Hemska onsdag

Dagen började med en hemsk uppvakning klockan 6 för att sedan behöva gå ut och stå i nästan nollgradigt väder utan tjockjacka i väntan på den 10 minuter sena bussen. Med ryggont gick jag på smo:n lekte offer och gick därifrån med ännu ondare i ryggen. På jumpan då jag och min rygg inte orkade vara med blev jag halvt nockad av en stor boll när killarna i gruppen körde vad som verkade vara agroboll. Fick dessutom (bara för att klaga) en dörr uppsmälld mitt i ansiktet, det var skönt!  Matten fattar jag ingenting på så provet nästa vecka kommer bli lika fail som det senaste och eftermiddagen kommer spenderas liggande i sängen med totalt förlamade axlar, kramp i ryggen , ont i huvet , träningsverk i lår och resten av kroppen sedan igår , läxan tills immorn och det enda roliga för dagen, min Fredrik.

Kära pojkar

Eftersom killarna i klassen har börjat läsa min blogg så tänker jag nu skaffa gästlösen, vet tyvär bara inte hur man gör , men vänta ni små pojkar de kommer.

Efter dagen i stallet med Johanna så kan vi nog båda säga att tränigsverken i rumpan kommer sitta i ett tag, lyckades iaf stå upp tillräckligt länge för att klippa Erica men var därimot lite darrig på handen så inte blev det mkt hår kvar :) Nu blir det somna med andra avenyn och chips  hejhojj

Efter regn kommer solsken







Jag älskar dig gubben , så sjukt mycket mer än du tror !






-

Ingenting som vi gör är tabu, inget stoppar oss nu.



Måndag morgon kan vi glömma det är flera ljusar till det ljusnar.
Måndag morgon kan vi drömma om det som händer oss här och nu.
Måndag morgon när vi vaknar är det säkert senare än vanligt...


Vaknade med huvudvärk imorse så sätter mig på bussen hem från Fredrik.
Fick en väldans lusst att hoppa av på stan för en frukost på Mcdonalds och en stund i solariumet,
fastnade i tanken på dagarna i högstadiet då det bara var till att sjukanmäla sig själv
och åka dit man kände för att åka.
Åka hem från skolan för att egentligen bara hinna tidigare in till stan..
Nu varken vill man eller kan man stanna hemma bara för sakens skull,
drygt som faen att missa en dag i skolan nu.
Tacka vet jag högstadiet, det är först nu jag inser hur slappt vi hade de då, inga måsten.
Det är först nu jag faktiskt börjar längta tillbaka...

Tänkte slänga upp några bilder bara för sakens skull, enjoy!






Oh baby, baby, it's a wild world



Söndag igen, skönt med extra lång helg iallafall den eövdes! Efter att ha sovit i kalla källaren ett tag så bestämde jag och fredrik oss för att sova i husvagnen i helgen,skitmysigt :) Annars har jag inte gjort så värst mycket sen i onsdags förutom att träffa cissi  jonas och igår blev det en sväng i bälinge med brudana . Det blev också 65års fest för mormor , kul det :) Nu ska jag förbi Erica och hämta väskan sen hem till Fredrik och unna mig en odispåse efter att ha städat rummet. Cya


<3








Hos Dig är jag stark
Hos Dig är jag underbar
Hos Dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när Du inte ser
När Du inte rör mig
Kan Du ha hittat nån annan
Säg nu hur Du ser mig
När jag tagit slut
När jag inte orkar mer
När rädslan tar vid
Rädslan förstår mig mer
Då kan jag inte se
Kan jag inte röra Dig
Har jag då hittat nån annan
Säg nu hur Du ser mig

Underbara morgon



Vaknade 10 idag gick upp drack mitt kaffe åt några mackor. Mamma kom hem med godsaker sen gick vi en sväng med hundarna :) Bra start på morgonen , mamma försvinner till sthlm idag och pappa är i danmark så dagen kan nog inte bli så misslyckad. Planerat för dagen är att baka kladdisar till mormor immorn, städa rummet och myskväll med Fredrik med godis och film får nog avsluta dagen :) Nu ska fredrik och jag sno volvon så ska vi köra satan till bälinge för att handla lite ingredienser till kladdisen och candy i mängder, idag ska vi bli tjocka ! :) 








Fredriks mongisdata

Fredriks mongisdata spelar spratt, inget funkar , iget bli som jag vill, texten blir understruken , bilderna blir fel, skitsamma ni får stå ut för dagen . Inga mer inlägg härifrån anyway!

Förkortad version av det såkallde tisdags-inlägget

Tisdagen spenderades i stallet med Johanna , när vi lade oss ner på våra pollar och kollade upp i himmlen insåg vi hur mörkt det börjat bli nu. Snart är det oktober och efter det november och då är det nästan jul, känns ju som att sommarlovet nyss slutade...


65 årsfest

Sitter hos Fredrik lite lagom sur över att det extremt långa inlägget jag skrev i tisdags plötsligt bara försvann, men men kommer upp bilder från dagen när jag kommer hem :) Igår slutade vi skolan för helgen , skönt som bara den ! Det blev livräddnig i vatten på smo:n och sedan matteprovet som tillslut gick bra. Kvällen spenderades med Cissi och Jonas. Immorn blir det till att åka hem och baka kladdkakor till Mormors 65årsdag på lördag, det ska bli skojj :) Tänker inte skriva så mycket mer nu för tanken på att inlägget ska försvinna igen gör mig galen ! hejhej

20:50

Kollade igenom bloggen och såg att det inte fanns nån egobild som det brukar finnas på dom flesta bloggar så slänger in två så kanske det räcker för det här året !






