Livin la vida locka

Hemm från skolan, underbart med lång helg tänkte jag och la mig i sängen. Ställde mig upp lika fort när jag kom på att det var jobb som gällde. Alltid lika roligt att inte ha en minut över att bara göra ingenting..

Tisdag. Eller..?

jooooobbbbbb, pajjad stortå idag. Ledsen i ögat.. sängen&choklad. God natt

Måndag

Orka plugga? jo för jag har sovmorgon tills 12 imorgon. Snickarna har dock börjat dyka upp vid 7 tiden så sömnen räknar vi bort..Det var så länge sedan jag sov, verkligen sov. Kommer knappt ihåg ur det känns att sova ut på riktigt. Vänta ni tills det blir egen lägenhet för min del, då blir det sova kan jag lova. Jag ska sova dag in och dag ut bara för att ta igen denhär tiden. Orkar inteeeeee

Söndag

Och det var år sedan jag skrev något vettigt i bloggen, eller sedan jag skrev överhuvudtaget..
Senaste månaderna har varit hektiska, jobba, plugga, jobba, plugga. Inte mycket tid över till annat men jag lever.
För att komma med lite aktuellla uppdateringar så spenderades gårdagen med trevligt folk tillattbörja med hemma hos mig i mitt rum som äntligen rymmer folk. Vi knatade iväg och åt och tog sedan en minibuss till ärentuna för att fira Rickard i paralellklassen. Det var sagt att 115 pers skulle vara där, vet dock inte hur det blev med den saken. Trött efter att inte sovit mer än några enstaka timmar under de senaste dygnen så blev det hemgång ganska tidigt för att totaldecka så fort jag la mig i sängen. Underbart!
Tidigt blev det imorse när det är dags att knalla ut i skogen och plocka svamp.. Inte alltför pigg undrade jag vad i helvete jag ens öppnade ögonen för men vad gör man inte ?
Sick and tired ligger jag nu i sängen och väntar på att Fredrik ska ta sig hit för ett varmbad. Varmbad, varnbad, varmbad..Längtar.
Veckan är fullbokad som vanligt nu för tiden, inte mycket tid över till annat än att sova. Körkortet är på g btw, körlektionerna går bra och jag försöker klämma in några minuters plugg då och då. För trött är jag för att tänka ut någonting som helst mer att skriva så ni får nöjja er för nu. Bye
Cissan Frida Jag
Bella
Frida Daniella Elin Colm
Colm Jag, veckert med ego bilder :)
Måste slänga in en bild på sötaste någonsin, Wilmis

Ta mig dit igen


23.18

Vidriga människor finns det överallt det visst jag om.

<3

vi var starkare än mörkret, vi var snabbare än ljuset, vi var myten om oss själva


Love

Tisdag morgon, och jag ligger med en stor kopp kaffe i sängen och kollar på sex and the city och det tänker jag göra några timmar till innan jag pallrar mig iväg till skolan. Jag älskar tisdagsmornar. 2 lektioner sen åker jag till stallet och träffar en av de bästa.

.

Se på fan, jag lyckades ändra färgen, grattis till mig. Belönar mig själv med ett rör prinles,jag saknar Frajjden. Mår noo good nu..

Hej

Jag existerar igen. Jag har planerat att börja skriva dagbok, orkar inte skriva för hand så tänker börja andvända bloggen till mina onödiga tankar. Läs inte, snälla. Om ni inte har slutat så sluta läs den nu. Det blir inte bättre än såhär.

Fredag

Och planerna skulle ta mig till Johanna för efterlängtat partaj men icke. Jag är sjuk, åter igen. Jag hatar mig själv. Hela konceptet på bloggen är ful och stilmallen krånglar. Texten vägrar bli vit och jag är påväg att somna efter alla försök. Ger upp

Elin Pelin

Gårdagen spenderades för er som är intresserade i Järlåsa hos Elin som fyllde år. Frida och jag bakde tårta och sen blev det middag. Blev en rolig kväll, mycket skratt och gråt. Jag fick en flaska i huvudet och en bula börjar komma. När vi stod och väntade på sista bussen hem hela gänget och fryser mer än vi någonsin gjort så åker bussen förbi oss. Kul ? Nej , där står vi iskalla och inser att vi inte kommer hem. Jag följd av Cissan Danne och Jonas börjar knata, vissa utan skor och vissa med skor. Efter evigheters försök att få tag i en taxi så fixar vi en, vii har då gått några kilometer och är iskalla! Jag lovade mig själv när jag klev in i den taxin att jag aldrig mer skulle åka järlåsas nattbuss.
(skulle ha publicerats i söndags)

RSS 2.0