Älskling dom spelar vår sång

Sammanfattning av helgen:

Fredag- Middag i skyttorp hos Fredriks farmor och farfar, gott som alltid! Kvällen fortsätter med en sväng i stan med Billy ,Alva ,Tommy & Fredrik där vi släppte Holm på krogen och fortsatte tillbaka hemåt.

Lördag- Vaknade och åt en supergod frukost innan jag och Fredrik åkte iväg för att fixa bil hos den trötta,något bakfulla Holmberg. Det tog i princip hela dagen att svetsa, lirka och tillslut ha fixat ett helt nytt avgassystem (väldit tråkit) men u är ilen i toppform. Kvällen blev uppbokad av Alva och Tommy som ville ha filmkväll så hem till Fredrik for vi för att nästan somna klockan 10 , 2 filmer lyckades vi ta oss igenom iaf. Tommy pratade i sömnen , vad han drömde är inte uppklarat än men ett skräckslaget " Nej nej nej!" väckte oss alla !




Söndag: Migrän är toppen , speciellt när det kommer en fin dag då man borde va ute och njuta av solen... Sov större delen av dagen innan Cissi och Jonas kom och plockade upp mig och vi siktade mot salabacke. Stannade hos Holmberg länge nog för att se en hemskt mörk snopp springa över et majsfält i den ocensurerade vertionen av sex drive. Hade senare mardrömmar om jusst den scenen som inte behöver diskuteras. Vi åkte förbi Willys för at upptäcka att Willys i Salabacke ar en cipspåse för 17,50 kroner medans Willys i Nyby har 2 påsar för 17,50. Detta gjorde oss mkt irriterade så vi valde att köpa pringles isället. Fick tillochmed 6 kroner rabatt. Resten av kvällen spenderades hos Fredrik innan vi åkte em till mig och Cissi fick en gratis haircut :)

Idag/måndag- Ganska skön dag i skolan med bara 3 lektioner. Därpå följde ett långt utvecklingssamtal (lika hemskt som vanligt) Killarna i skolan har skaffat en ny hobby " lura i folk chili" nån grinade nån skrek, ganska roligt att kolla på dock! Idag lärde sig dessutom Frida och jag att spela pingis på riktigt , en och en halvtimmes rast blev hyffsat kul tillslut :)


 Sitter nu hemma och njuter av måndagskvällen då det kommer bli 2 1/2 men ,scrubs och dexter hela kvällen :) Sov så gott !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0