Torsdag

Och åter igen var det evigheter sedan jag uppdaterade men kan äntligen skyllla på något så vettigt som jobb. Har spenderat mina dagar ute i skogen på hästrygg, långa turridningar hela dagarna och sedan kommit hem och pysslat med små valparna.. Tänkte slänga ut lite bilder på dom också, stor bomb! Mina prickar har försvunnit nu och det ända som fortfarande plågar mig är svullna läppar vilket kom i samband med prickarna. Ont i halsen har jag inte längre och eftersom jag inte äter medicinen mot den allergiska reaktionen så är jag nu pigg. (Får se hur länge det varar...) Kan också bero på att jag efter dagens timmar i regnet klämmmde in en fika på Waynes med Johanna. Den människan lyckas allltid få mig att må bra, alltid. Det borde finnas många fler såna människor. Efter en cheescake, en enorm kaffe och några gratismuffins johanna och jag charmade till oss så gick vi runda och glada och inhandlade skor och kikade jeans. Underbara kvinna säger jag bara!
Här kommer bildregnet.

Värdelös

och som rubriken lyder, värdelös uppdatering..
Har spenderat en tid i jämtland med fiske , god mat och mygg. Kommit hem till en tom lägenhet och varit hundvakt i en vecka. Tagit en fika med Farmor på stan och köpt kläder och varit sjuk.. Sjuk sjuk sjuk . Startade när jag innan jämtlandsresan fick svar att jag gått med nån influensa i 2 månader och fick antibiotika för det, väl uppe i jämtland åker jag på en ögoninfektion också. Riktigt tjusigt där! Efter 8 dagars antibiotikaätande så andvänder jag min nya migrän medicin och antinge var det kombinationen av dessa eller någonting annat jag inte tålde så jag kräks tills magen skriker och halsen sväller upp så att ja har problem att andas. Medans jag sitter i telefon men en sjuksköterska så börjar utslag dyka upp över hela kroppen och jag vart helt prickig. Mamma kommer och vi åker till akuten där jag får 10 kortisontabletter och tavegyl. Jag somnar och får sedan en adrenalinspruta, tror ni jag var pigg sen eller ? Så här sitter jag nu hemma i sängen, röd som en tomat i ansiktet, dock hellre det än prickig men resten av kroppen kan gämföras med en prickig korv. Halsen är elak och jag älskar allergiska reaktioner!
Men min sommar är räddad nu trots all skit, vi fick precis hem ett gäng valpar på 8 veckor, gulligt? Dom springer, dom hoppar, dom sover och dom är något av det bästa som finns! Tänkte ta och gå ner i källaren och sova med dom ett tag. Underbart.

vet inte

Vad det är för dag. Har tapppat räkningen.. Grönan var super med tjejjorna, jobbat sedan dess och lyckats bli rejält sjuk. Halsen är stor som ett hus, jag kan inte äta, jag har ont i huvet och om 30 timmar sitter jag i bilen påväg upp till jämtland för en veckas ingenting i skogen. Lovely.. Där ska jag glömma allt som heter sjuk, testa nya båtmotorn och åka nånstans där jag aldrig vart förut. Jag ska fiska dagarna i ända och jag ska få en större fisk än Fredrik. Jag ska äta underbar mat och njuta av min facebook-fria vecka och jag ska låta myggen bita hela mig. Kommer jag inte hem så är det antagligen min våran granne björnen eller hans familj som har ätit upp mig så stay calm, mobilen har inte någon som helst täcknig där uppe och det är därför inte någon ide att försöka smsa. Min puls är skyhög för er som är intresserade, jag blir anfådd enbart av att resa mig från sängen så jag har bestämt mig för att ligga kvar tills vi åker, har knarkat sex and the city och kollat hela säsong två under dagen så imorgon blir förmodligen säsong tre igenomtittat. Mer flumm har jag inte ork att skriva , LATER

.

Trött på allt, grönan immorn med underbara människor. Kommer inte ihåg när jag var där senast, sexan? Ska åka alla barnkaruseller, ska äta sockervadd i mängder och jag ska skratta mer än jag gjort på länge. Nu, fira faster som fyller 40. Tack och hej

Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än

Torsdag

Skitväder, skitdag

RSS 2.0