Fuck yeah

Insåg att det är fredag imorgon och jag ska på massage, jag är glad. Jag är glad glad glad glad!


Torsdag

Lovet är nu räddat efter några timmars planering med Johanna och Andrea. Riktigt sugen, riktigt riktigt riktigt sugen! Ska blunda en stund, andas och försöka behålla den här kännslan.


Hade knappt några lektioner idag, känndes inte värt att ha gått upp. Imorgon blir det kortdag, slutar halv 1 sen ska det pluggas.

Dum av dig

Diktanalys....

Tisdag

Tragiskt.. Skolan går utför. Har inte full koll på vad som händer längre, måste skaffa en kalender.. eller mer tid... eller helt enkelt sluta klaga. Missade att vi hade naturkunskps läxa till idag, glömde psykologi läxan igår. Imorgon har vi ingenting hoppas jag, tänkte ändå lägga mig och göra en diktanalys för att dämpa det dåliga samvetet men är precis hemkommen från jobbet så nu blir det ett varmbad. Nej, jag ändrade mig, hörde precis att nån sket riktigt högt i badrummet, skippar bad i fislukt tror jag... Backade runt ett gathörn idag för er som är intresserade

.

Smile like you meen it

Jag älskar mitt meningslösa liv

Jag är ledig, underbart underbart underbart. Planerade att jobba lite under dagen men fanns inte mycket att göra så sängen fick behålla mig ett tag till. Vaknade hos Fredrik och bagav mig till stan för att sola en stund, tänk att det är det ända som kan få mig att slappna av. Saknar värmen, det börjar bli minusgrader varenda dag nu. Saknar sommaren, saknar det mesta som ger livet lite fart. Men idag är det underbart, idag är allt bra !

<3

He told me that I'd done all right
And kissed me until the morning light, the morning light

Måndag

Humöret kan ha varit lite för depri förra gången jag bloggade, JA. Dagen fick mig på bättre humör, mina 6 kåta vänner i klassen gjorde allt bättre. Inte mycket tid för att blogga nu, nej. Mycket tid att fylla med sömn, ja.

Happyface

Vad är det för fel på dagen? Är jag helt fucked up i huvet eller bara allmännt worthless? Jag har såpass jävla tråkigt att jag har slagit upp psykologiboken och läst några kapitel bara för att slippa tänka. Borde sätta på en film, en riktigt jävla deppig film. Så jävla deppig att man är glad att man lever. Skitdagskitdagskitdag! Vet inte, pms? ätit dålit? Kan stämma kan stämma. Är för trött för att orka upp och göra mat, har ätit en macka, en bit kladdkaka och två koppar kaffe idag. Great! Kan vara en kombination av det och att det snart är vinter? Vinter är deppig deppigare deppigast. Precis som jag.
Har planer på att dra mina 3 täcken över huvudet och ta igen några dygns förlorad sömn, bör äta först. Värt?

.

Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.

Söndag

Blev en hemma dag i sängen med foten på kudde , ont. Planer på att åka och inhandla en vinterjacka med mami ikväll. Får se hur det går med den saken. Tills dess kan man ju passa på att plugga psykologi, alltid lika roligt med prov :)

Lördag

Jobbat hela dagen, på köpet fick jag en krossad fot och köldskador. Varmbad, kaffe & foten i högläge..

.

+ Jag har inte gjort någonting annat än att ligga i sängen idag
+ Inge jobb, inge skola
-  Orkar inte fixa pm...
-  Mitt rum är iskallt för jag har enorma fönster
+ Min blogg är helt basic, inte rörig som resten av mitt liv
+ Imorgon är det fredag=fika med Joanna och massage.
-  Mitt rum behöver städas
-  Fredrik är inte här
+ chips&varmbad
+ sova
- skrev jag att jag hata pm?

Torsdag

Skriver pm, har skrivit pm hela dagen, ska skriva pm hela kvällen...
Pm, pm,pm,pm,pm... Did I mention, jaaag skriiiver pm! Det tar aldrig slut, har nog aldrig pluggat såhär länge i sträck utan att göra framsteg. Känns som att det inte händer mycket alls men whatever , jag har hela veckan på mig.

You're all I need


Måndag

Det blev en heldag i stallet och är precis hemkommen. Trött hungrig och måste plugga. Insåg idag när jag var ute och red i solen att jag har ingenting att klaga på egentligen, kunde nästan inte hitta nåt roligare jobb. Klart att ett jobb  alltid är ett jobb och det finns sällan tid över till annat men vaddå, jag har hela livet på mig.
Ny design på bloggen föresten, värdelös och tråkig precis som vanligt men det ser iaf inte ut att vara kaos längre.. Gonatttt

RSS 2.0