Älskling dom spelar vår sång

Sammanfattning av helgen:

Fredag- Middag i skyttorp hos Fredriks farmor och farfar, gott som alltid! Kvällen fortsätter med en sväng i stan med Billy ,Alva ,Tommy & Fredrik där vi släppte Holm på krogen och fortsatte tillbaka hemåt.

Lördag- Vaknade och åt en supergod frukost innan jag och Fredrik åkte iväg för att fixa bil hos den trötta,något bakfulla Holmberg. Det tog i princip hela dagen att svetsa, lirka och tillslut ha fixat ett helt nytt avgassystem (väldit tråkit) men u är ilen i toppform. Kvällen blev uppbokad av Alva och Tommy som ville ha filmkväll så hem till Fredrik for vi för att nästan somna klockan 10 , 2 filmer lyckades vi ta oss igenom iaf. Tommy pratade i sömnen , vad han drömde är inte uppklarat än men ett skräckslaget " Nej nej nej!" väckte oss alla !




Söndag: Migrän är toppen , speciellt när det kommer en fin dag då man borde va ute och njuta av solen... Sov större delen av dagen innan Cissi och Jonas kom och plockade upp mig och vi siktade mot salabacke. Stannade hos Holmberg länge nog för att se en hemskt mörk snopp springa över et majsfält i den ocensurerade vertionen av sex drive. Hade senare mardrömmar om jusst den scenen som inte behöver diskuteras. Vi åkte förbi Willys för at upptäcka att Willys i Salabacke ar en cipspåse för 17,50 kroner medans Willys i Nyby har 2 påsar för 17,50. Detta gjorde oss mkt irriterade så vi valde att köpa pringles isället. Fick tillochmed 6 kroner rabatt. Resten av kvällen spenderades hos Fredrik innan vi åkte em till mig och Cissi fick en gratis haircut :)

Idag/måndag- Ganska skön dag i skolan med bara 3 lektioner. Därpå följde ett långt utvecklingssamtal (lika hemskt som vanligt) Killarna i skolan har skaffat en ny hobby " lura i folk chili" nån grinade nån skrek, ganska roligt att kolla på dock! Idag lärde sig dessutom Frida och jag att spela pingis på riktigt , en och en halvtimmes rast blev hyffsat kul tillslut :)


 Sitter nu hemma och njuter av måndagskvällen då det kommer bli 2 1/2 men ,scrubs och dexter hela kvällen :) Sov så gott !

You said that love was just a state of mind

Skönaste dagen igår, somnade 7 på kvällen sover 11 timmar innnan jag vaknar och går till skolan, 3 korta lektioner sen går jag och lunchar med cissi :) Åka hem med frajdrish , fixa bilen , åka till Tommy , stanna hela natten. Idag är det toppenväder så hoppas på att det blir en sväng ut i naturen! Hej för nu

The way u making me feel









Tjenixens! Kan börja nämna att Fialottan ringde igår, känns som år sedan vi snackade sist så nu blir det till att ses i veckan.  Åkte hem lite tidigare från skolan idag med huvudvärk, magnesiumtabletterna från igår hjälpte inte ett skit... Tänkte ta resten av dagen till att städa rummet och plugga ikapp det jag missat och förhoppningsvis så somnar jag tidigt ikväll. Måste få skriva av mig lite om Thailand också, har redan börjat skriva en packlista och pappa var lite gullig och köpte en liten bok om Phuket till mig så nu har jag nåt att läsa framöver. Komer bli sjukt skojj att åka ner ! Saknar min lilla skrutt idag ,ikväll blir det till att sova själv.  Så hur ser helgen ut ? Immorn blir det middag i skyttorp hos Fredriks farmor sen har ja inga mer planer men jag är öppen för förslag ! Ska lägga mig och plugga nu . Hare

Svett & Magnesium




Tjulilluu! Idag stog det rökdykning på planeringen så första lekionen var det till att sätta på sig larmstället,kränga på sig en syrgastup på 20 kilo (struntade jag dock i) och in för att leta människor i mörkret. Kom ut gjorde vi efter ca 3 minuter och hur genomblöt var man inte? allvarligt talat har jag aldrig svettats så mkt som idag!

Slutade tidigare dock så det uppvägde väl den slitsamma lektionen.. Mamma kom dessutom hem med en burk magnesium tabletter som skulle va bra för att få musklerna att slappna av så man kan somna , kul att se om det funkar!   Iår blev det en sväng titll Erica och färga håret på människan,hoppas det blev bra och idag har det blivit en del plugga. Men nu tänkte jag släppa pluggandet för en pratstund med Cissi,Jonas och Fredrik ute i den friska luften :)

Blogg tillslut

Har äntligen tagit mig tid att skaffa blogg,kan inte garantera vardaglig uppdatering men jag ska skriva när jag får tid!
Börjar väl med att berätta att kulturnatten blev riktigt lyckad. Dagen startade med en fika hos viveca med brudarna -Cissi där det bjöds på tårta & kaffe och skvaller som vanligt. Vi drog efter det hem var och en till sig to get ready to party hos Tommy. Klockan 7 började det komma folk och festen drog igång, en lyckad kväll blev det med mkt folk och glada miner. Väntar på att bilder ska skickas så jag kan ladda upp dom. Kan också passa på att göra alla avundsjuka och säga att i början av februari åker jag + Pojken min till
Thailand i tre veckor, Sjukt underbart! Ha det bra så länge ciaoo

RSS 2.0