarande livrädd för hundarna
Svettig pojkvän efter mängder med flyttlass
Öltävling på rugbyklubben

Seize the day

Aldrig mera buss, hade glömt vilket helvete det var efter de senaste månadernas bilåkning. Inte nog med att bussen var försenad 20 min medans jag stog ute i spöregnet och väntade, bussen var dessutom smockfull, stank och folk slogs om syret.
Som att man inte redan var slut efter en första dag i skolan, sen ska man klammra sig fast och försöka klämma in fötterna på de få centimeter av golvet som inte redan är fullt.
Aldrig igen, inte på väldigt väldigt länge anyway..
Efter att ha lagt helgens sista krafter på några tunga flyttlass så blev det än sväng på fyrishov med Frida och Antonn innan jag och Chrill bosatte oss på portalgatan för den kommande veckan i väntan på nytt hem. Lägenheten består för tillfället at en säng, en tv, en toalett och ett kylskåp.. Allt som behövs :)


En vacker dag blir ingenting som förr

Har hittat en massa undangömd energi någonstans i kroppen, tänker inte klaga. Det var för länge sedan jag hade så mycket energi.
Energin kom i samma stund jag blev väckt och utkastad ur sängen som skulle flyttas, det var det sista inför flytten och huset är tomt. Fortsatte städa gjorde jag hemma och huset är nu helt rent, jag borde vara trött på att städa efter de senaste veckornas flyttlaster ända in på nätterna men icke!
Ikväll får vi ett tilskott i familjen, Snuttan kommer på prov, kul att se om hon går ihop med våra missar.. 
Har gjort mig lite planer för hösten också, för att den inte skall vara alltför deprimerande.

20 september- Farmor och jag åker till göteborg och ser Lasse.
8 oktober- tattuering.
Mars- jag och mamma har planer på Venedig.
.
Nu lyser solen, jag har vart igång sedan 7, känns som att hela dagen borde ha gått men klockan är bara 1, ikväll kör vi sista flyttlasset för ett tag, sen är det nästan helg!

Från kylan in i värmen

Du är bättre än du vet ,mycket större än du vet 
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet, det gör man där vi kommer från 


Vi pratar om vart vi ska just inatt,men jag antar att vi menar hela livet

Hemkommen från jobbet, har ahft en ganska lugn dag for once. 
Spöregnar gör det, dyngsur är jag.. Ikväll blir det utgång, nu blir det sova.

Du, min vän i livet

Lasse bokat, tattuering på gång, stockholm på lördag, utgång immorgon, det börjar ta sig..

Efter en natt full av inspiration med min kvinna insåg jag hur mkt jag saknade Lasse, hur mkt jag saknade stockholm och hur gärna jag vill göra någonting i livet. Detta resulterade i bokning av Lasses turne i Göteborg i oktober, att jag fick tummen ur och bestämde min någolunda för vilken av alla de miljarder texter jag ska tattuera, en trip till stockholm med fröken hansson i helgen samt en utgång immorn.
Full av inspiration, full av framtidsplaner, full av Lasses ord, för en dag är livet ganska okej. 
Jag har svårt att förstå hur en människa kan få mig att må så otroligt bra, bara med ord. Hansson, jag klarar inte 6 månader utan dig! 
Sticker du så blir det en resa till Australien för min del i vinter, med eller utan sällskap. Jag glömde för en sekund bort de äckliga problemen som existerar i mitt huvud, Hur fan skulle jag kunna leva utan dig? 

.

Orkar inte förklara hur jag mår, orkar inte skriva, orkar inte ett jävla skit nu. Psykologistund hos Hansson ikväll, så JÄVLA välbehövligt!

RSS 2.0