Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Som sagt, finns ganska mycket att sakna för tillfället. Ganska väldigt mycket.

Måndag

Underbart! Våran bänk på jobbet idag blev Ä N T L I G E N tom, för första gången sedan jag började där så var den helt tom. Helt tom från beställningar, kunder som väntar på varor, kunder som ska kontaktas och allting annat. Helt tomt, helt helt helt tomt. För första gången jobbade jag inte över, för första gången åkte jag därifrån med vetskapen om att det var lungt, allt var under kontroll.
Och som att det inte var nog med att jobbet för en gångsskull var under kontroll så smsade Elin och påminnde mig om att morgondagen för mig startar 12.10 då jag har prov och sedan slutar. Hade det bara vart vanlig lektion så hade jag tagit a day off men prov you know. Dessutom är vi lediga på torsdagen och onsdagen bjuder kanske på lite rajtantajtan. Värd vecka, igen!

Söndag

Idag blir det middag med Fredrik på Koh panang, kännde att jag behöver lite Thailandsflashback nu.
Saknart så jävla mycket, saknar banana panncake till frukost lunch och middag. Saknar att sommna i solstolen för att sedan vakna och inse att jag inte drömmde. Saknar att tiden stod helt still och saknar att vara så glad, saknar mycket nu...

<3

I varje steg du går vill jag att du förstår att du är min
För det finns inte någonting, som du inte kan Älskade ängel

Lördag

Peppparkakshus och pizza har det blivit idag, sova sova sova. Ledig, helt jävla underbart.

Älskade underbara

I´m gonna die on my knees for you

.

Until lambs become lions..

Onsdag

Tordags, prov, hem. Legat i sängen sen 2, somnar när som helst.  Fick lön idag, blev lika glad som vanligt, det är då det nästan känns värt att jobba. Idag var min första lediga dag på länge, riktigt jävla skönt.. behöver mer sånt här.
Behöver mycket för tillfället, skulle inte sitta fel med lite extra tid här i livet. Det går way too fast jusst nu

<3

När hösten kommer och tiden gått för fort, när allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort, för dig för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång, med dig, med dig, med dig

Trött på att vara den enda som anstränger sig..



Värdelös dag, körlektion, röntgen, hem, jobba, hem, plugga..  W O R T L E S S
Trött på vädret, plugget, alla tråkiga jävla dagsrutiner, att inte få sova, att inte ha tid över. Vill bara till värmen, Teneriffa snart, bara till att stå ut. Vill verkligen göra något med mitt liv, nu känns det bara som ett jävla pendeltåg..Samma sak varje dag. Tror att jag ska flytta med min oslagbara JH till Australien för att komma ifrån skiten, riktigt jävla TRÖTT

.

Do you know what we´re fighting for?

Vad vore jag utan dig ?

jag vill se ut som du, gå som du, du-u-u

jag vill ju va som du.



<3

If I could find you now things would get better. We could leave this town and run forever
I know somewhere, somehow, we'll be together . Let your waves crash down on me and take me away

Fredag

Du är mitt liv


Torsdag

Underbar dag, jag har inte sagt det på länge men vilken underbar jävla dag.
Mami fyller år , grattis på henne. Upp och fira på morgonen för att sedan åka till skolan, väl där så ägnar vi hela människan socialt och kulturellt lektionen till att massera varandra. Resten av lektionerna är inställda och självstudier så jag åker hem. Värt? Hemmma runt 11 igen och gick och la mig igen. U N D E R B A R T
Gör jusst nu min hemtenta i omvårdnad och ska snart göra hemtentan i psykologi, sen ska jag sommna till Harry Potter.

Tisdag

Gick upp halv 8 idag, känns inte så värt nu i efterhand. Åkte in till stan för att ha körlektion och knatade sedan iväg några timmar för tidigt till skolan. Pluggade i 2 timmar i väntan på lektion men tröttnade sedan och bad om att få skjuta upp lektionen vilket vi gjorde. 10 min senare hade jag skrivit läxförhöret och gick därifrån för att åka hem. Värt? Hela dagen försvann, var väl hemma runt 2 och sommnade efter det, nu är det dax för jobb. Ungefär som vanligt..
Vill göra något med mitt liv snart, brist på omväxling.

Måndag

En lektion idag, dom andra fick vi pluggga hemma på. Värt. Jag gjorde det iaf, vägrade facebook och pluggade. Rammlat av hästen lyckades jag också med idag, ont i foten igen. Misslyckad. Johanna är bra, riktigt bra.

M- "jag har en viktigt grejj att berätta idag"
J-  "Jag med , skitviktigt!"
M-  "Vad ville du berätta?"
J-  "Inget, tyckte bara det lät bra att säga liksom.."
Gillar min tröjja, det ända som biter mot kylan nu för tiden.. Snö igen , roligt, jag får inte övningsköra för att pappa tror att jag ska köra ihjäl oss... ännu roligare.
Helgen var också rolig, faaaast .. nej.

.

Jag ovh Fredrik fick inte riktigt sommna igår kväll.. Grannarna spelade musik hela natten så efter några timmars försök till sömn så givk Fredrik och hans mamma över och knackade på dörren. Ingen öppnade och musiken fortsatte, var bara att försöka och sova.. Tog ytterligare några timmar...


Torsdag

Det har varit en riktig helvetesvecka, fullt i huvet, lite sömn, lite mat och det ända jag har gott av är huvudvärk.
Ont i hela kroppen, varenda muskel värker. Fick ett tips av min rektor idag, han måste vara världens bästa rektor! Han frågade om jag mådde bättre efter migränen, (bara att han kommer ihåg det) och undrade vilken medicin jag tog. Han föreslog den han åt så nu blir det byte, blir alltid migränbakis i nått dygn av min,helt veck...
Fick min fikastund med skööna brudarna idag, lite hämndplanering sitter aldrig fel! Det var väl det ända som gått åt rätt håll den här veckan, so long!


<3

Håll i mig och släpp aldrig taget,tänk om jag faktiskt gick av
Faller jag nu går jag sönder,dom kommer peka för alla har hört det.


Onsdag

Drömde att jag grät idag, grät i flera timmar. Vaknade sen med migrän då mamma kom in och sa att det var strömmavbrott. Försökte somna om, tog några timmar bara. Nu mår huvet ganska bra, migränbakis som vanligt dock. Varit ute och lekt lite i snön med voffsingarna , kastade snö på dom. Fick igen sen när dom hopppade upp och rullade sig i min säng, tänkte strypa dom !
Höres

Mitt sovsällskap senaste veckan

Störda djur.

Tisdag

Tänker påpeka precis som alla andra (vilket är väldigt onödigt etersom att ingen kan ha missat det) att det är snökaos ute. Första snön är alltid mysig, det vet alla men ändå.. Det här känns lite för mycket. Mina bussar har slutat gå, blir roligt att se om man kommer till skolan imorgon. Johanna följde med mig hem efter jobbet och planerade att ta bussen härifrån , efter att bussen var en halvtimme försenad kom en tjej förbi som stått i stan och väntat på samma buss i en timme, vi gav upp hoppet och gick upp till e4an för att vänta på björklinge bussen. Klart att det inte kommer någon, jag vinkar in en bil som visar sig vara en taxi, Johanna lyckas ta sig hem för en hundring. Worthless..

Skolan kändes också ganska värdelös idag, hade ont i huvet och endast två lektioner vilken en utav dom slutade efter en halvtimmes genomgång av det föregående läxförhöret. Sen blev det jobb, jobb jobb jobb jobb.. Det är det ända jag gör och orkar med nu för tiden. Känns inte värt.. Fast Teneriffa känns värt, keep it up!

Måndag

Prov första lektionen sedan 3 timmars hål. Gänget åkte ner till ikea och käkade korv, as usual. Psykologin var intressant idag, lärde mig en del bra grejjer. Inte ofta det händer ... Det är iskallt ute, riktigt jävla kallt! Dom säger att det blir snö ikväll, jag tycker att det räcker med 10 minusgrader. Det har vart helt underbart med lov men back to basic nu, tar väl någon dag att vänja sig vid vardagstempot igen. Sucks to be me.

Grattis Lillebror!

Älskar dig !

Datorförbud

Som ovan så ahr jag gett mig själv datorförbud idag, iaf några timmar. Eller vi får se hur länge det håller... Ska göra min hemtenta idag vilket innebär att om jag fastnar framför facebook eller läser bloggar som vanligt så kommer tiden att rinna iväg och jag kommer få sitta ela natten, det orkar vi ju inte! Så nu ar jag klivit upp ur sängen, ställt datorn på skrivbordet (!!!) vilket jag inte gjort på ett år, slagit mig ner med mina anteckningar och börjat tänka. Har nog inte suttit vid mitt skrivbord sen i högstadiet.. Grattis! Nu räcker det , vi hörs om jag överlever denna dag.

01:24

Saknar skolan, hur fan kan jag sakna skolan?!! Eller nej saknar nog bara mina filurer i klassen, saknar saknar saknar!

Är det här allt tror jag nog att jag vänder om


.

Var med mamma,mormor&morfar och kusinerna i almunge idag och tände ljus för lite släkt. Åkte igenom rasbo på vägen hem, tänkte bara upplysa mina kära läsare om vilken liten bondby det är, laggårdar överallt, Bara skog och kor. Bara så ni vet :)
Övningskörningen går bättre och bättre, körkort i mars förhoppningsvis? Har planer på att hyra en bil på teneriffa och köra ön runt, bara för att göra pappa smått förbannad. Gillar att irritera folk idag, vet inte riktigt vad det är, kanske ska passa på att irritera någon mer här på bloggen? Eller, nej jaa ska kolla på andra avenyn i min enorma säng, helt själv med ett rör pringles och en stor coola!
LATER

Fredag

Planerad busdag med mina gullegrisar Johanna och Andrea men först en sväng med mammi till almunge. Ligger för tillfället nerbäddad i Fredriks säng, har planer på att inte gå upp alls på ett tag men kaffet väntar. Det är helt underbart med lov, verkligen underbart! Tiden har gått för fort, jag vet. Har jobbat, pluggat och sovit men har också legat och gjort ingenting vilket jag inte gjort sedan jag började jobba. Lovely!!

Torsdag

Beger mig mot stan med lillebror för en liten matbit och lite shopping. Tänkte sedan promenera hem till Fredrik för lite myskväll. Kortfattat inlägg, ungefär som vanligt..

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Nya albumet ute, Älskart!

Onsdag

Skjuter upp det gång på gång, berget med plugg. Och jag menar verkligen BERG! När skolan börjar igen så har vi prov varje dag, läxförhör och hemskrivningar.. Jag mår illa av orden... Men jag fixart ska ni se, känner att det är påväg åt rätt håll för en gångs skull. Har fixat klart mitt rum nu, var och shoppade på ikea med pappa för nån dag sedan och nu är det klappat och klart! Jag S K A plugga, jag och min älskade mysis.

.

Inte bra men helt okej

Saknar känslan


And you give yourself away

Måndag, tiden rinner iväg.

RSS 2.0